- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
birde karşılık anlaşma dediniz ama yinede işkura gitsin bir eşiniz bazen öyle diyorlar ama iş kura farklı kod ile çıkış veriyorlar zaten işsizlik parasını devlet veriyor iş veren ile bir ilgisi yok
Bin küsur issizlik alip bugün yarin ise girmeye kasmaktansa alayim tazminati 4 aylik da pesin maasi misleneyim demiş. Alan razi veren razi sonradan aydim duruma falan hikaye.. iş bu rızık yani boru değil. Kafasina böyle uygun gelmis almış kosesine cekilmis.işsizlik maaşı almamak için imza atmış. issizlik maaşı 1 bin tl civarında zaten. maaşda daha yüksek diye tahmin ediyorum hemen hemen eşit miktarlar oluyor . hatta böyle karda bence
He gülüm he[
Üslubuna dikkat et. Hadsiz ve terbiyesizsin. Sen kendine anlat. Ya daha farklı iki olayı karsilastiriyosun. Neyse ben sana laf anlatamicam zaman kaybı.
Evet çünkü kendi isteğiyle ayrılmamış şimdi o aldığı haklar zaten mahkemeye gitse verilecek adamlar dava açmasın diye anlasma göstermiş işten çıkarma gösterse işsizlik maaşı da alacak çalışma süresine göre en az 6 ay en cok 10 ay. Zaten işsizlik maaşını devlet veriyo işverenlerin küçük şeytanlıkları işte adam ilerde dava açar işe iade ister diye. Burda hak hukuk denilmiş de hepimiz senelerce işsizlik primi ödüyoruz işten kovulunca tabiki alcaz o parayı o para bizim kendi ödediğimiz primKonu sahibi arkadaş eşinin tüm yasal hakları + 4 maaş tazminat verildiğini belirtti.Bu durumda da mı kandırılmış oluyor ? Bilmediğim için soruyorum
Konu sahibi arkadaş eşinin tüm yasal hakları + 4 maaş tazminat verildiğini belirtti.Bu durumda da mı kandırılmış oluyor ? Bilmediğim için soruyorum
Bin küsur issizlik alip bugün yarin ise girmeye kasmaktansa alayim tazminati 4 aylik da pesin maasi misleneyim demiş. Alan razi veren razi sonradan aydim duruma falan hikaye.. iş bu rızık yani boru değil. Kafasina böyle uygun gelmis almış kosesine cekilmis.
4 maaş aldığını sonra söylediniz ama ondan kafalar karıştıBen kandırıldı diye bir cümle kurmadım.
Israrla farklı konuşuldu.
Yani şöyle diyeyim; eşim beklediği paradan 10 bin lira daha fazla alacak.
Çıkış kodu olarak işveren tarafından çıkartıldı değil de, iş sözleşmesinin karşılıklı feshi olarak bildirildi.
Eşim de imzaladığı için işkur dan işsizlik maaşı alamıyor.
Biz konu sahibi arkadaşın eşinin maaşını bilmeden yorumluyoruz ama...belki de artı dört aylik maaş tazminatı (diğer haklarını zaten almış ) devletten alacağı işsizlik maaşından da fazlaydı bu yüzden böyle bir karar aldiHe gülüm he
Evet çünkü kendi isteğiyle ayrılmamış şimdi o aldığı haklar zaten mahkemeye gitse verilecek adamlar dava açmasın diye anlasma göstermiş işten çıkarma gösterse işsizlik maaşı da alacak çalışma süresine göre en az 6 ay en cok 10 ay. Zaten işsizlik maaşını devlet veriyo işverenlerin küçük şeytanlıkları işte adam ilerde dava açar işe iade ister diye. Burda hak hukuk denilmiş de hepimiz senelerce işsizlik primi ödüyoruz işten kovulunca tabiki alcaz o parayı o para bizim kendi ödediğimiz prim
Karsilikli sozlesme feshedip bi de issizlik maasi pesine mi dusuyorBen kandırıldı diye bir cümle kurmadım.
Çıkış kodu olarak işveren tarafından çıkartıldı değil de, iş sözleşmesinin karşılıklı feshi olarak bildirildi.
Haaa bunlari aldik bir de issizlik maasi aliriz belki onu kovalayalim demissiniz siz de... İş hukuku musade etmez cicim. Hayir dememissiniz iste o zaman neyine aglaniyorsun burada? Adam gibi cikisimi ver deseydi alirdi cikisi issizlige yazilirdi, sunulani kabul etmis imzalamis bir de issizlik maasi pesine dusmus. Laf kalabaligi edip durma yok soyleydi de boyleydi de... Keriz degil devlet. Tazminat ve 4 maasini pesin almayi kabul edip mislendiyse anca pecete alir. Alnina silah mi dayadilar imza atarken?Size bu şartlar sunulsaydı hayır mı diyecektiniz?
8 maaş üstüne fazladan para verildiyse bilemem. Ben 8 maaş faiziyle birlikte aldım üstüne de işsizlik maaşı. Tabi Kendi bileceği bişi herkesin Bi planı programı vardırBiz konu sahibi arkadaşın eşinin maaşını bilmeden yorumluyoruz ama...belki de artı dört aylik maaş tazminatı (diğer haklarını zaten almış ) devletten alacağı işsizlik maaşından da fazlaydı bu yüzden böyle bir karar aldi
Karsilikli sozlesme feshedip bi de issizlik maasi pesine mi dusuyor
Haaa bunlari aldik bir de issizlik maasi aliriz belki onu kovalayalim demissiniz siz de... İş hukuku musade etmez cicim. Hayir dememissiniz iste o zaman neyine aglaniyorsun burada? Adam gibi cikisimi ver deseydi alirdi cikisi issizlige yazilirdi, sunulani kabul etmis imzalamis bir de issizlik maasi pesine dusmus. Laf kalabaligi edip durma yok soyleydi de boyleydi de... Keriz degil devlet. Tazminat ve 4 maasini pesin almayi kabul edip mislendiyse anca pecete alir. Alnina silah mi dayadilar imza atarken?
Su an eşinin işten çıkarılması evet çok tatsız olmuş ....ama tüm haklarını da alabilecek ve bu para sizi bir süre idare edebilecek bir miktar.Kenarda dara dustugunde imdadına yetişecek bir birikimin de var üstelik....eski konularında o arabaya siz dokunamiyordunuz bile ,ailen gezme arabası yapmıştı bak ne güzel satıp parasını bir yatırım aracına cevirebilmissin.Bunlarin hiçbiri olmayabilirdi,arabanın başına bir kaza gelebilir yok fiyatına elden cikarabilirdin de ...uzun zamandır borç ödüyor olmak,ailenin maddi olarak seni somurmesi üstüne de eşinin işten çıkarılması seni çok yipratmis anlıyorum ama inan kotunun iyisi durumundasin şu an .Dilerim biran önce esin bir iş bulur ama bir süre bir borca girip yatırım yapma derim çünkü senin sinirlerin çok yıpranmış bu yüzden bulunduğun durumu daha kötümser degerlendiriyorsunBen kandırıldı diye bir cümle kurmadım.
4 maaş aldığını sonra söylediniz ama ondan kafalar karıştı
Biz konu sahibi arkadaşın eşinin maaşını bilmeden yorumluyoruz ama...belki de artı dört aylik maaş tazminatı (diğer haklarını zaten almış ) devletten alacağı işsizlik maaşından da fazlaydı bu yüzden böyle bir karar aldi
8 maaş üstüne fazladan para verildiyse bilemem. Ben 8 maaş faiziyle birlikte aldım üstüne de işsizlik maaşı. Tabi Kendi bileceği bişi herkesin Bi planı programı vardır
Basvuru yapmis reddedilmiş kendin yazmissin elcegizlerinle.. nal gibi gozukuyor yukarida yapilan bir yoruma cevap olarak yazmissin. İnsanlari laf kalabalığı ile muallakta birakiyorsun anladigin dil bu senin. Asiri terbiyesizsin. İsten anlayan insanlar sana burada guzelce fikir sunuyor bir de yorum begenmiyorsun lagaluga ediyorsun. Utopyanda yasa sen.Siz benim yazdıklarımı gözünüzle okuduğunuza emin misiniz?
İşsizlik maaşı alsın diye bir tane cümlem yok orada, sorulan sorulara yanıt işsizlik alamıyor dedim.
Hiç bir zaman görgüsüz olmadım çok şükür.
Benimle mahalle ağzı konuşma, terbiyeni takın.
Ben senin ailenden biri miyim böyle gevşek gevşek konuşuyorsun?
Çok terbiyesizsiniz.
Sizin gibiler yüzünden konu açası gelmiyor insanın.
Bana böyle doğruluk abidesi olacağınıza kafanızı kafesinizden çıkartın ne yolsuzluklar var görün.
Sizin her şeyiniz doğru mu beni burada gelip yargılıyorsunuz?
Konuşmanızı size aynen iade ediyorum.
Sizin gibiler yüzünden burada banlanmak en kötüsü.
Basvuru yapmis reddedilmiş kendin yazmissin elcegizlerinle.. nal gibi gozukuyor yukarida yapilan bir yoruma cevap olarak yazmissin. İnsanlari laf kalabalığı ile muallakta birakiyorsun anladigin dil bu senin. Asiri terbiyesizsin. İsten anlayan insanlar sana burada guzelce fikir sunuyor bir de yorum begenmiyorsun lagaluga ediyorsun. Utopyanda yasa sen.
Evimize giren aylık 3 bin lira.Faturalar mutfak borç kredi kartı derken biz açlık sınırında yaşıyoruz.Birikiminiz varken bu kadar üzülmeyin.
Birikimi olmadan hakları verilmeden işten çıkartılanlar var.Onlar daha vahim.
Borçlarınızı kapatın araba parasıyla.
Su an eşinin işten çıkarılması evet çok tatsız olmuş ....ama tüm haklarını da alabilecek ve bu para sizi bir süre idare edebilecek bir miktar.Kenarda dara dustugunde imdadına yetişecek bir birikimin de var üstelik....eski konularında o arabaya siz dokunamiyordunuz bile ,ailen gezme arabası yapmıştı bak ne güzel satıp parasını bir yatırım aracına cevirebilmissin.Bunlarin hiçbiri olmayabilirdi,arabanın başına bir kaza gelebilir yok fiyatına elden cikarabilirdin de ...uzun zamandır borç ödüyor olmak,ailenin maddi olarak seni somurmesi üstüne de eşinin işten çıkarılması seni çok yipratmis anlıyorum ama inan kotunun iyisi durumundasin şu an .Dilerim biran önce esin bir iş bulur ama bir süre bir borca girip yatırım yapma derim çünkü senin sinirlerin çok yıpranmış bu yüzden bulunduğun durumu daha kötümser degerlendiriyorsun
Okudum merak etmeyin.Konuyu baştan bir daha okuyun isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?