Gittigimiz yerde de deprem olur elbet deNe deprem imiş arkadaş ...
Depremden bu kadar korkmayın .
Sırf deprem diye istanbuldan taşınmanızda komik . Gittiğiniz yerde deprem olmayacak mı yani?
Neyse , eski eve hele beylikdüzü gibi sehrin bir ucunda 450 tl çok fazla zaten .
Iyi araştırırsanız yeni bina uygun fiyata evler görebilirsiniz ..
Hayırlısı olsun..
Gittigimiz yerde de deprem olur elbet de
Marmarada onumuzdeki 30 yil icerisinde 4 tane buyuk deprem bekleniyor. Jeoloji ve tarihi depremleri arastiranlar bilir.
İmkanım varsa deprem bölgesinde uzlaklaşırım tabi, üstelik “beklenen büyük istanbul depremi” diye bir şey varsa. İstanbul da yaşamam da ankara da yaşarım. Bana damdan düşeni getirin demiş nasrettin hoca, yaşayan bilir. İnsanlar uyku uyumuyor kaç gündür, herkes huzursuz illaki insanı tedirgin ediyor.
Beylikdüzünde oturunca alıştık buralara. İstanbul gibi keşmekeş de gelmiyor. Eşimin işi yeni havalimanında olmadı bio taraflardan bakacağız
Ankara da su fiyat surda bu fiyat cok sacma arkadaslar. Baglica da, saray da 150.000 e de bulunur. Her buyuksehirde cokkkk pahali ve uygun evler mevcut. ElMalarla armutlari kiyaslayamayiz. Ankara da cankaya da da 300.000 e ev bulursunuz. Keciorende de 1.500.000 e ev bulursunuz. Arz talep meselesi.
O kisma girmeyelim. Arastiralim da ogrenelim mumkunse. Allah akil ve beyin vermis sukurler olsun. Kullanmak lazimAllah bilir ...
Ankara 1. Derece deprem bölgesi değil. Büyük deprem beklenmiyor.Ben doğma büyüme istanbulluyum. 99 depremi de yaşadım . Biliyorum yani. Ama nedense gece çok rahat uyuyorum, icim rahat tedirgin de değilim .
Herkes farklı demek ki . Olacağı varsa olur Allah bilir .
Ankarada deprem olmayacak diye birşey yok . .
Evet beylikdüzü sakin bir yer demek istediğim eski eve o fiyata çok . Daha uygun evler vardır o bölgede .
InşaAllah gönlünüze göre olur .
hayırlısı olsun demişsiniz ya ona inanın o kadar uğraşıp olmayınca bir iş ben peşine düşmüyorum orada salıyorum gerek yok düşünüp düşünüp dertlenmeye değil mi?Diğer konumda bir ev alacağımdan bahsetmiştim. Evin fiyatı 450 bin di. Eksper evin değerini 450 bin gösterirse, 350 bin kredi çekip alabilecektik. Satan kişi de zordaymış buarada. Gittik pazarlık ettik 7 bin indi. Emlakçı da 7 bin istiyor yani ev yine bana 450 bin lira.
Neyse pazarlığı ederken de her şeyi ucu ucuna olduğunu, belki taşınmak için 1 ay bekleyeceğimizi çünkü taşınmaya, boyaya vs. para kalmayacağını söyledik, gerçekte buydu.
Bugün öğrendik ki eksper 430 bin demiş eve. Biz zaten açık veriyorduk bir de eksper sebebiyle 6 bin daha içeri girdik.
Eşime dedim, rica edelim 6 bin düşsün. Biz de rahatça krediyi imzalayalım.
Ev sahibi “dalga mı geçiyorlar ev şimdiye 2 kere satılmıştı” demiş. Dalga mı geçiyorları duyunca tepem attı. Ben de “biz onları bekletmedik, hemen krediye başvurduk ama eksper işi bozdu, bende de para kalmadı. Hayırlısı olsun, olmayacak bu iş” dedim kapattım.
Emlakçı eşimi arıyormuş, eşim de yumuşak yüzlü ne pazarlık edebilir ne başka bişey yapabilir. Sen konuş dedi. Geri aradım ne diyeceksiniz bana diyin diye “ekspere tekrar başvuracaktı evin değerini yüksek göstermesi için o yolu denedi mi?” dedi. Ben de “ikinci cevapta aynı gelmiş evin değerini yükseltmemiş” dedim. Ev sahibinin haklı olduğunu falan söyledi bu sefer de ben de hayırlısı olsun dedim, geri adım atmadım.
Şu deprem işi de içimi titretti zaten. Ev istanbulda. 99 depreminden önce yapılmış. Eşim üzüldü ama ben de bize hiç kolaylık sağlamadıkları için çok da takılmadım.
Emlakçı 2. Kez arayınca düşecek sanmıştım ama öyle olmadı.
Sizce bu evin durumu nolur?
Deprem sonrası kim ev alır?
Piyasa çok canlı da şakır şakır ev mi satılıyor?
Biz mi yanlış yapmışız?
onlara birşey demiyorum zaten istanbulun taşı toprağı altın diyenlerle doldu şehir.Herkes de buraya dışarıdan çalışmaya gelmiyor bırada doğup büyüten bir insana hayatı istanbul da geçmiş ve her türlü düzenini bu şehre kurmuş insana da hadi git demek olmuyor maalesef vatanını terk etmek gibi bir şey bu
İmkanım varsa deprem bölgesinde uzlaklaşırım tabi, üstelik “beklenen büyük istanbul depremi” diye bir şey varsa. İstanbul da yaşamam da ankara da yaşarım. Bana damdan düşeni getirin demiş nasrettin hoca, yaşayan bilir. İnsanlar uyku uyumuyor kaç gündür, herkes huzursuz illaki insanı tedirgin ediyor.
Beylikdüzünde oturunca alıştık buralara. İstanbul gibi keşmekeş de gelmiyor. Eşimin işi yeni havalimanında olmadı bio taraflardan bakacağız
O kisma girmeyelim. Arastiralim da ogrenelim mumkunse. Allah akil ve beyin vermis sukurler olsun. Kullanmak lazim
Ankara 1. Derece deprem bölgesi değil. Büyük deprem beklenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?