• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paragözlükle suçlanıyorum ben haksız mıyım

tabi ki ablanız haksız. elbette o evde yaşayan biri olarak ev giderlerine destek olmalısınız. anneniz parasız pulsuz kalsa elbette bakmalısınız ancak hem çalışıyor hem de nafaka alıyorken birikimi için para vermenize gerek yok.
ki annenize allah korusun bir şey olsa o para ablanızın da olacak.
kusura bakmayın ama ben çok şark kurnazı gördüm ablanızı.

tabi ki ablanız haksız. elbette o evde yaşayan biri olarak ev giderlerine destek olmalısınız. anneniz parasız pulsuz kalsa elbette bakmalısınız ancak hem çalışıyor hem de nafaka alıyorken birikimi için para vermenize gerek yok.
ki annenize allah korusun bir şey olsa o para ablanızın da olacak.
kusura bakmayın ama ben çok şark kurnazı gördüm ablanızı.
Anneme birşey olsa kendine düşen parayı hesplar o anca beni düşünöeden

Merhaba sevgili bayanlar. Ben annemle yaşıyorum. 28 yaşındayım , babam yok. Bir tane de ablam var o evlendi. Bana kazandığım parayı anneme vermemi söylüyor aksini söylediğimde paragözlükle itham ediyor bana. Annem çalışıyor ev kendinin üstelik nafaka alıyor. Ablamın derdi annemin birikimine benim de katkı sağlamam. Tamam da benim ilerde ne olacağım belli değil evlenmezsem annemin ardından yalnız kendi başıma bir mücadele vereceğim. Artık kendi birikimimi yapmam gerek miyor mu. Üstelik annemde biriken her para ablamla ikimize ortak olarak kalacak. Bir fikir verin ben mi yanlışım ablam mı
Ablaya bak ablaya.
Akbaba kod adlı abla..:KK34:
Tam akbaba..

Siz eve katkı sağlıyorsunuz.
Gerisi tabi ki sizin hakkınız.
Hatta anneniz kızım senin ileride bir evin olmalı.
O yüzden sen eve az katkı ver kendine yatırım yap bile demesi gerekir. Annenizin evi var. O rahmetli olursa ikiye bölünecek. Ablanız asla sizi o evde bedava oturtmaz.

Herkes kalbinin ekmeğini yer.
Umarım ablanızda merhamete gelir.
Benim kardeşim olsanız 1+1 bile olsa krediye gir evini al. Nasıl olsa anne evindesin. Tasarruf yap derdim.

Size tavsiyem ablaya sert çıkın.
Anneye de ajitasyon yapın.
Anne; ablamin yuvası var. Eşi var. Benim kimsem yok. Kendi maddi yatırımım olmalı deyin. O yüzden ben biriktirecegim deyin..

Baktınız baskı devam ediyor.
Size super bir tavsiyem var.

Kimseye söylemeden ev kredisine girin. Ev alın.
En az 10 15 yıllık krediye girin.
Bakalım baskı kalıyor mu kalmiyor mu..
Tüm birikimim krediye gidiyor deyin.
Ama ASLA haber vermeden kredi çekin..

Ayrıca ben böyle akbaba kod ali ablaya ileride evlenmesem asla mirasımı bırakmam.. Vasiyet yazar bir yardım derneğine bırakırdım
Asla ablaya birakmam. Hak etmiyor..

Benim dediğimi düşünün.
Paranızı bağlayın. Ev kredisine girin..

Kimseye demeden krediye girin..

Işte böyleleri de kardeş sözde benim gözümde düşmandan beter. Benim hayatı bomboş yaşamış amip gibi başkasının sırtından geçinen ablalarım da aynı akılları verirdi. Karaktersizler defolup evlenip gitmişsiniz size ne ? Boşver ya al birliktir güvenceni sağla

Ablaya bak ablaya.
Akbaba kod adlı abla..
Tam akbaba..

Siz eve katkı sağlıyorsunuz.
Gerisi tabi ki sizin hakkınız.
Hatta anneniz kızım senin ileride bir evin olmalı.
O yüzden sen eve az katkı ver kendine yatırım yap bile demesi gerekir. Annenizin evi var. O rahmetli olursa ikiye bölünecek. Ablanız asla sizi o evde bedava oturtmaz.

Herkes kalbinin ekmeğini yer.
Umarım ablanızda merhamete gelir.
Benim kardeşim olsanız 1+1 bile olsa krediye gir evini al. Nasıl olsa anne evindesin. Tasarruf yap derdim.

Size tavsiyem ablaya sert çıkın.
Anneye de ajitasyon yapın.
Anne; ablamin yuvası var. Eşi var. Benim kimsem yok. Kendi maddi yatırımım olmalı deyin. O yüzden ben biriktirecegim deyin..

Baktınız baskı devam ediyor.
Size super bir tavsiyem var.

Kimseye söylemeden ev kredisine girin. Ev alın.
En az 10 15 yıllık krediye girin.
Bakalım baskı kalıyor mu kalmiyor mu..
Tüm birikimim krediye gidiyor deyin.
Ama ASLA haber vermeden kredi çekin..

Ayrıca ben böyle akbaba kod ali ablaya ileride evlenmesem asla mirasımı bırakmam.. Vasiyet yazar bir yardım derneğine bırakırdım
Asla ablaya birakmam. Hak etmiyor..

Benim dediğimi düşünün.
Parayı bağlayın. Ev kredisine girin..

Kimseye demeden girin..
Annemin evi değerli bir yerde iki tane bir artı 1 daire alınabilir satılınca. Ablam beni durdurmaz zaten. Bende durmam. Bazen diyor burayı satarız sonra diye. Bana da o yeter

Işte böyleleri de kardeş sözde benim gözümde düşmandan beter. Benim hayatı bomboş yaşamış amip gibi başkasının sırtından geçinen ablalarım da aynı akılları verirdi. Karaktersizler defolup evlenip gitmişsiniz size ne ? Boşver ya al birliktir güvenceni sağla
Kardeşim olmasa hiçbir bağ kurmazdım inanın ki

Annemin evi değerli bir yerde iki tane bir artı 1 daire alınabilir satılınca. Ablam beni durdurmaz zaten. Bende durmam. Bazen diyor burayı satarız sonra diye. Bana da o yeter
Siz gene de sadece kendi üstünüze bir mülk edinin.
Arsa edinin. Yazlık edinin. Bir güvenceniz olsun..
Ve en önemlisi parayı bağlayın.
Parayı bağlayınca size sürekli baskı yapamazlar.
Baskıları kesilir.
Siz bunu bir düşünün..
Paranızı bağlamazsanız sürekli baskı göreceksiniz.

Ablanız şimdiden burayı satarız vs mi diyor?!
Pes yani..:KK43:
Kimin paragöz olduğu çok belli..
Akbaba kod adlı abla..

Özetle bu baskı siz paranızı bir yere bağlarsanız kesilir.

Benden demesi..:KK66:

Ne biçim abla bu ya

Abla dediğin kardeşini her şekilde koruyup kollamaz mı ...

Çok şaşırıyorum. Allah evlerden ırak etsin. Ablanız gölge etmesin bi kenara çekilsin.

Sert durun tavtınızı koyun. Evin ortak giderleri hariç herkes kendi parasını idare etmeyi bilir. Ne ayıp bu yaptığı şey.

Ilk kez böyle bir saçmalık duyuyorum . Cok şaşırdım.

Ablama bu vesile ile teşekkür edeceğim izninizle @evinincicegi
Aaa,benim aile de burada mi acaba:sus:

Ablan akıl oyunu oynuyor. Bekarken o maasini veriyor muydu peki? Zaten eve katkiniz varmis. Sizin de kendi ihtiyaclariniz var. Evlilik hazirligi ya da ne biliyim gelecek icin birikim yapmak da hakkiniz. Paragoz olan ablaniz. Insanin kendi nasilsa karsisindakini de oyle gorurmus. Ablaniz da sizi oyle goruyor. Yaptigi resmen baski ve akil oyunu oynuyor. Manipule ediyor sizi. Basarmis da. Kafaniz karismis.

Abla değil pirana resmen
Nasılda kolay karar veriyor kazanmadığı para hakkında
Paraya bu kadar değer veriyorsa gitsin çalışsın milletin parasına değil kendi parasına yatırım tavsiyesi uygulasın.

Kadın daha ölmeden malını mülkünü satms derdine düşmüş, bu kadar açgözlülük olmaz

Annen eğer ablana hak veriyorsa yapacağını soyliyim evin ne faturasını ode nede giderlerine karış. Her ay annene bir miktar ver kalanı biriktir. Annede söyle madem ayrı gayrı yok ablamada hak veriyorsun sana veriyim sen hallet herşeyi. Emin ol Elinde daha çok para kalır. Evin gideri fatura daha masraflı. Heleki kışın doğalgaz oldum mu daha beter. Birikiminide çeyiz zamanı kullanırsın. Senin Parana laf eden abla evlencegin zaman annenin sana verdiği tek kurusun lafinida yapar

Back
X