Para yüzünden tartıştık

ozaman o ne kadar konuşuyorsa sen biraz daha fazlasını konuşup kararlı olacaksın ,

madem seni vicdansızlıkla suçluyor ozaman vicdansız olacaksın , isterse aç kalsın

Konu kolye değil ki

Zorunlu olmayan bir şeyi sırf eşine gıcıklık olsun diye alman

Yani para bitsin de gör diye aldın onu

Sıkışıklık yokken alsan da şimdi laf etse haklısın ama sen onlara veriyorsan ben de kolye alırım dedin

Kolye Alman değil tavrın önemli

Patronumdan eşim kardeşlerine ,eltilerine yetiremiyormuş ,az geliyormuş diye zam istedim deyin,aldıklarını borç olarak mı alıyorlar,yoksa oralı olmuyorlar mı?

İyide bu kadın son derece iyiniyetle aylardır 3000 tl kardeslerine vermesine birsey dememiş adam sormam Rıza varmıdır diye kadın ister çalışsın ister çalışmasın eşler bir yere verirken Rıza almalı doğru olan bu. kadına para makinesi muamelesi yapacak kadın kazancak adam onun parasıyla Şövalye olcak. Şöyleki velevki adam bekar tüm parasini verirmiydi ?sonra ne yiyecek eee bu kıza ihtiyacın var insan bir teşekkür eder bir mahçup olur sorar izin alir yardımında bir adabı var elti babası para içinde yüzsün anne baba sallamasin tum yuk Elifte adamda degil niye kiz evlendi kendine bakamuyormuyduda elin adamini eve koca diye alip besleyecek !!!kadın belkide aldığı ilk ve tek takısının hesabı soruluyor Allahtan revami ben yiyemiyorum al sen ya demenin daha enayicesi olamaz

OTE="damdan, post: 48124033, member: 370851"]Konu kolye değil ki

Zorunlu olmayan bir şeyi sırf eşine gıcıklık olsun diye alman

Yani para bitsin de gör diye aldın onu

Sıkışıklık yokken alsan da şimdi laf etse haklısın ama sen onlara veriyorsan ben de kolye alırım dedin

Kolye Alman değil tavrın önemli[/QUOTE]
kiz zaten yıllar sonra bir kolye almus.oda taksitle 3 5 aya bölünmüş.kizin giciklik olsun diye filan aldiği yok.beğenmiş KENDİ KAZANDİGİ. parayla almış.

Diğer konunda kardeşleri tabi ki yardım edecek demiştim.
Ama kaç zaman oldu, eltilerin hala toto büyütüyorsa sen dibine kadar haklısın.
Sende anne babana ver... Harcamak zorunda değiller... Kenarda birikim yapsınlae..

Hatirladim konunuzu. Kardeslerin isten cikma nedeni de malum meselelerd degil mi? Tamam esiniz kardesine yardim edebilir aksi vicdansizlik olur ama bunu sizin kendi kazancinizdan mahrum ederek yapamaz bu neyin rahatligi? Ayrica eltileriniz calissin siz eltinize kayniniza bakmak zorunda deglsiniz. Kaldiki surec de uzun ne olacagi belli degil omrunuzun sonuna kadar onlara mi bakacaksiniz. Boylesi hassas bir durumda ben olsam sanirim bes kurus vermezdim isten cikarilma nedenlerinden dolayi yani.

Başkalarının eşi otursun, ben çalışayım demeseydiniz haklılığınız baki kalırdı aslında. Şimdi bu cümleye takabilir, bu cümle üzerinden kırıldım, alındım vs diyerek sıyrılmaya kalkabilir.
Ben de aynı şeyi düşünürdüm ama dile getirmezdim. Normalde zaten bu durum yüzünden eziliyor olması lazım, ama normalde; sizde durum ne bilemiyorum.
Ne kadar daha devam edecek böyle yardım?

Hayır ona inat almadım istediğim için gerçekten istediğim için aldım ama inat için alsamda haketmiş olurdu

Eski konuyu bilmiyorum, yardım etme sebebi nedir ki?
Eşin cümleleri hoş değil her şekilde.
Çalışan bir kadının kazandığı paranıb eşi çalışmayan bir kardeşe yardım amaçlı gönderilmesi inanılmaz irrite ediyor beni.

Benzer bir talep eşimden gelmişti, reddetmiştim.

Kimse kusura bakmasın ama ben olsam dünyayı yıkarım . Ben çalışıcam milleti çekicem eşim kardeşlerine para yaĞdiricak ve bide dır dır yapıcak oldu annem oldu. Sonuna kadar haklısınız ancak eltinizle kiyaslamayin kendinizi senin sorunun eşinle. Para tabiki ortada olur ihtiyaç olan alır ancak eşinin senden kendine habersiz para aktarması saçma. Bizim ortak noktamız var ihtiyaç olunca alınır ve ben hep alırken haber veririm. Çekindiğimden değil karakter meselesi. Eşiniz kardeşlerine kıyamıyor size kıyıyor haklısınız. Bnce ayır parani sen kardeşlerine çalısmak zorunda değilsin.

Patronumdan eşim kardeşlerine ,eltilerine yetiremiyormuş ,az geliyormuş diye zam istedim deyin,aldıklarını borç olarak mı alıyorlar,yoksa oralı olmuyorlar mı?
Bırç olduğunu sanmıyorum eşim zaten demişti borç değil diye

Eline sağlık
Bırak sormayı benimle paylaşmadı bile
kiz zaten yıllar sonra bir kolye almus.oda taksitle 3 5 aya bölünmüş.kizin giciklik olsun diye filan aldiği yok.beğenmiş KENDİ KAZANDİGİ. parayla almış.[/QUOTE]
Aynen öyle
Demeknki ona bile hakkım yokmuş
Kardeşime harçlık veriyorum
İnanırmısın eşim buna bile laf etmişti

Evet ne olacağı belli değil
Keske bi çabaları olsa iş konusunda ama yok
Allah korusun geri dönemezlerse ne olacak

Yok ne ezilmesi hatırlı gururlu insan ezilir
Bilmiyorum bende nolcak

Ne güzel teklif etmiş eşin dinlemiş seni
Ben yardım etme desem düşünemiyorum heralde boşanırdı benden
Ya etsinde ben ettiği lafları yuttrmak istiyorum ona
Umarım kardeşleri ona kıyar daha kardeşin yeri ayrı eşin yeri ayrı olmalı
Arkadaşına diyoki çok sıkıştım bizimkiler yüzünden sonrada devamında diyoki maddi olarak neyse de manevi olarak..
Zaten olması gereken o o benim hesaptan alsın ben alıyım ama söyleyelim bunu

nasıl ya? senin paranı sana sormadan kardeşine yolluyor bide senin harcamalarına mı laf ediyor?
Dediğine göre kendi parasından gönderiyomuş benim paramdanda diğer harcamalar için çekiyomuş artık ne kdr gönderdiyse sıkıştığı için benim harcamalarıma bir ton laf saydı çünkü ben hiç yorulmuyorum hiç sabahın köründe kalkıp gelmiyorum işe

Ne güzel teklif etmiş eşin dinlemiş seni
Ben yardım etme desem düşünemiyorum heralde boşanırdı benden
Ya etsinde ben ettiği lafları yuttrmak istiyorum

Bizde durum farklıydı, kardeşi az kazandığı için yardım etmek istiyordu. Ancak eşi çalışmayan, kaç yaşında hala asgari ücretle çalışan kişiye yardım etmek saçma gelmişti bana.

Sizde geçici bir durum varsa yardım edilir ama arkadaşların yorumlarında konuşulan miktarlar çok ciddi, böyle yardım eşin gönlü yapılmadan olur mu hiç

Evet bende zaten hiç sorun etmedim yardım etmesini benim kardeşimde olabilirdi onların yerinde yada ben
Sorun rttiğim şey bana harcamalarım yüzünden laf sayması ağır konuşması

kime ne kadar para gönderilecekse size detaylıca bilgi verip rızanızı olması lazım. ben olsam çoktaaaan kıyameti koparırdım. biz de eşimle iki tarafa da elimizden geldiğince destek oluyoruz ama beraber planlıyoruz bütçemizi, nereye ne kadar verilecek ikimiz belirliyoruz ve birlikte parayı veriyoruz ellerine. diğer türlü senin yerinde olsam daha da çok harcar, hatta harcadım der ondan ayrı yatırım yapardım.

Evet bende zaten hiç sorun etmedim yardım etmesini benim kardeşimde olabilirdi onların yerinde yada ben
Sorun rttiğim şey bana harcamalarım yüzünden laf sayması ağır konuşması
Elif sadece sana laf etmesini sorun etme bence gönderdiği parayi esas sorun et !! senin harçlık vermen sıkıntı olduysa senin de laf söyleme hakkına sahip olduğun ortaya cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…