Paranın bereketi

bence dini yorum yasak olmayan ayrı bir bölüm açılsın, yok mu böyle bir imkan.
Aynen ya saçimin rengi guzelmi konusundan kocam beni arzulamiyora kadar konu açılır iki dini yorum yapalım deyince hemen kapanır.yıl 2016 hala biz nerlerdeyiz internet teknolojisinde din konuşulmaz hayret.

Ben de bunu merak ettim açıkçası ama öğretmen maaşıyla lüks ev lüks araba alanlar vardı burda diye sormayayım dedim.

Bizim çoluk çocuk yok sadece mutfak masrafı 550 liranın üstünde tutuyor. Evin sabit giderleri 1000 liradan fazla. Nasıl oluyor anlamıyorum, allah kolaylık versin diyelim.

Aman kimin parası yetişiyor Allah aşkına.ucu ucuna yetiştimeye çalışıyor herkes.adak olayına takılma ama fazlada uzatma asıl yapman gereken al kağıt kalem eline hesap kitap yap.bide dışarı çıkarken yanına çok para alma.alşverişe tok karnına git

550 TL mutfak alış verisini öpüp başıma koyarım ben ya. 1000i geçiyor sanırım bizim

Çalışan kadınlarla ilgili bir ton şey yazıldı bu forumda,
Sende neslin bozulmasını buna bağlayarak bayrağı bir tık
ileriye taşımışsın tebrikler..

Öncelikle toplum bozulduysa
neden bozulduğuna bakmak için ilk sırada erkekleri incelemen de fayda var.

Tecavüz, gasp, şiddet, tehdit, kadın ölümleri..
Babanın öz kızına, dayının kundaktaki bebege,
Amcanın yiğene, kardeşin kardeşe hallendiği bir toplum olmuşken,
Tek sorun cidden bu mu?

Bu kadar çirkin şeyler olurken, yaşanırken
ama kadınlar çalıştığı için,
ama kocalara sen kimsin ki dendiği için,
ama kocalarımıza itaat etmediğimiz için,
ama, ama, ama...

Yapmayın artık şunu yaa...

kalem kalem yaz bi kagıda ayrı ayrı o zaman çözüm bulursun abur cubura az harcamaya dikkat et markete giderken liste yap listenin dışına çıkma

Tamam ne güzel allah daha çok versin.

"Kocamın sözünden çıkmadıkça" nın mantığını anladım ?

Ama sizin gelir-gider dengeniz gerçekten ütopik geldi bana.

En basit aldığınız bez bile- en ucuzundan alırsanız şayet- sırf ayda 50 lira gibi bir para yapar..

şu haftasonu kursları ile birlikte öğretmen maaşları baya bir arttı yalnız.
şu an kıskançlık triplerindeyim

Bizimde mantigimiza oturmuyor cnm ama soyle oluyor bezi kampanyasinda aliyoruz pazarlara aksamustu cikiyoruz daha ucuz oluyor. Tabikide yiyip iciyoruz ac duracak degiliz:)) ama bereketli oluyor hamd olsun ne diyim nasil aciklayayim.

Tok karna alışveriş mantıklı ama bazen almam gerekenleri de alasım gelmiyor tokken

ama eşin de tutumlu olması önemlieşim tutumlu degildir mesela markete girer gerekli gereksiz getirir annesigile gider calo ve kahve ister annesi yok der (ki bunlar lüksdür kv kp için ) gider alır vs vs kardeşlerine harçlık verir defalarca uyardım bu seferde annemlerden 3 5 kurusu mu sakınıyorsun der ama çok şükür biraz azalttı

Şimdi yapabiliyor ki yazmış buraya, yapamasa niye yazsın diye düşünüyorum tabi ki :)
Ama 550 lira.
Mutfak gideri, çocugun bezi, sütü, kıyafeti..
Birde üstüne birikim.

Onun için reel olarak anlatmasını rica ettim :)
Ciddi anlamda merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…