bende bundan korkuyorum.krediye girince kardeşi beni bağlamaz derse ne yaparız bilmem.
oda mantıklı dedi kira ödeyip te ev almak zor olur ilk iş krediye girip kira yerine krediyi ödemek daha mantıklı dedi..Ve diğer kardeşine verilen o ev konusunu açtı.O evde benimde hakkım var tapu benimde üzerime oyüzden kredimize onunda her ay yardım etmesi şart dedi.
Hak değil ama haksızlık bile yapılsa bu sizi ilgilendirmez. Paralarının tamamını kendileri de harcayabilirler. Hatta sevgilinizin birikimi varsa üstüne de konabilirler. Herşeye hazırlıklı olun. Böyle yaparlar kesin demiyorum, ama bizzat bu yazdıklarımı ben yaşadım. Bırakın kendi hakkını sevgiliniz düşünsün, evlilik iki kişilik. Çok üstüne giderseniz bunalır.
oda mantıklı dedi kira ödeyip te ev almak zor olur ilk iş krediye girip kira yerine krediyi ödemek daha mantıklı dedi..Ve diğer kardeşine verilen o ev konusunu açtı.O evde benimde hakkım var tapu benimde üzerime oyüzden kredimize onunda her ay yardım etmesi şart dedi.
niye kirada oturunca ne oluyor?sen kira istemiyorsan bir 15 yıl bekle ancak evlenirsin.en sinir olduğum şey ya neymiş ev alın 10 burma alın yok şunu alın oldu başkadurumları pat diye bi ev alacak kadar yok.uzun zaman alır.ben kirada oturmak istemiyorum hiç
Kardeşi evli miydi? Ben kaçırmışım orasını? Bu bahsi geçen evde kim yaşıyor şu anda?
Kardeş de evli ise şu anda oturduğu eve 5 kuruş ödemiyor demektir. Sizin kredinize yardım etme işi vicdanına kalmış.
Bence sevgiliniz anne-babasına söylesin ve o evi sattırsın, parasını 2'ye bölsünler. Size düşen kısmı ile peşinatı verip maaşınız ile krediyi ödersiniz.
Kardeşi de kendisine ya daha küçük bir ev alır ya da o da aynı sistemi uygular. Kardeşi çalışıyor mu? Maaşı kredi taksidi ödemeye yeter mi?
Ne kadar akıllısınız. Hicbir vasfınız olmadan nasıl fikir yürütüp akıl verebiliyorsunuz baskalarının aile ilişkilerinekardeşi yeni evlendi çok olmadı.ve bi evleri vardı onuda ona verdiler o oturuyo kira ödemiyo onun oldu yani.Bence mantıklı olan yani daha doğrusu haksızlık yapılmaması için evlat ayrımı yapılmaması için o evin satılıp iki kardeşe parasının verilmesiydi.Ozaman iki tarafında nakiti olurdu üstüne kredi çekilirdi.
kardeşi yeni evlendi çok olmadı.ve bi evleri vardı onuda ona verdiler o oturuyo kira ödemiyo onun oldu yani.Bence mantıklı olan yani daha doğrusu haksızlık yapılmaması için evlat ayrımı yapılmaması için o evin satılıp iki kardeşe parasının verilmesiydi.Ozaman iki tarafında nakiti olurdu üstüne kredi çekilirdi.
bende bundan korkuyorum.krediye girince kardeşi beni bağlamaz derse ne yaparız bilmem.
niye kirada oturunca ne oluyor?sen kira istemiyorsan bir 15 yıl bekle ancak evlenirsin.en sinir olduğum şey ya neymiş ev alın 10 burma alın yok şunu alın oldu başka
Kardeşi evlenirken evi ona vermeleri mantıklı aslında. Ev varken neden kirada otursun? O zamanlar sizin evlilik planlarınız ciddi değildir herhalde.
Siz ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz (bu ev-kira problemi olmasaydı)
Kardeşi evli miydi? Ben kaçırmışım orasını? Bu bahsi geçen evde kim yaşıyor şu anda?
Kardeş de evli ise şu anda oturduğu eve 5 kuruş ödemiyor demektir. Sizin kredinize yardım etme işi vicdanına kalmış.
Bence sevgiliniz anne-babasına söylesin ve o evi sattırsın, parasını 2'ye bölsünler. Size düşen kısmı ile peşinatı verip maaşınız ile krediyi ödersiniz.
Kardeşi de kendisine ya daha küçük bir ev alır ya da o da aynı sistemi uygular. Kardeşi çalışıyor mu? Maaşı kredi taksidi ödemeye yeter mi?
Gelin ata binmiş ya nasip demişbiz seneye evlenmeyi planlıyoruz.Onlardan bir sene sonra evlenmiceğimizi biliyolardı
pQUOTE="kararsiz_2013, post: 42902794, member: 477779"]O zaman o ev sadece kardesin degil. Yatirim amacli bir ev almislar annesi babasi. Ne güzel iste. Ilerde satildiginda size para düser. Ayrica sevgilinin mantigi cok bozuk, niye kardesi kredi de yardim etsin? Kardesi ev alsaydi sevgilin kredi ile yardim edermiydi?
Al iste simdi iki kardes arasinda tartisma cikar. Aile dengeler bozulur ve kayin aile seni suclu olarak bilirler hakli olarak.
Kira'yi nasil öderim diyorsunda, krediyi nasil ödeyeceksin? Krediler üstelik kiradan daha fazla oluyor. Ve psikolojik olarak kira'ya hic benzemez. Yillaaar ödenecek bir borc o.
Valla eger kayin aile'nin seni sevmemesini istiyorsan, kesinlikle dogru yoldasin. Hatta bu sekilde nefret bile ederler senden.
Sevgilinde sattırmıyomuş sen niye onun babasına ve abisine tepkilisin kio evi artık satmazlar.zaten sevgilimde sattırmaz çünkü eve okadar masraf yaptı onlar içinde oturcaz diye
o evi artık satmazlar.zaten sevgilimde sattırmaz çünkü eve okadar masraf yaptı onlar içinde oturcaz diye
O zaman evin yarı parasını size versinler. Ev şu anda ne kadar ederse yarısı ile siz de peşinat yapın.
Ama bu konuları sevgilinizin kendi ailesi ve kardeşi ile konuşması lazım.
Sakın siz bulaşmayın.
Sevgilinde sattırmıyomuş sen niye onun babasına ve abisine tepkilisin ki
Gelin ata binmiş ya nasip demiş
Sen şimdiden ne kadar didikliyosun ki söz bile olmamış
Kendi ailen ne yaptı peki ?
Bi dairenin yarısını verirlerse
Yarı da sevgilinde var
İkisi tam bir daire eder
Sevgilin sana malın mülkün kardeşler arasındaki eşitliği soruyo mu
Ben basit bi evlilik geçim merakı sanmıştım ama tapu bile ortakmış sen haksızlık diye saydırıyosun adamlara 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?