Tamam da sevgilin sana zaten yardım ederler demişbende satsınlar demiyorum zaten artık satılması olmaz.İçine oturacakları için istedikleri gibi dizayn ettiler masraf ettiler.Ben bi ev de sevgilimin hakkı diye düşündüğümden ailenin krediye yardım etmesi gerektiğini düşünüyorum yalnızca.Hani burda diyolar ya kardeşe ne ailesine ne.Siz oturcaksınız diye
bence şöyle olabilir evin ederini emlakçıya sorun.yarısını size ödesinler.bunu erkek arkadaşın inceden anlatbende satsınlar demiyorum zaten artık satılması olmaz.İçine oturacakları için istedikleri gibi dizayn ettiler masraf ettiler.Ben bi ev de sevgilimin hakkı diye düşündüğümden ailenin krediye yardım etmesi gerektiğini düşünüyorum yalnızca.Hani burda diyolar ya kardeşe ne ailesine ne.Siz oturcaksınız diye
Af edersinSöz takıdı.Ayrıca benim ailem yok.Annemle yaşıyorum oda çalışmıyo.Yani benim birşey yapıcak ailem yok
Valla bu adam senle evlenirse hakkında cok hayırlısı olmayacak gibi. Beş lira destek olmadan nerdeyse evi sattıracaksın.neyse artık hakkımızda hayırlısı.
Valla bu adam senle evlenirse hakkında cok hayırlısı olmayacak gibi. Beş lira destek olmadan nerdeyse evi sattıracaksın.
İnanırım :) Sizde o potansiyel var. Gecmiş konunuzu hatırlatmak isterim :)evet hatta annesini evden kovup onun evimi de sadece kendi üstüme yaptırıcam
İnanırım :) Sizde o potansiyel var. Gecmiş konunuzu hatırlatmak isterim :)
ne demişim geçmiş konumda? anneyi kovmanın yollarını arıyorum ev benim üztüme olmalı mı?
Sevgilinizin söyle bir cümlesi vardı: "sen paragözsün, ne istiyorsun ailemi sileyim mi?"
çok üzgünüm çok moralim bozuk..erkek arkadaşım ile tartiştık ve bana senin dünyan para olmuş dedi.senin yüzünden ailem ile sen arasında kalıyorum dedi...tek derdin kendin dedi bencilsin ve aileme si...ri çekiyim ne halleri varsa görsünler deyim istiyosun dedi...beni çok yanlış anlamış beni tanımamış bile.laflarını duyunca şok oldum hemen arabaya binip çektim gittim yanından.. 5 dk sonra aradı söylediklerine bin pişman oldu ağladı yalvardı ayrılmayalım diye.O lafları bana öyle dokundu ki ayrılmadım ama çok mesafeliyim ona çok kırıldım
sebep ise evliliğimiz için biriken parayı harcadğı için ve bana haber bile vermediği için ona kızmam..kaç para oldu diye sordum bana şu kadar azaldı diye tee sonradan söylüyo
Yaşadıklarınızın kolay olduğunu söylemiyorum, diğer insanlara göre 1-0 geriden baslamış, görmemeniz gereken seyleri görmüş daha cok yorulmuş olabilirsiniz. Ama bu sizin suandaki isteklerinizi haklı cıkarmaz.uf peki ya paragözüm ben evet.Ama keşke diğer konularımıda merak edip baksaydınız.
sevgilim bana paragöz dedi
Eski konularından 15 Haziran 2015.
Yaşadıklarınızın kolay olduğunu söylemiyorum, diğer insanlara göre 1-0 geriden baslamış, görmemeniz gereken seyleri görmüş daha cok yorulmuş olabilirsiniz. Ama bu sizin suandaki isteklerinizi haklı cıkarmaz.
Sevgilinize, "biz de kirada oturalım, belki ailen ilerde bize de ev almamız icin destek olur, hayırlısı" fln deseniz elle tutulur bir durum olabilir ama sizin söyledikleriniz ve yaptıklarınız ortada. Gecmişin acısını sevgilinizden cıkarmayın, sonra cok üzülürsünüz
sevgilim bana paragöz dedi
Eski konularından 15 Haziran 2015.
Aaa
Biri bana paragöz dese daha ona selam vermem
Ölüp bitip ayrılamayanlardan olsan bile paranın p sini etmeye çekinirsin dimi
Hala hem ilişkiye hem maddiyat konularını sürdürmek ben paragöz olduğumu yutuyorum demek değil mi
Çok şaşırdım
pQUOTE="kararsiz_2013, post: 42902794, member: 477779"]O zaman o ev sadece kardesin degil. Yatirim amacli bir ev almislar annesi babasi. Ne güzel iste. Ilerde satildiginda size para düser. Ayrica sevgilinin mantigi cok bozuk, niye kardesi kredi de yardim etsin? Kardesi ev alsaydi sevgilin kredi ile yardim edermiydi?
Al iste simdi iki kardes arasinda tartisma cikar. Aile dengeler bozulur ve kayin aile seni suclu olarak bilirler hakli olarak.
Kira'yi nasil öderim diyorsunda, krediyi nasil ödeyeceksin? Krediler üstelik kiradan daha fazla oluyor. Ve psikolojik olarak kira'ya hic benzemez. Yillaaar ödenecek bir borc o.
Valla eger kayin aile'nin seni sevmemesini istiyorsan, kesinlikle dogru yoldasin. Hatta bu sekilde nefret bile ederler senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?