- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Şirket eşime hakettiğinden fazlasını verdi davalık olmamak için. Bu konuyu anlatabildim mi? Diğer yanıtta şu; çıkış kodu olarak karşılıklı fesih gösterdiler gidipta şuan iskur a başvuru yapsada geçerli olmuyor. Parayı fazla verdikleri için sus payı verdiler bi nevi. Eşimde kontratı imzalarken öğrendi bunu yoksa çıkış verip işsizlik alabilecekti. O an imzaladım geçtim dedi. Anlatabildim mi
+100000Bu kadar borc varken arabadan geleni komple altina mi yatirdiniz? Krediyi erken kapatabilir ya da ara odeme ile vadeyi azaltabilirdiniz, kartlari sifirlayabilirdiniz, şahsi fikrim borç icinde yuzerken yatirimdi birikimdi dusunmek son derece utopik. Once borclari kapatip elde kalani kaliyorsa sayet koseye atmaliydiniz. Kalmasa da borclar sifirlanmaliydi. Bu sekilde zarara ugrayacaginiz en basindan belliymis bile bile lades olmus. Altin once yukselecek dee acigi kapatip sermayeyi kurtaracaksiniz daaa sonra kâra gececeksiniz en yakin 8-9 ayi bulur..
İşte böyle deyince cahil diye nitelendiriyor bazı çok bilmisler :)Bende diyorum ki, esin zaten ne ile dava edecekti onlari? Isten atmak illegal bir durum degil ki. Ha tazminat ödenmez ise, dava açabilir. Ancak bu durumda zaten esin dava açamazdi. Hangi neden ile dava açacakti? Yani verilen sus payi degil, verilmesi gereken haklar. Ki Türkiyede dava açilsa bile, sanki sonuçlaniyormuda? Bana biraz saçma geldi.
Ve esin imzaladi dokümanlari okumuyormu? Orada kocaman yazilmadimi ortak bir sekilde kontratin iptal oldugu?
Bende diyorum ki, esin zaten ne ile dava edecekti onlari? Isten atmak illegal bir durum degil ki. Ha tazminat ödenmez ise, dava açabilir. Ancak bu durumda zaten esin dava açamazdi. Hangi neden ile dava açacakti? Yani verilen sus payi degil, verilmesi gereken haklar. Ki Türkiyede dava açilsa bile, sanki sonuçlaniyormuda? Bana biraz saçma geldi.
Ve esin imzaladi dokümanlari okumuyormu? Orada kocaman yazilmadimi ortak bir sekilde kontratin iptal oldugu?
Altınları kullanın borçları kapatın.Faiz ödeyeceksiniz zaten bari ondan kurtulun 2000 lira zararınız da faiz ödememeyle denkleşir.Neleriniz neleriniz olur daha gençsiniz , bu yaşta böyle sıkıntılar çekmek bana doğru gelmiyor altınlar orda yatarken.
Para bu kadar strese değmez borcunuzu kapatın. Sonra eşinizde işe başlayınca iki maaşla borçsuz biriktirirsiniz zaten. Sorun yok haklı olarak kenarda paranız olsun istiyorsunuz ama bu kadar borçla mantıklı değil.
Allah yardımcınız olsun demeye geldim..inan çogu kişi bu durumda..bende deli gibi çalısıyorum ama yetiştiremiyorum hiçbirseye..aynen dediğin gibiyim..borç ödemekten en son kendime ne aldım onu bile unuttum ..ama şunu biliyorum ki en güzel günler günler sabırdan sonra geliyor..elbet gülecek günlerde gelecek..
kyk borcunun acelesi yok şuan için ödemeyebilirsin .
ayrıca eşin işten çıktı mı çıkarıldı mı?
çıkarıldı ise işsizlik maaş ve tazminatı var
yapacak birşey yok o zaman iş arayacak ek iş yapacak beğenmediği işi yapacak.Karşılıklı fesih edildi.
İşsizlik alamıyor, tazminatını da ay başında alacak.
Boşver anlamıyorlar uğraşmaBende diyorum ki, esin zaten ne ile dava edecekti onlari? Isten atmak illegal bir durum degil ki. Ha tazminat ödenmez ise, dava açabilir. Ancak bu durumda zaten esin dava açamazdi. Hangi neden ile dava açacakti? Yani verilen sus payi degil, verilmesi gereken haklar. Ki Türkiyede dava açilsa bile, sanki sonuçlaniyormuda? Bana biraz saçma geldi.
yapacak birşey yok o zaman iş arayacak ek iş yapacak beğenmediği işi yapacak.
önemli olan ev kredisi onun vaktini geçirmeyin kredi kartlarının asgarisini yatırın.
zamana bırakın sakin olun.
az aşağı çok yukarı bende aynı olaydan geçtim .az sabır sadece
Benim arkadasımı aynen bu sekilde kandırdı işveren hemde büyük kurumsal firmada. Cocupu işten çıkarıp anlaşma imzalattılar avukat bile senn salak mısın dedi arkadasıma burdaki adam anlaşmamış işten çıkarılmış mahkemeye alacağı tazminat da peşinen verilmiş ama hakkı olan işsizlik maaşını alamıyo. Şimdi kim kimin hakkını yiyo. Bilale anlatır gibi anlattım hala anlamadıysanız ilkokula dönüp yarım kalan eğitiminizi tamamlayınYazılani anlamıyorsun galiba gelmiş bana cahil diyor zavallı. Anlaşmislar.birdaha oku. Neyin duyarını yaptığımı da anlamadım. Siz daha okuduğunuzu anlamadan yazıyorsunuz.önce oku idrak et. Hakaretlerini aynen sana iade ediyorum zavallıcık. Senin gibi acgozluler böyle anlasir sonra da iftira etmeye kalkar. Hakka girmismis. Off bide bana cahil diyor.
birde karşılık anlaşma dediniz ama yinede işkura gitsin bir eşiniz bazen öyle diyorlar ama iş kura farklı kod ile çıkış veriyorlar zaten işsizlik parasını devlet veriyor iş veren ile bir ilgisi yokŞu günler geçsin bir tek istediğim o
Üslubuna dikkat et. Hadsiz ve terbiyesizsin. Sen kendine anlat. Ya daha farklı iki olayı karsilastiriyosun. Neyse ben sana laf anlatamicam zaman kaybı.Benim arkadasımı aynen bu sekilde kandırdı işveren hemde büyük kurumsal firmada. Cocupu işten çıkarıp anlaşma imzalattılar avukat bile senn salak mısın dedi arkadasıma burdaki adam anlaşmamış işten çıkarılmış mahkemeye alacağı tazminat da peşinen verilmiş ama hakkı olan işsizlik maaşını alamıyo. Şimdi kim kimin hakkını yiyo. Bilale anlatır gibi anlattım hala anlamadıysanız ilkokula dönüp yarım kalan eğitiminizi tamamlayın
Konu sahibi arkadaş eşinin tüm yasal hakları + 4 maaş tazminat verildiğini belirtti.Bu durumda da mı kandırılmış oluyor ? Bilmediğim için soruyorumBenim arkadasımı aynen bu sekilde kandırdı işveren hemde büyük kurumsal firmada. Cocupu işten çıkarıp anlaşma imzalattılar avukat bile senn salak mısın dedi arkadasıma burdaki adam anlaşmamış işten çıkarılmış mahkemeye alacağı tazminat da peşinen verilmiş ama hakkı olan işsizlik maaşını alamıyo. Şimdi kim kimin hakkını yiyo. Bilale anlatır gibi anlattım hala anlamadıysanız ilkokula dönüp yarım kalan eğitiminizi tamamlayın
işsizlik maaşı almamak için imza atmış. issizlik maaşı 1 bin tl civarında zaten. maaşda daha yüksek diye tahmin ediyorum hemen hemen eşit miktarlar oluyor . hatta böyle karda benceKonu sahibi arkadaş eşinin tüm yasal hakları + 4 maaş tazminat verildiğini belirtti.Bu durumda da mı kandırılmış oluyor ? Bilmediğim için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?