Irkçılık gittikçe tırmanıyor almanyada. Çifte standart var yeri geldiğinde müslümansın diye terörist damgası yiyorsun. Ama en önemlisi ben çocuklarımı böyle bir ortamda kimliklerini kaybetmelerini dinlerini kaybetmelerini istemiyorum.
Sebepleri daha çok kendime göre ama burda onu tartışmak istemiyorum. Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim. Nerelere baş vuru yapmam gerektiği hakkında gerçekten bir bilgiye sahip değilim çünkü.
Bence yerinde kal.burada Üniv. Okuyanlar kpss ye girenler oooo ne iş bekleyenler işsiz geziyor. Nitelikli olduğun için işsizsin zaten niteliksiz olsan belki...Burada da böyle işte okumuşa dili olana mesleği olana is yok.ulke gelismesin diye böyle kisilere nekadar sınav varsa ömür boyu dayatiliyo ve bu sınavlarda hıc kazanilamiyo.boyle kendi halinde geriye gitmeye çalışıp duruyoruz işte. Eğitime çok önem verilmiyoki zaten,buraya geldiğinde eğitimin onemsensin. Özet bu...
Kızlar almancam ana dilimdir diyebilirim türkçemden kat kat iyidir. Ingilizcemde iyidir. Burda büroda meslek yaptım şuan çalıştığım bölüm muhasebe ama ben daha çok dilimi ön plana koymak istiyorum. Sizler bana nerelere baş vurmamı önerirsiniz?
Tanığım yalnızca bi tane diyanette çalışan abla var. Başkada hiçbirley bilmiyorum.
Canım okumadım tüm sana yazılan mesajları; aynı teklif olduysa kusura bakma artık. Madem muhaseben var, ithalat-ihracat firmasında muhasebe ile bir arada yada sadece dış ticaret elemanı olarak çalışabilirsin. Gümrük firmaları da buna dahil.Aynen başlıktaki gibi. 4000 Euro'luk bir birikimim var. 1. aya kadar bir 6.000 euro olur inşallah. Türkiye'de yaşamak istiyorum. Iş başvurularında bulunacağım ama aslında okumak istiyorum. Nerden başlamam gerekiyor nereye iş başvurusu yapmam gerekli hiç bilmiyorum. Hayatımı kökten değiştirmek istiyorum. Bu arada alman vatandaşıyım. Hangi kurumlardan bilgi alabilirim bilen var mı aceba aranızda?
Canım karışmasa bile durumlar iyi değildi...Bence türkiyenin durumu almanyadan kat kat iyi. Kabull bu ara yine çok karıştı güzelim memleketim ama istisnalar kaideyi bozmaz.
Bence türkiyenin durumu almanyadan kat kat iyi. Kabull bu ara yine çok karıştı güzelim memleketim ama istisnalar kaideyi bozmaz.
porto riko -rio de jenerio(doğru yazdım mı kiDaha sicakkanli insanlarin oldugu bir yere gitmeyi dusunursen , Italya'yi da yabana atma derim.
porto riko -rio de jenerio(doğru yazdım mı ki)valla isimleri bile kanımı kaynatıyor bu yerlerin
hahaha valla ne bilem bak şimdi sıcak ülke sıralaması yapıyorum (gidip gördüm sanki sırf isimlerinden)Oralar Amerika kitasinda kiz, ben AB sinirlari icindeki yerlerden gireyim demistim :) Italya, Portekiz, Ispanya uclemesi :)
Bu nasıl bir yaklaşımdır yahu? Ben neden torpilsizce işime atandım? Neden tanıdığım torpilsiz atanan arkadaşlarım var? Bu zihniyet ne kadar cahilce. Tamam torpil var ama her kurumda her yerde değil. Yapanıda Allah bildiği gibi yapsın. Ama böyle konuşunca insanların hevesini kırıyorsunuz banada yapmışlardı. Ama yılmadan çalışan azmeden başarır hanımefendi. Torpilsiz olmaz diye köşeye çekilmek tembellikten başka bir şey değildir.işe sağlam bir torpil bularak başlayabilirsin.. önemli olan ne mezunu olduğun değil, kimi tanıdığın..
Bu nasıl bir yaklaşımdır yahu? Ben neden torpilsizce işime atandım? Neden tanıdığım torpilsiz atanan arkadaşlarım var? Bu zihniyet ne kadar cahilce. Tamam torpil var ama her kurumda her yerde değil. Yapanıda Allah bildiği gibi yapsın. Ama böyle konuşunca insanların hevesini kırıyorsunuz banada yapmışlardı. Ama yılmadan çalışan azmeden başarır hanımefendi. Torpilsiz olmaz diye köşeye çekilmek tembellikten başka bir şey değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?