Para yüzünden tartıştık

Eski konunu hatırlıyorum,oradada söylemiştim zaten yaptığı doğru değil diye.
O kardeşlerine verirken sana sormuyor sende verme etme demiyorsun (eski konundan hatırladığım kadarıyla)karışmaya hakkı yok,parasıni hesapsızca dağıtıp senin maaşını kendi hesabına aktarmaya hiç hakkı yok. Oda gayet yüklü bir miktarı şak diye veriyordu kardeşine değil mi?
Çalışan kadınsın 2 günlük tatil bile denemeyecek kaçamağı sana çok görmüştü bu adam zaten.
İhtiyaçlarını almaya devam et. Maaş kartınıda verme. Cebindeki para ile halletsin,sanada laf etmesin bir zahmet.
Normal şartlarda evlilikte senin benim hesabı yapılmasına karşıyım ama senin eşin bunu hakediyor.

Mutfak masraflarınıda ben alıyorum, her ay değil bu ay 1500 harcadım hatta bi miktarını hiç harcamadım biriksin istiyorum çünkü.hastane masrafımda oldu benim ,kendi yeğenlerine hediye aldım ayrıca doğumgünleriydi.
Ben zaten onun kardeşine vermesini hiç sorun etmedimki tek kelime etmedim aylardır ama vicdansız oldum be hikmetse
Dediğim gibi verdiği parayı sorun etmedim ama oda benim aldıklarıma laf edemez yani güzelce söylese yine neyse

Evet aynen öyle çok güzel yazmışsın eline sağlık
370 tlye bilet almıştım onlarda iptal edilecek çünkü bu kavgadan sonra gitmeyiz artık

Sen hala çok iyi niyetlisin elif, bu kadar iyi olma. Sanma ki sen ses çıkarmasan, kocanın kardeşlerine senin maaşının verdiği güvenle yaptığı yardımları eleştirmesen, başına kakmasan seni iyi sanacaklar başlarına taç yapacaklar ya da kıymet bilecekler! Öyle bir dünya yok ne yazık ki... bu kadar iyi oldun muydu ancak daha fazla sömürmek isterler vicdansız da derler kalpsiz de merhametsiz de cimri de! Olmadığın bişi kalmaz yani bu lafları sakın ola yeme..

Zaten iyi sansınlar diye ses çıkarmamazlık yapmadım onları kendi kardeşim yerine koydum ama evet öyleymiş çokkk haklısın
Demediği kalmadı

cnm abisinin işi var eşimle aynı maaşı alıyor. ama biz ben çalışıyorum dye iyi geçiniyoruz onlar tek maaş ya geçinemiyolarmış. benım anlamadığım ben işsizken bizde tek maaşla gayet iyi geçiniyoduk madem geçinemiyolar eltim çalışsın banane yaa ayyy sinirim zıpladı Allah başka dert vermesinde en sinir olduğum konu bu

Senin ki daha sinir bozucuymuş gerçekten, konuyu hatırlar gibi oldum.madem öyle oda çalışsın çok mu zor
Neyse ki hallolmuş

bende karşıyım ama benim eşimde bnu hakediyor keşke böyle olmasa ama bari kendi paramı kurtarayım dedim vermiyorum

benım eşiminde maaşı benden çok iyi ama ev kredi araba kredi falan birşey kalmıyor benım maaşım yardımcı kadına da pazarada kendime yetiyor halaa dönüp benım maaşımın azlıgıyla alay ediyor bazen gülerek ,

son alay etmesinde bu ay benım yaptıgım butun masrafları sen yapacaksın kuruş vermıyorum hiç bir ödemeyi yapmayacam kartlarımıda sen ödeyeceksin dedim ama çok ciddi ve sinirliydim ,

konu paraysa yapacagımı bilir , hemen dönüş yaptı başladı özür dilemeye , kararlı olacan madem abise yardım ediyor kendi maasından etsin sana dokunmasın sendne para istemesin bakalım ne yapacak.

Bak inan bana,verdikçe iyi olmayacaksın. Ki zaten bunca zaman verdiğine karışmamışsın,verme dememişsin hatta ikinci kardeşe yapılacak yardıma bile ses etmemişsin. O onun parasıysa (sana sormadan verdiği için böyle diyorum)buda senin saatlerini satarak kazandığın ,emeğinin karşılığı olan para. Eşin öyle harcıyorsa sana güvenip,bir zahmet ağzını kapatsın,ses etmesin.
Eltinin babası yardim etsin o halde. Madem para içinde yüzüyor,sen neden tatilden,ihtiyaçlarından feragat ediyorsun hemde çalışıp kendi paranı kazanırken?
Evet aynen öyle çok güzel yazmışsın eline sağlık
370 tlye bilet almıştım onlarda iptal edilecek çünkü bu kavgadan sonra gitmeyiz artık
İnternet şifreni değiştir. Giremesin internet hesabına,gelip sorarsa ki soracak parasi bitince mecbur"ben vicdansızmışım ya bana yakışanı yaptım,x'in babası gibi para içindede yüzmüyorum bu sebeple kendimi düşünmek zorundayım"diye çarp suratına geç. Terbiyesiz adam ya. Bulmuş senin gibi tek kelime etmeyen insanı,parasını istediği gibi harcıyor paşam,sana gelince sık biraz,bekle biraz. E tamamda neyi bekleyeceksin ki,belli bir sure bile yok. 1 yıl sürmeyeceği ne malum.
Off sinir oldum yine vallahi.

Ya ben sesimi çıkarmadım bi kere versin dedim bşy demedim hiç
ona rağmen ben kötü oldum bu nasıl iş ya
Aldığım kolyeyi diline doladı resmen

Elif öbür konunu da okumuştum adam para yok tatili iptal edelim deyince sen de kolye mi aldın

Valla az bile söylemiş

Olağan bir dönem değil adam bu süreçte yardım ediyor sen de zorunlu harcamalar dahi kısılabilecekken kolye alıyorsun

Cidden evlilik olgunluğu yok ilişkinizde

bende karşıyım ama benim eşimde bnu hakediyor keşke böyle olmasa ama bari kendi paramı kurtarayım dedim vermiyorum
En iyisini yapmışsın. Böylesine bu yakışır. Yani empati yapıyorum,ben maaşımı kardeşime,arabama vs harcasam,eşimde tek kelime etmese ben o eşi başımın üstünde taşırım,geçip karşısına harcama etme demem,diyemem ayıp yahu.

şuan borcumuz var benim maaşım ona brikiyor ama borç btincede kendime araba alıcam yine ona vermicemmmm :)

Ben böyle desem bi ton laf sayar heralde sizin eşleriniz iyi insanlarmış en azından sizleri dinlemeleri çok gzl bişey

Aynen dediğin gibi söylycem vicdansızım madem ona göre davranıyım
Asıl vicdansız kendisi tüm insani değerlerini kaybetmiş ama farkında bile değil
Ya sıkıştıysan asam gibi paylaşırsın bunu benimle laf saymak ne

Az bile mi söylemiş
Benim koltem yüzünden değil kardeşlerine verdiği para yüzünden sıkıştık biz
Bunu kendi ağzıyla söyledi sma bana şaf saydı
Ayrıca birileri keyif çatarken evde ben neden kısayım kendimfen
Eltimin koluna taktıkları benim kolyemin belki 4-5 katı fiyatında konuşmıyım konuşmıyım diyorum ama burama kadar geldi

Karşımda ayıp günah bilmeyen bi eş var benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…