Paranın p sini duymak istemiyorum

Altın fiziki değil zaten bankadan alınan gram olarak aldık. Şuan zararda diye bozamadık. Elde nakit kalmayınca kartla idare ediyoruz ama inanın çok bunaldım hayattan. Yeri geliyor eşimden bile kacmak istiyorum

Çok haklısın çok doğru
Insanoğlu işte her şey olsun istiyor ama hayat malesef hiç bir zaman 4 4 lük olmuyor bende çok uzun zamandır borç ödüyorum evlenmeden öncede aileme baktım hep, evin yükü omzumsaydı ne kadar zor olduğunu biliyorum allah yardımcımız olsun hepimizin hayat cok zor

Ne yazık ki dört dörtlük olmuyor.
Babam içkiyi bıraktı iki sene önce
Tam dedik ki oh maaşına birikim yaparız pat işleri durdu iki yıldır evde.Emeklisi var ama yarısı krediye gidiyor.Bir sene eve ben baktım
Sonra ben de iş bulamadım kaldık öyle ortada.Annem girdi ise.Ve ben bu sene de iş bulamadım. İki senedir tabiricaizse ölmüyorum ama sürünüyorum. Diyorsunuz ya kuaföre gidemiyorum yemek yiyemiyorum ben iki senedir böyleyim.Öğretmen arkadaşlarım öğrencileriyleyken küçücük odamda gün öldürüyorum.Daha 28 yaşındayım 68 gibi oldum.

İyi de durumunda ne var ki şuan ?
Eşin 20 bin tazminat alsa araba parası da zaten bankada duruyor
Eee daha ne ?

Kalpten anlıyorum seni inan bana ben bilirim o günlerin nasıl olduğunu.
Ben şuan çalışıyorum ama ne zorluklarla bir bilsen. Bundan asla gocunmuyorum sadece üzülüyorum. En güzel yaşlarımızda, en güzel zamanlarda hayatı yaşamak varken bu zorluklarıyla uğraşmak çok üzüyor beni

Yaw 80 bin borcum var.
Çocuğum var.
Evim kira.
Arabam da var.
Benzini iviri ziviri.
Çocuğun okul masrafı var.
Ne yani ?
Kocanız iş bulur çalışır ödersiniz.
Zaten sizi neredeyse 4-5 ay idare edecek parasını ay başında almayacak miydi bu adam ?
Ee arabanın parası da bankada.
Yandım, bittim, oldumculuge gerek yok diyorum.
Arabanızın parası ile pekala kredileri tamamını bile ödemese de odeyebilecek durumdasıniz.
Fazla pimpiriklisiniz.

Beni maddiyattan çok içinde bulunduğum maneviyat üzüyor zaten konuyu açmamdaki sebepte oydu.

Beni maddiyattan çok içinde bulunduğum maneviyat üzüyor zaten konuyu açmamdaki sebepte oydu.
Manevi olarakta üzülecek bir şey yok.
Kendine eziyet ediyorsun.
Durumunuz berbat değil.
Ha içinde olduğun psikoloji elbette kötü olabilir ama yine de dönüp baktığında bu durumda olma sebebin maddiyattan kaynakli.
Ne güzel malı musavir adayisin esin de sürekli işsiz kalacak degil, elbette bulur bir iş.
Ülkede neredeyse borçsuz kimse yok gibi .
Dua et yine elinizin altında paranız mevcut.
Aç değil, açıkta değilsiniz.
Zamanla hepsi gelir geçer. Sana bunu iflasın içinden gelmiş biri olarak söylüyorum yüksek

Manevi olarakta üzülecek bir şey yok.
Kendine eziyet ediyorsun.
Durumunuz berbat değil.
Ha içinde olduğun psikoloji elbette kötü olabilir ama yine de dönüp baktığında bu durumda olma sebebin maddiyattan kaynakli.
Ne güzel nalı musavir adayisin esin de sürekli işsiz kalacak degil, elbette bulur bir iş.
Ülkede neredeyse borçsuz kimse yok gibi .
Dua et yine elinizin altında paranız mevcut.
Aç değil açıkta değilsiniz.
Zamanla geçer hepsi.
Geçmese benim geçmezdi.
Büyük iflaslar atlattık biz.
Ama geldi geçti.

Daha iyi düşünmeye çalışacağım.
Aslında umutsuz değilim eve gidiyorum eşim iyi değil onu teselli edeyim, aileler sürekli iş buldumu ne yaptı diye konuşuyorlar, iş yerindekiler de konuyu biliyorlar hep is konusu dönüyor ondan da sıkıldım. Bu durum, ev yükü, sınav stresi her şey birbirine girdi bende. Bazen insan yorganın altında günlerce uyumak ister ya o moddayım işte. Uyanınca her şey geçsin istiyorum.

Hee yokuşun bir inişi var muhakkak canım allah kolaylık versin güç kuvvet sağlık ferahlık versin ...
Kolay değil ama geçecek inşallah

Hee yokuşun bir inişi var muhakkak canım allah kolaylık versin güç kuvvet sağlık ferahlık versin ...
Kolay değil ama geçecek inşallah

Inşallah geçsin diye sabrediyorum
Sabır acı, meyvesi tatlıdır diye sabrediyorum işte bende.
Çok teşekkür ederim

Inşallah geçsin diye sabrediyorum
Sabır acı, meyvesi tatlıdır diye sabrediyorum işte bende.
Çok teşekkür ederim
Karamsar olma inşallah hayatım en umutsuz anlardan bile şükret daha kötüsü olmadığı için ...Allah’ın bir kapı açacağına İnan
la havle .... zikrini bol bol gece gündüz için daraldığında çek çok hayırlıdır içinde bulunduğun durum için

❣❣ çok ince çok tatlısınız

Eşiniz işe girene kadar ev işlerini yapsın bir zahmet. Eve geldiğinizde dinlenin. Para konusu eşiniz iş buluna kadar zorlayacak sizi ama en azından ev işlerini yemeği o yapsın akşama kadar yatmasın. Bu kadının görevi değil, evde oturanın görevidir

Bütün yorumlar okudum ve kanaat getirdim ki siz aslında sabırlı birisiniz =) sadece hersey üst üste gelmiş, bunalmıssınız. Ama nefes alıyorsak hayatımızı güzellestirmemiz sart. Biraz rahatlamaya calısın. Gecici bir süre 1 2 Ay kadar zorluğunız var anladıgım sonra gelen paradan borclari azsltırsınız, insallah esiniz de iş bulur. Allah korusun bu kadar stres saglıhınız için cok kötü. Ondan sonra da para doktorlara gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…