- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi elifff_____
-
Kesinlikle haklisin.Evet bende zaten hiç sorun etmedim yardım etmesini benim kardeşimde olabilirdi onların yerinde yada ben
Sorun rttiğim şey bana harcamalarım yüzünden laf sayması ağır konuşması
Ne kadar da akıllıymıs demek kendı parasından veriyormuş iyide sızin paranız olmasa evın masraflarını nasıl karsılayacak size tesekkur etmesı gerekırken savunmaya bakYok kartım zaten bende internet bankacılığı ile göndermiş parayı
Kendi parasından veriyomuş benimkinden diğer masraflar için kullanıyomuş...
Fazla bile olsa yaptığım harcamalar güzelce söyleyebilirdi
Ne güzel işte beraber planlamak en doğrusukime ne kadar para gönderilecekse size detaylıca bilgi verip rızanızı olması lazım. ben olsam çoktaaaan kıyameti koparırdım. biz de eşimle iki tarafa da elimizden geldiğince destek oluyoruz ama beraber planlıyoruz bütçemizi, nereye ne kadar verilecek ikimiz belirliyoruz ve birlikte parayı veriyoruz ellerine. diğer türlü senin yerinde olsam daha da çok harcar, hatta harcadım der ondan ayrı yatırım yapardım.
Evet bu durumda oda bunu hakediyoElif sadece sana laf etmesini sorun etme bence gönderdiği parayi esas sorun et !! senin harçlık vermen sıkıntı olduysa senin de laf söyleme hakkına sahip olduğun ortaya cikiyor
Hayatta kesmez işe dönceklerki ancak öyle kessinKesinlikle haklisin.
Ben olsam asla maasimdan kardeslerine para verdirtmem.
Isten atildilarsa gitsinler baska is yapsinlar.
Ne yani gencecik sapasaglam insanlar.
Hep sizin elinize mi bakacaklar.
esler niye calismiyo onu da anlamadim.
cok ta fazlaca yardim ediyorsunuz ayrica.
tmm olayin ilk oldugu zmn yardim edilir filan da bu kadari da fazla.
is bulup calisacaklar kari koca.
cok sinir bir durum.
ben yardim da etmez ettirmezdim de bu kadar.
sacmalik ya.
Ben calisip didinecem onlar eli bogrunde para beklicekler.
yok boyle bi dunya.
esin cok kaba cok anlayissiz elif.
Yardimi kesin acilen.
Evet 1500,1500 gönderiyodu ama en son ne gönderdi bilmiyorumKocan kendini padişah sanıyor, sen de çalıştığın için sana güveniyor.
Ayda yılda bir olur anlarım ama her ay, her ay 3000tl gibi birşey okudum ama doğruysa şoktayım. Bu kadar para vermesi anormal!
Yok hala açıktaşar belli değil dönüp dönmeyecekleriİşten atıldılar mı ki?
En son açığa alınmışlardı
Ki bu durumda zaten maaşlarının 2/3'sini almaya devam ediyorlardı.
Aklanıp işe geri döndüklerinde alamadıkları 1/3'i yasal faizi ile geri alacakları zaman size geri ödeme yapacaklar mı?
Evet bende istediğimi aldım işte ama saymadığı laf kalmadıNe kadar da akıllıymıs demek kendı parasından veriyormuş iyide sızin paranız olmasa evın masraflarını nasıl karsılayacak size tesekkur etmesı gerekırken savunmaya bak
Bı sonrakı ay hiç bir masrafa karısmazdım şimdiye kadar kardeslerın yedı bıraz da karın olarak ben yıyeyım derdım
Katılıyorumben erkeğin de kadının da maaş kartlarının onda durmasından yanayım maaş zamanı harcamalar hesaplanır herkes ortaya bir miktar koyar evin ortak ihtiyaçları oradan harcanırken kişisel ihtiyaçlar kendi cebinden harcanır en güzeli bu
Çekiyo kalan paramdan ama hiç böyle bi tartışma yaşanmamıştı bu kadarını beklemiyodum yaniAnlamadım sizin çalıştığınız para neden eşinizin hesabında kalıyor? Para yüzünden tartışılır çok normal ama bunun önüne geçmek sizin elinizde. Herşeyi eline verirseniz illaki erkek milleti bi hıyarlık yapar. Siz kontrol edeceksiniz ki böyle şeyler yaşanmasın. Üzgünüm ama hata sizde yavaş yavaş elinizi çekin sizin çalışmanızla kardeşlerine yardum edemez. Kendi kazancı varsa sizinde eksiğiniz yoksa amenna ama sıkıntı yaşanıyorsa önce evin içini düşünmek zırunda
o zaman araba alacağım, para kalmayacak. buyur evi geçindir de. koklatma maaşını.Ya bişey söyliyim mi arabanın çok masrafı varmış ben çok harcamışım tabi büyük bölümünü kardeşlerine veriyo paranın..
Neyse işte beni arabayla işe bırakıp almasına bile laf etti sabah kendim çıktm geldim bundan sonra o arabaya adım atmam
Paranı o çekmeden cek başka hesaba aktar harcadım de :)Evli değilken hiç tartışmayacakmışız gibi gelen bir konu yüzünden tartıştık
Dün akşam bi arkadaşıyla beni işten almaya geldi eşim ben arabanın arkasında telefonla uğraşıyorum, arkadaşına diyoki kardeşlerim yüzünden çok sıkıştım dert yanıyo işte..
Haftasonu düğün bi düğün var bankamatiğin önünde durduk ben para çekicektim bibaktım sadece 300 tl kalmış, oysa daha fazlaydı..
Yani kardeşlerine verdiği için benden ne kalırsa hesabına aktarıyo..
Neyse eve geldik konu açıldı sordum daha fazla vardı diye yine kendi hesabıma aktardım dedi lazım olursa gönderirim dedi
Vee konu uzadı tartıştık, biraz sabretsen çok harcama yapmasan filan dedi(bin lira harcadım bu ay) ama yani herşeye gidiyo para sadece benim kıyafetlerime filan değil yani markete gidiyorum bazen, bşy alınacak oluyo ,hastane masrafı oluyo, hediye, okulun aylık harcamaları vs..bin lirayıda aşıyorum 1500 de oluyo
Benim harcamalarıma laf etti laf saydı, kardeşlerine sesi çıkmıyo, ben çok harcadığım için vicdansızmışım, tabi suç bnde laf etmedim onlara verdiği paraya laf etseydim de bari haketseydim vicdansız lafını.
Durmadan laf sayınca bende dedimki birilerinin eşleri otursun keyif çatsın ben sabahtan akşama kadar ayaktayım oh ne güzel..
Çok tartıştık işte ayrı uyuduk ama saydığı laflar yenilir yutulur değildi kendime aldığım kolyeye bile laf etti ki eltilerim daha iyilerini takıyolar emin olun.
Ben bundan sonra paramıda hakkımıda helal etmiyorum ve onu yine beddua etmeden Allah a havale ediyorumm
Sakin cikma isinden baksana adama kardeslerine para veriyomus en azindan bi maasin var o zaman zirnik koklatmaz benden demesiDoğru diyosun da çok zorluk çektim bu işe girebilmek için
Ağzınıza yüreğinize sağlık resmen sözün özü olmuşYaptiginiz fedakarlik bir sure aonra aliskanlik sonrada goreviniz olur.iyilik olmaz tessekur edilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?