Paranın bereketi

Dini yorum yasak biliyor muydunuz?
Sen bana bunu yazdin ama belki ben ateistim belki hristiyanim, tezinizi hadislerle kanitlamaya calismayin.
Once bunlari yazmissiniz sonra itaat savastan daha zordur demissiniz kafaniz da baya karisik anladigim kadariyla.

Dunyada haksizliga agzini acma, koca dovsun itaat et, sovsun itaat et sonra cennete gir. Boyle mi oluyormus?

haklısın ama öyle bi yazdın ki ilk mesajda haklı olarak da tepki aldın
zannetmiyorum ki burdaki hanım arkadslarda eşlerini hiçe sayıp ya oda kimmiş ben istediğim saatte eve gelir giderim ben kazandıgımı kendim harcarım kocama hakaret ederim vs yapsınlar evlilik karşılıklı dır sen iyi olursan eşin de sana iyi olur yani lafın özü sevgi sadakat vs hep karşılıklı olmalı ki huzur olsun

Itaat icki icen karisini doven soven aldatan adama degil, allahin emir ve yasaklarini gozeten adama itaat edilir.
Itaat tabiki savastan daha zordur. Zaten zor oldugu icin cennetin istedigi kapisindan girilir.
Bu da herkesin yapabilecegi bisey degil onun icindirki karsisinda degil yaninda ve arkasinda ol (sozlerine deger ver itaat et) hem cenneti hem dunyayi kazan.
Hic bi erkek kendisiyle muhalefet olan kadini sevip saymaz ne evinde ne isinde hic biyerde huzur bulamaz bu da donup dolasip seni bulur uzulen sonunda kadinlar olur...

Tesekkurler . son yazdigim yorumu okuyun

Son yorumunu okudum,
Ama ciddi anlamda ben beyaz derken sen bana siyahı anlatmaya çalışıyorsun.

Siyahın ne oldugunu biliyorum ben.

Fikirlerini önemseyen, kadınına özveri ve saygılı yaklaşan,
İnsani değerlerini kaybetmeden
her anlamda gerek maddi gerek manevi gerekliliklerini yerine getiren kocayla kim cihat eder yada etmek ister soruyorum kk kadınlarına.
Bu söylediklerin zaten evlilik akdinde olması gereken,
temel şeyler.

İslami sınırların dışına çıkan,
zorla ailesine götürüp hizmet etmesini talep eden (ki islama göre kadın ev işlerini yapmak zorunda da değil)
Saygısız, zorba, küfür, şiddet, her türlü insanı davranış dışına çıkmaktan geri durmayan bir kocayı hangi açıdan ele alıp
itaat etmek gerekir o halde sorarım sana.

Aileleriyle görüştürmeyen,
Para olduğu halde yokluk çektiren,
Psikolojik her türlü şiddeti gerek eylemleri, gerek diliyle gösteren
bir koca allahın emrini açık açık çiğnerken
Olsun sen itaat et, ye dayağını otur,
öbür dünyada nasıl olsa allah sorar kafası

bu söylediklerinle sence de çelişmiyor mu?

Sen tüm bu toplum bozulmalarını kadınların
çalışıyor olmasına dayandırdın.
Bende sadece buna tepki gösterdim.
Ki son derece iyi niyetliydim.

ha pardon sen toplumu sadece kendi evliliğinden ibaret
sanıyorsan o başka.

Kocanın 2x2= 5 çıkardığı bir sonuca
Ben hayır sonuç 4 olacak diyemiceksem
İtaat etmiş değil, bile bile göz yummuş
olurum. Yanlışa.

Zorla konusturuyorsunuz insanı.kadının kocası dovmusmu sovmusmu?
eşine itaat kelimesini yanlış yazmış arkadaş senkronize hareket etmek.
dini dusuncen sana arkadaşın üzerine öyle bir yuklendiginizki yaşam şeklinde neyi örnek aldığını hadiseleri açıklamış buna mecbur bıraktınız çünkü.biraz saygılı olsAnız.

Daha fazla konusmayalim Allah sizi mutlu etsin.
Ben bi adama itaat edip beni sevsin saysin saygi gostersin diye agzinin icine bakarak mutlu olacak turden degilim size hayatinizda kolayliklar diliyorum.

Dönün daha onceki mesajlarini da okuyun sonra karar verin. Karsilikli sevgi saygidan mi bahsediyo gercekten itaatten mi gayet acik ortada.
Aksi yorum gordunuz mu de hemen saygi.

Dönün daha onceki mesajlarini da okuyun sonra karar verin. Karsilikli sevgi saygidan mi bahsediyo gercekten itaatten mi gayet acik ortada.
Aksi yorum gordunuz mu de hemen saygi.
Tüm mesajları eksiksiz okudum.kadın yazdı o birlikte yuklendiniz herkesin yaşam şekli ve bakış açısı farklıdır evet saygı çok önemli tavsiye ederim.
benim yaşam seklim aynı değil mesleğim var ayaklarımın üzerinde sürüyorum gayet te özgür rahat yaşıyorum benim gibi yasamayanada neden demem haddimi bilirim..

Sizin gibi yasamayana neden demez haddinizi bilirsiniz ama beni alintilayip yazdiklarimdan oturu yargilamayi ignelemeyi neden demeyi kendinize hak buldunuz. Anliyorum sizi.

Rahmetli annanem ''Yok deme hep yok olur'' derdi. Duanın gücüne inanırım. Maalesef para geldiği gibi gidiyor. Bu sebeble birikim yapabilmek için liste şart gıdada bile öncelikli listeniz olmalı. Gelir gider dengesi şart. Bir muhasebeci olarak her nekadar kendimde becerememiş olsamda baktığımız da lüksümüz çok maalesef ama vazgeçilmezimiz oluyor. Misal 4 kişilik bir evde 4 telefon + ev telefonu + internet bunlar bile başlı başına masraf ve vazgeçilmezimiz.Maaşınınızı alınca 1 aylık deneme listesi yapın alınan maaş gidenler ozaman elenebilecekleri elzem olmayanları gelecek ay elemeye çalışırsınız.Kolaylıklar dılerim :)

Sizin gibi yasamayana neden demez haddinizi bilirsiniz ama beni alintilayip yazdiklarimdan oturu yargilamayi ignelemeyi neden demeyi kendinize hak buldunuz. Anliyorum sizi.
Keşke gerçekten anlasaysiniz.siz dinle ilgili görüş farkililignizdan bahsetmissinuz tek kelime mi gosterebilirmisiniz eleştiren?
sizi yaşamınızı değil ki zaten beni hiç ilgilendirmez pervasizca yaptığınız suçlama tarzı elestirinizi alıntiladim umarım anlatabilmisimdir ve anlamissinizdir

iyide kadin resmen çalışan kadinlari toplumu bozmakla sucladi. calisan bir bayan olarak bence sizde alinin.

Elistirmediniz de ne yaptiniz Allah askina. Elestirmek degil desteklemek icin mi alintiladiniz?
Ben her seyi gayet net anliyorum darisi basiniza

iyide kadin resmen çalışan kadinlari toplumu bozmakla sucladi. calisan bir bayan olarak bence sizde alinin.
Dikkatli okursanız bebeği olmadan önce kendi de çalışıyormuş.
bebek dolunca bırakmış maaş yarıya düşmüş yinede yetiyormus. Neyse on yargıyı kırmak atomu parcalamaktan zormus.

bu arada alinti yapamamisi m bunlar TurkuazKrampon için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…