Paralarım boşa mı gitti ? :( (çekingenim)

Öncelikle lazer epilasyondan mağdur olmuş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. IPL denedim, vortex denedim, alexandrite denedim ama nafile... tüylerim giderek kalınlaştı ve yayıldı. Maalesef boynuma kadar yayıldı. (Yüzde bunlar etkili olmuyor diyecek arkadaşlar için söyleyeyim tüm vücut yaptırdım, sadece bacaklarımda işe yaradı). Son olarak boynuma ve gerdanıma kadar yayılmış tüyler için iğneli epilasyona başvurdum. 5 seans oldu, bazen ağlayarak çıkıyorum ama kesinlikle çok etkili. Bu arada 3 kere hormon testi yaptırdım ve BİR SORUNUM YOK. Bence yol yakınken iğneli epilasyon yaptır...

Öncelikle lazer epilasyondan mağdur olmuş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. IPL denedim, vortex denedim, alexandrite denedim ama nafile... tüylerim giderek kalınlaştı ve yayıldı. Maalesef boynuma kadar yayıldı. (Yüzde bunlar etkili olmuyor diyecek arkadaşlar için söyleyeyim tüm vücut yaptırdım, sadece bacaklarımda işe yaradı). Son olarak boynuma ve gerdanıma kadar yayılmış tüyler için iğneli epilasyona başvurdum. 5 seans oldu, bazen ağlayarak çıkıyorum ama kesinlikle çok etkili. Bu arada 3 kere hormon testi yaptırdım ve BİR SORUNUM YOK. Bence yol yakınken iğneli epilasyon yaptır...

Nasıl yni bacağa yaptırdınız yüzde mi tetikleme yaptı.... Yüzde yağtırılınca kalınlaşdığını biliyordum ama

MERHABA YÜZ
Konuyu takipteyim
Pazartesi günü buz lazere başladım
İlk atışlarım yapıldı
İki arkadaşım yaptırdı inanılmaz memnunlar
Merkezdeki kız arada hiç bir şekilde müdahale yapmazsanız jilet vs.ağda
10 seans sonunda istediğimiz sonuca ulaşamazsak 2 3 seans hediye ediyoruz dedi
Toplam 10 seans 3 rutuş seansı
5 bölge 2.200,00 tl ye anlaştık:)
Merhaba buz lazeri sakın yüze yaptırmayın tetikliyor yüze yayıldı ve çoğaltıı ankaradamısınız

Yüz bölgesine sakın lazer yaptırmayın demeye geldim. Konu lazer olunca direkt olarak bunu diyorum :KK53: Başka bir bölgede yapılması yüzü etkilemez tabii ki atış yapılan bölgedeki uyuyan kıl köklerini uyandırdığı için lazer çoğaltabilir deniliyor. Tek çare iğneli epilasyon.

Bu tarz iş yapan kadınlar çok laf kalabalığı yapıyor kızıyorlar bu benimde başıma gelmişti, düşük frekans uygulandığında maalesef bitmiyor tüyler inceliyor sadece, dökülmeler olmuyor. sessiz görünme kararlı ol bunlar için ekstra para veremeyeceğini bu sebeple dozu arttırın acı eşiğim yüksek benim diyin

Bu tarz iş yapan kadınlar çok laf kalabalığı yapıyor kızıyorlar bu benimde başıma gelmişti, düşük frekans uygulandığında maalesef bitmiyor tüyler inceliyor sadece, dökülmeler olmuyor. sessiz görünme kararlı ol bunlar için ekstra para veremeyeceğini bu sebeple dozu arttırın acı eşiğim yüksek benim diyin

Doz arttırınca yanık izi kalıyor mu acaba

MERHABA YÜZ

Merhaba buz lazeri sakın yüze yaptırmayın tetikliyor yüze yayıldı ve çoğaltıı ankaradamısınız
Yüzümü hiç birşey yaptır mıyorum
Ayrıca buz başlıkmış benimki
Buz lazer değil

Buğday tenliyim kıllarım normal kalınlıktaydı kökü siyahtı. Üst bacagımda yok denecek kadar azdı bu sebeple oraya muazzam etki yaptı diyemem zaten yok gibiydi ama lazer herkesde müthiş sonucları elde ediyor asla güzellik salonunda yaptırmayın hastaneleri tercih edin kaç kişi yandı kolu bacagı benim de yanmadı desen yalan söylerim bilincsiz insanlar bu kullanıyor tabi bunu sonradan ogreniyorsun

Back
X