paragözmü sanarlar?

Tamam da sevgilin sana zaten yardım ederler demiş
Hala ikna olmuyosun
Burdaki yorumlar değil ki, sen aileye ön yargılısın
Dün mesela iki kardeşe eşit değiller diyodun, öğrendin ki iki kardeşe eşit bölünmüş tapu. Hala için neden soğumuyor

bence şöyle olabilir evin ederini emlakçıya sorun.yarısını size ödesinler.bunu erkek arkadaşın inceden anlat

Söz takıdı.Ayrıca benim ailem yok.Annemle yaşıyorum oda çalışmıyo.Yani benim birşey yapıcak ailem yok
Af edersin
Empati için örnek verdim ama siz annenle ikiniz bir ailesiniz zaten
Onun ailesi de var olan bir dairesinin iki oğluna bölüştürmüş işte. Babası kardeşi vs. olan herkes te zengin değil ki

Sahiden, kocanla senin oturacagi eve neden kp_kv de para katiyor onu anlamadim.
Eger zorlaniriz cunku diyorsan senin anne_baban da o tutar kadar para katsin ozaman!
Ben adalet goremedim bu iste..

Siz ilerde bosansaniz , sen_kocan_kp lerin para katarak aldigi ev bosanirken 2 ye bolunecek ama!
Bence de paragozluluk olur.

Sen ve esin odesin taksitleri ozaman. Yeni evlenecek cogu arkadasim nikah kiydiktan sonra kredi cekip ev aliyor,icini yerlestiriyor sonrada da hemen dugunu yapiyorlar. Kari_koca kira oder gibi yeni evlerinin kredi taksitlerini oduyor.
Normali de bu bence.

ne demişim geçmiş konumda? anneyi kovmanın yollarını arıyorum ev benim üztüme olmalı mı?

Sevgilinizin söyle bir cümlesi vardı: "sen paragözsün, ne istiyorsun ailemi sileyim mi?"

sevgilim bana paragöz dedi

sebep ise evliliğimiz için biriken parayı harcadğı için ve bana haber bile vermediği için ona kızmam..kaç para oldu diye sordum bana şu kadar azaldı diye tee sonradan söylüyo

Eski konularından 15 Haziran 2015.

uf peki ya paragözüm ben evet.Ama keşke diğer konularımıda merak edip baksaydınız.
Yaşadıklarınızın kolay olduğunu söylemiyorum, diğer insanlara göre 1-0 geriden baslamış, görmemeniz gereken seyleri görmüş daha cok yorulmuş olabilirsiniz. Ama bu sizin suandaki isteklerinizi haklı cıkarmaz.

Sevgilinize, "biz de kirada oturalım, belki ailen ilerde bize de ev almamız icin destek olur, hayırlısı" fln deseniz elle tutulur bir durum olabilir ama sizin söyledikleriniz ve yaptıklarınız ortada. Gecmişin acısını sevgilinizden cıkarmayın, sonra cok üzülürsünüz

peki benim sevgilim onlara evlenicekleri için birikmişini verdi diye yazmıştım.Şimdi biz evleniceğimiz için onlardan iste demem neden beni hayırsız yapıyor?neden benimle evlenmesi onun için kötülük olcakmış gibi konuşuyorsunuz?

sevgilim bana paragöz dedi

Eski konularından 15 Haziran 2015.

Aaa
Biri bana paragöz dese daha ona selam vermem
Ölüp bitip ayrılamayanlardan olsan bile paranın p sini etmeye çekinirsin dimi
Hala hem ilişkiye hem maddiyat konularını sürdürmek ben paragöz olduğumu yutuyorum demek değil mi
Çok şaşırdım

neden insanları burda kırmaktan zevk alıyosunuz?

öyle sanmazlar zaten öylesiniz gibi :/
nolucak ki kirada otursanız incileriniz mi dökülür
herkes evi olsun ister
o zaman çalışıp çabalayıp alın
evleneceğin kişinin ailesi neden ev almak zorunda?

Sevgiilimin mantığımı bozuk.Peki siz bir anneyseniz birini eve oturtup ötekine karışmayın dermisiniz?
[/QUOTE]

Evet derim. Benim parama kimse karisamaz. Kardesinin zamaninda kim bilir paralari vardi, ev aldilar. Simdi baska projeleri, istekleri olup "oglan 1-2 yil kirada oturduktan sonra yardim ederiz" düsüncesinde olabilirler. Ne olursa olsun, onlari yargilamaya hakkin yok.

Ki senin sorunun adalet bile degil (sonucta o ev iki kardese ait). Senin sorunun cikari. Iste bundan dolayi evet paragöz olursun. Acikcasi ilerde benim oglumun sevgilisi "ya ev alin yada evlenmem" derse bende "kapi surda" derim ve o saatten sonra yardim edecegim olsa bile bir cigit bile vermem. Kimi santaj ettigini saniyor bu kiz diye düsünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…