Parali iliski sizce aldatma midir?

Aldatmak tam olarak öyle birşey oluyor arkadaşının bilgisine :)

Ne demek evliyken para karşılığı ilişki yaşamak, ne münasebet ! Allah kimseye göstermesin ama direk boşanma sebebi. Hele ki buna dair bir belge varsa elinde yüklü bir nafaka bile kazanabilir arkadaşın.

adam zaten evi terk etmiş
aldatmadan gayet memnun kalmış ki gitmiş , neyi sordunuz anlamadım

konudaki arkadasiniz degilde sanki siz o durumdaymissiniz gibi geldi acikcasi. Kendi fikriniz yokmu neyi sorguluyorsunuz

Saka mi bu?
Tabii ki aldatma!
Hem de en igrencinden.
Esi hamile iken yapiliyor bir de.
Esinin karninda bebegi buyurken o,
Para ile belki sagliksiz sayilabilecek kadin&kadinlarla iliski yasiyor?
Sence ne bu? Dostluk mu?
Ha tabi bi bakima dostluk da sayilabilir ama paylastiklari seyler cok farkli!
Yazik.
Arkadasiniza soyleyin enfeksiyon hastaliklari bolumune gidip HIV, Hepatit B gibi testleri yaptirsin.
Karnindakine yazik.

Bedava olsa aldatmış olurdu ama parayla yapmış neden aldatmış olsun ki. O arkadaşınıza söyleyin beklesin geri gelir kocası. Aynen devam.

Yok kuru üstüne kebap tabi aldatma

Paralısı parasızı aynı kapıya çıkar çok aşağılıkça bir aldatmadır. Böylesine ciddi bir olayı sizce ne diyerek sormakta feci bir şey. Peki konu sahibi siz aldatmanın tasvirini yapar mısınız benim beynim bazen burda duruyor

Sadece aldatma olsa iyi, aynı zamanda berbat birşeydir de, işin toplumsal, ahlaki ve sağlık boyutunu anlatmaya vaktim yok ancak bunu sormak dahi saçma o kadarını söyliyim

Aldatılan sizsiniz değil mi
Baktım zaten kocanızı gece arıyolarmış evdeki prezervatifler kayboluyomuş
Terkedip öbür kadına mı gitmiş
Çoğu kişi eski konuları unutup konu açınca malesef dikkat çekiyor.Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…