- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü
O paranın icinde senin de emeğin paran var mıydı?peki benim sevgilim onlara evlenicekleri için birikmişini verdi diye yazmıştım.Şimdi biz evleniceğimiz için onlardan iste demem neden beni hayırsız yapıyor?neden benimle evlenmesi onun için kötülük olcakmış gibi konuşuyorsunuz?
Gerçekten kırmak için yazmadım yazsam en baş yazardım ben size öneri de bile bulundumneden insanları burda kırmaktan zevk alıyosunuz?
Yazı stiliniz tesadüftür dimi gerçekten konu sahibi destekleyen herhangi bir üyesinizBir erkek evlenmek istiyorsa kesinlikle ev sahibi olacak. Evi olmayan adam ya da ev alamayacak kapasite de olan adam evlenmesin bir zahmet. İsteğinizde haklısınız paragöz falan değilsiniz bence.
Gerçekten kırmak için yazmadım yazsam en baş yazardım ben size öneri de bile bulundum
Ama sana paragözsün diyen sevgilinden neden ayrılmadın, hak ettiğini mi düşündün
Ya da neyse hadi ayrılmadınız da niye hala para meselelerini sürdürüyorsunuz, paragöz değilsen bile bu sıfatı sana kullandıklarında bize verdiğin tepkiyi o an niye vermeden diyorum
Hakaret etmem ben kimseye
Ama sana denilmesini yutmanın anlamı ne sence ?
Yazı stiliniz tesadüftür dimi gerçekten konu sahibi destekleyen herhangi bir üyesiniz
Bir erkek evlenmek istiyorsa kesinlikle ev sahibi olacak. Evi olmayan adam ya da ev alamayacak kapasite de olan adam evlenmesin bir zahmet. İsteğinizde haklısınız paragöz falan değilsiniz bence.
Tabi affedip etmemek senin bileceğin işo an tepkimi vermiştim hatta ayrılmak istedim sinirimden.Ama defalarca özür diledi affettim
Sevgiilimin mantığımı bozuk.Peki siz bir anneyseniz birini eve oturtup ötekine karışmayın dermisiniz?
Bir erkek evlenmek istiyorsa kesinlikle ev sahibi olacak. Evi olmayan adam ya da ev alamayacak kapasite de olan adam evlenmesin bir zahmet. İsteğinizde haklısınız paragöz falan değilsiniz bence.
Eee bu anlayışa göre evlenmek isteyen kadının da evi olsun bir zahmet. Çalışmayacak, çabalamayacak, ama eş adayından her şeyi isteme hakkını kendinde görecek kadın türü sizce normal mi? Erkek dediğin kadının finansmanıdır çünkü, değil mi? Bir kadın olarak ben kendime yediremem bunu.Bir erkek evlenmek istiyorsa kesinlikle ev sahibi olacak. Evi olmayan adam ya da ev alamayacak kapasite de olan adam evlenmesin bir zahmet. İsteğinizde haklısınız paragöz falan değilsiniz bence.
Peki o zamanneyse yani sonuç olarak ben fikrimi paylaştım sizlerle de sevgilimlede. Oda kötü bişey demedi peki dedi.
Ama keşke bitse aklındaki sorularneyse yani sonuç olarak ben fikrimi paylaştım sizlerle de sevgilimlede. Oda kötü bişey demedi peki dedi.
Ama keşke bitse aklındaki sorular
Bu sefer de sevgilim abisi bizim taksitlere yardım edecek dedi ama ya etmezse diyosun
Çok sorguluyorsun
yok soru da sormuşsunuz. konu başlığı "paragöz mü sanarlar" şeklinde.neyse yani sonuç olarak ben fikrimi paylaştım sizlerle de sevgilimlede. Oda kötü bişey demedi peki dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?