Para yüzünden tartıştık

Evet bende zaten hiç sorun etmedim yardım etmesini benim kardeşimde olabilirdi onların yerinde yada ben
Sorun rttiğim şey bana harcamalarım yüzünden laf sayması ağır konuşması
Kesinlikle haklisin.
Ben olsam asla maasimdan kardeslerine para verdirtmem.
Isten atildilarsa gitsinler baska is yapsinlar.
Ne yani gencecik sapasaglam insanlar.
Hep sizin elinize mi bakacaklar.
esler niye calismiyo onu da anlamadim.
cok ta fazlaca yardim ediyorsunuz ayrica.
tmm olayin ilk oldugu zmn yardim edilir filan da bu kadari da fazla.
is bulup calisacaklar kari koca.
cok sinir bir durum.
ben yardim da etmez ettirmezdim de bu kadar.
sacmalik ya.
Ben calisip didinecem onlar eli bogrunde para beklicekler.
yok boyle bi dunya.
esin cok kaba cok anlayissiz elif.
Yardimi kesin acilen.

Kocan kendini padişah sanıyor, sen de çalıştığın için sana güveniyor.

Ayda yılda bir olur anlarım ama her ay, her ay 3000tl gibi birşey okudum ama doğruysa şoktayım. Bu kadar para vermesi anormal!

İşten atıldılar mı ki?
En son açığa alınmışlardı
Ki bu durumda zaten maaşlarının 2/3'sini almaya devam ediyorlardı.

Aklanıp işe geri döndüklerinde alamadıkları 1/3'i yasal faizi ile geri alacakları zaman size geri ödeme yapacaklar mı?

Ne kadar da akıllıymıs demek kendı parasından veriyormuş iyide sızin paranız olmasa evın masraflarını nasıl karsılayacak size tesekkur etmesı gerekırken savunmaya bak
Bı sonrakı ay hiç bir masrafa karısmazdım şimdiye kadar kardeslerın yedı bıraz da karın olarak ben yıyeyım derdım

ben erkeğin de kadının da maaş kartlarının onda durmasından yanayım maaş zamanı harcamalar hesaplanır herkes ortaya bir miktar koyar evin ortak ihtiyaçları oradan harcanırken kişisel ihtiyaçlar kendi cebinden harcanır en güzeli bu

Ne güzel işte beraber planlamak en doğrusu
Bu sinsi sinsi kendi yapıyo herşeyi haberim bile olmuyo

Elif sadece sana laf etmesini sorun etme bence gönderdiği parayi esas sorun et !! senin harçlık vermen sıkıntı olduysa senin de laf söyleme hakkına sahip olduğun ortaya cikiyor
Evet bu durumda oda bunu hakediyo

Hayatta kesmez işe dönceklerki ancak öyle kessin
Kaba anlayışsız bir canavar şu an benim gözümde

Kocan kendini padişah sanıyor, sen de çalıştığın için sana güveniyor.

Ayda yılda bir olur anlarım ama her ay, her ay 3000tl gibi birşey okudum ama doğruysa şoktayım. Bu kadar para vermesi anormal!
Evet 1500,1500 gönderiyodu ama en son ne gönderdi bilmiyorum

Yok hala açıktaşar belli değil dönüp dönmeyecekleri
Ve maaşlarının ne kadarını alıyolar hiçmi almıyolar onu da bilmiyorum zaten alıyolarsa ev kredisine veriyolardır
Evet bende istediğimi aldım işte ama saymadığı laf kalmadı
Katılıyorum

Başkaşarı rahat etsin başkaları mutlu olsun yeterki kendi evi eşi umurunda değil huzuru da tabi.. Ben bunu anladım yani

Anlamadım sizin çalıştığınız para neden eşinizin hesabında kalıyor? Para yüzünden tartışılır çok normal ama bunun önüne geçmek sizin elinizde. Herşeyi eline verirseniz illaki erkek milleti bi hıyarlık yapar. Siz kontrol edeceksiniz ki böyle şeyler yaşanmasın. Üzgünüm ama hata sizde yavaş yavaş elinizi çekin sizin çalışmanızla kardeşlerine yardum edemez. Kendi kazancı varsa sizinde eksiğiniz yoksa amenna ama sıkıntı yaşanıyorsa önce evin içini düşünmek zırunda

Çekiyo kalan paramdan ama hiç böyle bi tartışma yaşanmamıştı bu kadarını beklemiyodum yani
Evin içini zerre düşünmüyo

Ayni seyleri ben de çok yasadim, sonra o kardesler öyle bir alisiyorlar ki vermedigin zaman senden kotusu olmuyor. Bulsunlar is calissinlar, esin de çok istiyosa iki iste calissin ama senin maasini onlara vermesine musade etme asla.

eşinin kardeşlerine yardım edilecek diye kendini kısmak zorunda değilsin.evin masrafı neyse payına düşeni karşıla(ev arkadaşı değil eşsiniz ama eşin o raddeye getirmiş).kalanı da hesabından çek.bir kuruş verme.ilk etapta işsize elbette yardım edilir.ama artık karı koca iş bakınsınlar.nereye kadar?

o zaman araba alacağım, para kalmayacak. buyur evi geçindir de. koklatma maaşını.

Paranı o çekmeden cek başka hesaba aktar harcadım de :)

Bence annem-babam vs kredi çekmiş, onlara yardım edeceğim diyerek her ay trink diye bir miktarı başka hesaba yatırın ya da ailenizin ağzı sıkı ise onların hesabına aktarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…