Parasal konularda anlaşmazlık

siz sistemde boşanmışsınız sadece kendinizle birlikte evde bir asalak daha besliyorsunuz haberiniz yok. adamı hem besliyor hem de özel ihtiyaclarını karşılıyorsunuz. ben hayret ediyorum yaa oku deliler gibi çalış memur ol sonra bir asalağın parmağında dön dur. kızmayın ama çok sinirlendim eşinize. 2 seceneğiniz var ya o tek hücreli kocanızdan kurtulup masrafınızı bir kişi daha azaltıp hali hazırdaki hayatınıza devam edeceksiniz ya da sadece kızınızın ve kendi masrafınızı karşılayacaksınız. yemek aş temizlik malzemesi hiçbirşeye elinizi sürmeyeceksiniz. Gerekirse kızını bi tas çorba yap sen her gün dışarıda ye ama Allah aşkına şöylelerini koca yapma. Mal varlığınıza şerh koydurun satamasın. 3.bir canlıya alışığız evde illa besleyeceğim dersen de evcil al besle ama kocanı besleme allah aşkına arkadaşım.

Tam tersi maaşlı kadınla evlendiği için pişman benden maddi yardım görmüyor ya kendini parçalıyor şu an bu konuda
Ayy okurken siniri krizi gecirecektim yuh yuh.
Baska uyeler de yazmis dinde kadinin kazandigi para kendisinindir kocası hak iddia edemez. Erkek evi gecindirmekle yukumludur. Çocuguna bakmakla yukumludur ama cocuguna bir sakiz bile almiyor. Hadi dinle alakasi yoksa kanuna gore de o evde sizin de hakkiniz var. O altinlar zaten sizindi.

İşi birakin gorsun o zaman anyayi konyayi.
Zaten her markete giriste en az 20-70 arasi ödüyor. Cocugunuz varmis zaten süt falan icin giriyorsunuzdur da her gun. Hic gozu gormuyor bunlari ve size sadece ekmek aliyorsun diyor ha utanmazz ya utanmazz. Allah icin almayin bir iki hafta eve hicbir sey. Dolabi bir bomboş görsün. Ya da aldiginiz her market fisini bir kutuda toplayin onun yaptigi alisverisi de toplayin ay sonunda yuzune vurun sen boyle bi insansin evine bakmaktan bile acizsin. Yani siz daha cok harciyorsunuz eve. Zaten cocugun ihtiyaclari da cok olur. Buna karsilik o sizden cok daha fazla kazaniyor. Cok sinirlendim eve harcama yapmamasini gectim bir de sizin kiymetinizi bilmiyor. biraz ucretsiz izin alsaniz anlar o zaman kiymetinizi ya da yine anlamaz yiyeceginiz yemekten kisabilir
İki maaş hayali kurmuş olabilir.Beklediği çıkmayınca malum durumlar
Iyi de kadin zaten eve harciyor ki. Ortak olan cocuk var cocuga da kadin harciyor

Burda eşi kaşar, sucuk alıyor diye kocasına kızan biri de vardı mesela. Kadın erkek farketmez böyle cinsler çıkıyor hep.

Burda eşi kaşar, sucuk alıyor diye kocasına kızan biri de vardı mesela. Kadın erkek farketmez böyle cinsler çıkıyor hep.
Çekilmiyor.
Benim mecburi iş arkadaşımdı
Ben katlanamadim
Bir şey alırken alma gerek yok
Aaa bu kadar mi verdin?
Hep seni suçlu çıkarıyor.
Bir de bu hayat arkadaşınsa daha zor.

evet ben karşılıyorum kendi ihtiyacım pazar parası cocuğun ihityaçları kıyafeti ayakkabısı oyuncak bezi sütü.arada onu aldırsam birini hem çocuğuna bez kıyafet ya da oyuncak falan hemen tırnaklarını çıkarıp e hem bana para koklatma hem de bana çocuk için birşeyler aldır diyor aldığı da öz çocuğu yani alsa ne olur ki. neden almıyorsun gönlünden bu çocuğa birşey diyorum sen çocuğun ihtiyaçlarını karşılıyorum diye bana birikim için para göndermedin diye diyor

işte ben de diyorum yani ben çalışmasan üzerinden yükü almasam acaba böyle rahat para biriktirebilir miydin acaba çalıştığım için gördüğüm muameleye bak .yani faydam yokmuş ona çalışmasam daha iyiymiş bana ne faydan var ki diyor

Merhaba ismim geçtiği için cevap vermek istedim. Ben hiçbir zaman kızımdan kısmadım. Hatta evimin bir odası kızımın oyun odası ve 350 400 TL'lik oyuncakları bile var. Cimri olsam kızıma da birşey almaz biriktirirdim

cekmeye devam edecek misin peki bu durumu

Aklıma takılan bir şey oldu. Ev ve arabanin tapuları kimin üzerine?

Çok afedersiniz ama terbiyesizlik yaptığı.
Kendine yapılmasını istediğini evladına yapmadı gerektiğinin önünde tutuyor.
Ki bez mama oyuncak kıyafet fiyatından haberi var mı acaba? Vardır da eziyet etmek için böyle davranıyordur emin olun. Resmen maddi şiddet bu.
Sevgi bağınızı bilemem ama adamın hakkettiği boşanığ evden arabadan %50 hak alıp çocuğa da güzel bir nafaka almak da.

Şöyle konuları okuyunca gidip eşime sarılıp sana haksızlık yapıyorum ponçiğim diyesim geliyor. Çok şımarmış kocanız , sağlam bir derse ihtiyacı var.

Bosan ablacım
Ciddyim para bile arttırırsın.
En azından nafaka alırsın yükün hafifler.
Bu neymis artık varyemez.

Benim dediğine göre adamın adınadır.
onun adına kredi çekti çünkü o
evet maddi şiddet evliliğin ilk zamanlarından beri görmeye başladım ben bunu.ben uyanıkmışım eve ait büyük şeyleri ona aldırıp kendim paramı gönlümce harcıyormuşum.ona koklatmıyormuşum.kiralarda benim de hakkım var dediğimde sen mi kazanıp aldın diyor.eğerki kiralardan bana gelecekse ben de evin tüm ihtiyaçlarına ortak olacakmışım kira faturalar arabanın vergisi gazı....arabaya ben biniyormuşum ona rağmen gazını o alıyormuş araba bende kalıyor çünkü benim iş yerim sanayiye yakın yürünecek durumda değil sabahları onu da bırakıyorum çıkışta onu da alıyorum işten çocuğu kreşten alıyorum biraz erken çıkıp işten yani mecburen bende kalıyor araba ben de araba meraklısı değilim

altınlar senin değil senin değerin şu gram mı diyor bana.altınları babası takmış onlarınmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…