paragözmü sanarlar?

bende bundan korkuyorum.krediye girince kardeşi beni bağlamaz derse ne yaparız bilmem.

Her zaman en kötüsünü düşünün. Hadi evi aldırdınız diyelim evlendikten sonra o borç artık ikinizin borcu olcak..Bulunduğunuz yerdeki kiralar ile ödeyeceğiniz en düşük kredi taksidini karşılaştırın ona göre karar verin bence

O zaman o ev sadece kardesin degil. Yatirim amacli bir ev almislar annesi babasi. Ne güzel iste. Ilerde satildiginda size para düser. Ayrica sevgilinin mantigi cok bozuk, niye kardesi kredi de yardim etsin? Kardesi ev alsaydi sevgilin kredi ile yardim edermiydi?

Al iste simdi iki kardes arasinda tartisma cikar. Aile dengeler bozulur ve kayin aile seni suclu olarak bilirler hakli olarak.

Kira'yi nasil öderim diyorsunda, krediyi nasil ödeyeceksin? Krediler üstelik kiradan daha fazla oluyor. Ve psikolojik olarak kira'ya hic benzemez. Yillaaar ödenecek bir borc o.

Valla eger kayin aile'nin seni sevmemesini istiyorsan, kesinlikle dogru yoldasin. Hatta bu sekilde nefret bile ederler senden.

ooo ne guzel yhhaa bız ıgne ıplıge kadar ortak yapalım mıllet ev araba ıstıyo valla bedava ya gıttık tuh tuh yanarım kendıme

pQUOTE="kararsiz_2013, post: 42902794, member: 477779"]O zaman o ev sadece kardesin degil. Yatirim amacli bir ev almislar annesi babasi. Ne güzel iste. Ilerde satildiginda size para düser. Ayrica sevgilinin mantigi cok bozuk, niye kardesi kredi de yardim etsin? Kardesi ev alsaydi sevgilin kredi ile yardim edermiydi?

Al iste simdi iki kardes arasinda tartisma cikar. Aile dengeler bozulur ve kayin aile seni suclu olarak bilirler hakli olarak.

Kira'yi nasil öderim diyorsunda, krediyi nasil ödeyeceksin? Krediler üstelik kiradan daha fazla oluyor. Ve psikolojik olarak kira'ya hic benzemez. Yillaaar ödenecek bir borc o.

Valla eger kayin aile'nin seni sevmemesini istiyorsan, kesinlikle dogru yoldasin. Hatta bu sekilde nefret bile ederler senden. [/QUOTE]

Sevgiilimin mantığımı bozuk.Peki siz bir anneyseniz birini eve oturtup ötekine karışmayın dermisiniz?

Kardeşi evli miydi? Ben kaçırmışım orasını? Bu bahsi geçen evde kim yaşıyor şu anda?

Kardeş de evli ise şu anda oturduğu eve 5 kuruş ödemiyor demektir. Sizin kredinize yardım etme işi vicdanına kalmış.

Bence sevgiliniz anne-babasına söylesin ve o evi sattırsın, parasını 2'ye bölsünler. Size düşen kısmı ile peşinatı verip maaşınız ile krediyi ödersiniz.

Kardeşi de kendisine ya daha küçük bir ev alır ya da o da aynı sistemi uygular. Kardeşi çalışıyor mu? Maaşı kredi taksidi ödemeye yeter mi?

durumları pat diye bi ev alacak kadar yok.uzun zaman alır.ben kirada oturmak istemiyorum hiç
niye kirada oturunca ne oluyor?sen kira istemiyorsan bir 15 yıl bekle ancak evlenirsin.en sinir olduğum şey ya neymiş ev alın 10 burma alın yok şunu alın oldu başka

kardeşi yeni evlendi çok olmadı.ve bi evleri vardı onuda ona verdiler o oturuyo kira ödemiyo onun oldu yani.Bence mantıklı olan yani daha doğrusu haksızlık yapılmaması için evlat ayrımı yapılmaması için o evin satılıp iki kardeşe parasının verilmesiydi.Ozaman iki tarafında nakiti olurdu üstüne kredi çekilirdi.

Ne kadar akıllısınız. Hicbir vasfınız olmadan nasıl fikir yürütüp akıl verebiliyorsunuz baskalarının aile ilişkilerine

Kardeşi evlenirken evi ona vermeleri mantıklı aslında. Ev varken neden kirada otursun? O zamanlar sizin evlilik planlarınız ciddi değildir herhalde.
Siz ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz (bu ev-kira problemi olmasaydı)

İyi en azından biraz rahatlamışsındır
Aklında duracağına söyledin ve o da öğrenip mantıklı bi seçenek sunmuş bence
bende bundan korkuyorum.krediye girince kardeşi beni bağlamaz derse ne yaparız bilmem.

Tapuda adı varsa korkmaya gerek yok
Neden bu kadar ön yargılısın, bak evi de abisine vermişler diye saydırıyodun dün haksızlık vs diyodun ama adam iki oğluna eşit bölmüş demek ki kendi aralarında çözüyolar yine çözerler

niye kirada oturunca ne oluyor?sen kira istemiyorsan bir 15 yıl bekle ancak evlenirsin.en sinir olduğum şey ya neymiş ev alın 10 burma alın yok şunu alın oldu başka

BİDE YALI

biz seneye evlenmeyi planlıyoruz.Onlardan bir sene sonra evlenmiceğimizi biliyolardı

o evi artık satmazlar.zaten sevgilimde sattırmaz çünkü eve okadar masraf yaptı onlar içinde oturcaz diye

biz seneye evlenmeyi planlıyoruz.Onlardan bir sene sonra evlenmiceğimizi biliyolardı
Gelin ata binmiş ya nasip demiş
Sen şimdiden ne kadar didikliyosun ki söz bile olmamış

Kendi ailen ne yaptı peki ?
Bi dairenin yarısını verirlerse
Yarı da sevgilinde var
İkisi tam bir daire eder

Sevgilin sana malın mülkün kardeşler arasındaki eşitliği soruyo mu
Ben basit bi evlilik geçim merakı sanmıştım ama tapu bile ortakmış sen haksızlık diye saydırıyosun adamlara 2 gündür

Sevgiilimin mantığımı bozuk.Peki siz bir anneyseniz birini eve oturtup ötekine karışmayın dermisiniz?
[/QUOTE]

Ben demem, eminim ki siz de demezsiniz. Ama ben sevgilinizin annesi değilim ki daha fazla adaletsiz anneler aileler gördüm. Bu şekilde düşünerek onların adaletini sağlatamazsınız. Mutlu olmak istiyorsanız sadece sevgilinizden beklentiniz olsun.

o evi artık satmazlar.zaten sevgilimde sattırmaz çünkü eve okadar masraf yaptı onlar içinde oturcaz diye

O zaman evin yarı parasını size versinler. Ev şu anda ne kadar ederse yarısı ile siz de peşinat yapın.

Ama bu konuları sevgilinizin kendi ailesi ve kardeşi ile konuşması lazım.
Sakın siz bulaşmayın.

valla canım benim bak
nişanlımın babasının oturduğu ev hariç bir evi var.adamın kendi üzerine ama nişanlımın gibi davranıyor.biz o şehre taşınırsak o evde oturacakmışız erkek kardeşi ev alırken yarısını biz ödeyecekmişiz böyle plan yapmış.hiç karışmadım nişanlımın verdiği cevap şu:
ben o evde oturmayacağım senin o evi alırken ödediğin ile kardeşim ev alırken ödenen bir olmayacak ben o işe girmem.o ev satılır yarısı bana yarısı kardeşime.kim nerden ev almak isterse peşinat olarak verir o evi demiş.
benim babamda o evin satılıp bütün parasının nişanlıma verilmesi ve evlenmeden ev almamızı istedi.kp söyle dedi.kavga ettim ben asla yapmam öyle bir şey 2 kardeşin hakkı var o evde ben elim bir lafım bin olur.ayrıca evimde söz hakkı olur.ikimizde çalışıyoruz ev satılıp yarısı verilirse kendi istedikleri zaman satarlar ayrıca o şekilde kabul ederim dedim.
ne kadar paraları işin içine girerse o kadar söz hakkına sahip olurlar

O zaman evin yarı parasını size versinler. Ev şu anda ne kadar ederse yarısı ile siz de peşinat yapın.

Ama bu konuları sevgilinizin kendi ailesi ve kardeşi ile konuşması lazım.
Sakın siz bulaşmayın.

ben bulaşmam zaten.Sadece bunlar benim fikrim.Onun konuşması lazım

Sevgilinde sattırmıyomuş sen niye onun babasına ve abisine tepkilisin ki

bende satsınlar demiyorum zaten artık satılması olmaz.İçine oturacakları için istedikleri gibi dizayn ettiler masraf ettiler.Ben bi ev de sevgilimin hakkı diye düşündüğümden ailenin krediye yardım etmesi gerektiğini düşünüyorum yalnızca.Hani burda diyolar ya kardeşe ne ailesine ne.Siz oturcaksınız diye

Söz takıdı.Ayrıca benim ailem yok.Annemle yaşıyorum oda çalışmıyo.Yani benim birşey yapıcak ailem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…