Paranın bereketi

Ama o çocuk da gün gelecek özenecek isteyecek. Arkadaşını annesi sinemaya götürecek sizinki boynunu bükecek. Sosyalleşmek sadece sizin için değil, çocuğunuz için de önemli bir mevzu. O yüzden bu kadar zor geçinirken çocuk sahibi olmayı anlayamıyorum ben. Size neden bebek yaptınız demiyorum yanlış anlamayın, haddim değil. Sadece ben anlayamıyorum. Eşimin maaşı ortalamanın çok üstünde, buna rağmen ben yetemeyiz diye çocuğa cesaret edemiyorken sizin gibileri ayakta alkışlıyorum. Yaşadığınızı yaşasam dünyanın en mutsuz kadını olurdum muhtemelen.

Bence zoru basariyorsunuz kira ve fatiralar dahil
2800alıyorum ailemle kalıyorum ay sonu eksideyimeşiniz orta ölçekli bir ülkeyi idare edebilir zoru başarıyor helal
o kadar üzülüyorum ki kocacıma geçen ay gliyim kuşam alalım diye çıktık cebinde 300 tl si var hepsini bana ve oglana harcadı sizi ihmal ettim diye kendine bir çorap bile almadı ben istemem falan dedim olmaz dedi dogumdan beri ihmal ediyorum zaten falan dedi sagolsun bayramlarda düğünlerde bana alır kendini 2. plana atar

N
nE kadarda abarttiniz dünyanın en mutsuz kadını hemde tovbee

ben istedim çocugu ilk bebegimi kaybettim belki bir daha anne olamazsın dedi dr um 2 yıl hep agladım anne olmak tek hayalimdi eşimin işleri ailesinin yüzünden bozuldu birazda evliligimiz 3 . yılı bittiginde hamile kaldım hep özele gittim sagolsun eşim çok güzel baktı bana oglum için çıkıyorum2 haftada 1 avm ye gidip ordaki oyuncaklara vs ye bindiriyoruz dışarda etliekmek vs yediriyoruz hep kendimizden kısıyoruz ama oglumun boynunu bükmemeye çalışıyoruz

paramızı dağıtalım yani öyle mi ben sadece zekatı mı fitremi veririm bir de en yakınımda apartman görevlime arada yiyecek kıyafet yardımı yaparım öyle kardeşlere akrabalara paramızı dağıtsaydık şimdi biz acınacak durumdaydık öyle herşeyi dine bağlamayın dinimiz mantık dinidir ütopya dini değil

Sen kasaptan eti 50 liraya alirsin. Biz kocu alip kesip etin kilosunu 20 liraya getiriyoz aramizdaki fark bu.

Kazandigin paranin helal olup olmadigini bi kontrol et. (yaptigin isinin hakkini veriyonmu)

:)) bir gün bende akrabalar arasında dertlendim kendimce muhabbet olsun diye dedim ki aa dedim yetmiyo valla gelen gidiyo ay sonunu zor getiriyorum dedim... teyzenin teki atladı hemen kadının kazandığı para bereketsiz olur dedi öyle bi şok olmuştum ki aradan yıllar geçti bak unutmamışım... fena dumur olmuştum :)) benim o ortamda çizdiğim güçlü kadın imajım saçlarından tutulup paspas yapıldı resmen :))) onca yıl okumuşluğum var hönk diye kalıp tek kelam edememiştim :))))

Sen kasaptan eti 50 liraya alirsin. Biz kocu alip kesip etin kilosunu 20 liraya getiriyoz aramizdaki fark bu.

Kazandigin paranin helal olup olmadigini bi kontrol et. (yaptigin isinin hakkini veriyonmu)
hepimiz haramzadeyiz rahatladın mı tövbe tövbe

E koç bedava mı 500den aşağı değil zaten

biraz agır olmamış mı kesmedigini nerden biliyorsunuz ayrıca kesmek isteyip kesemeyenler vardır belki demi ? siz sadece kendinizi dogru buluyorsunuz yazık ayrıca kimin helal kimin haram kazandıgını ancak kazanan ve Allah bilir ayrıca dinini güzel yasayan bi hanımın daha edebli ve naif olmasını beklerdim ki siz zan altında bırakıyorsunuz insanları

Ha siz komple sülalece bu kafadasınız hastaneye gidince de kadın doktor yok mu diyenlerden

Ben su an ücretsiz izindeyim daha iyi yaşamıyoruz yani,çift maaş gayet rahattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…