Parasal konularda anlaşmazlık

çocuğa takılan altınları bile bozdurduk ev alırken kulağına bir tane küpe alalım dedim babası olarak al demişim suçum ne ki anlamadım

Adamın yaptığı baskı size kendinizi kendinize bile açıklamaya mecbur bırakıyor.

altınlar senin değil senin değerin şu gram mı diyor bana.altınları babası takmış onlarınmış
Kanundan iyi mi biliyormus? Dediğim gibi, kanun düğünde takılanlar kadınindir der. Siz bir sorusturun tapular kimin adına? Açıkçası ben iskillendim.
Bu arada mahkemeye gitseniz, tek celsede her şeyini alarak bosar sizi. Çocuğuna vs para harcamiyor diye.

Valla mal paylaşımında öyle bir alırsınız ki, öyle eşinizin ev senin değil demesiyle olmuyor. Söylediniz mi hiç mesela hukuksal olarak hakkınız olduğunu ne tepki verdi?

Ay sinir oldum ne leş muhabbet ev benim, para benim bu muhabbetler öğrenci evinde bile bu kadar olmuyor. Hele çocuğuna oyuncak almaması.. peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Değişmeyecek neticede?

Eşiniz ne evle, ne çocukla da ilgileniyordur.
Sadece iş gidip para biriktirmenine derdinde.
Eş diyorum ama eş de evlilikte yok ortada.

Siz neden devam ediyorsunuz bu evliliğe?
Onu anlamadım.
Sizin de çocuğunuzu zerre kadar değer görmediği bir evliliği devam ettirmek için nasıl bir motivasyona sahipsiniz?

boşanmak gibi bir fikriniz var mı. Kızmayın ama biz kadınlar anamız babamız para istese tırnaklarımızı çıkarır aaa verme aaaa isteyemez aaa nasıl baba diye nutuk atarız ama isteyen harcayan bi asalak olunca gık etmiyoruz.

sevgisi var çocuğa ama maddi anlamada hiçbirşey almaz ben ısrar ederim bazen oyle alır onu da laf sokar

bu adam sizi beş parasız ortada bırakırsa? bana güven vermedi. yaptıkları söyledikleri çok ayıp. acil bir derse ihtiyacı var. kendinizi bu kadar ezdirmeyin. sizde gidip bi ev alıp maaşınızı krediye verin bişey yapın ve kendinizi garantiye alın bence

Sizin durumunuzda olan arkadaşlarımız var. Kadın arabasını yeniledi, adam borcun batağın içinde. Çünkü ev geçimi adama ait. 2 de çocuk var , onlar da adama ait. Kadın da gününü gün ediyor geziyor, birikim yapıyor.
Sizinki gerçekten artık çekilmez düzeye gelmiş. O ne öyle kira onunmuş, çocuk gideri size aitmiş. Alınan satılan ne varsa ortak olur benim bildiğim

Buna maddi şiddet deniliyor. Kizina bebek bile almayan adam, baba değildir. Ne olacak biliyormusun?

Bundan 5-10 yil sonra adam başka biri ile beraber olacak, boşanacaksiniz. Ve o kadina para yağdirir. Cefasini sen, sefasini o kadin çeker. Bu adam seni sevmiyor, saygi duymuyor. Sadeve düzen, para için bir evlilik üzgünüm.

Ha bide bu evleri ailesinin üzerine yapar, boşandiğinda sen bişeyde talep edemezsin.

sinirlenmez olur muyum hiç.dün iş çıkışı ağzını yaya yaya e bu ay kaç para göndereceksin bana dedi.ben de ne parası bekliyorsun dedim evin her ihtiyacını ben karşılıyorum dedim.benim harcamalarımı görmezden geliyor.dalga geçti benimle.ben de kiralar sana geliyor ya sen yap birikim dedim .tabi bana gelecek senmi aldın dedi ben de evet birini bekarken kendin almışsın ama diğerini ben bilezikleri verdim dedim.hakkım var dedim hakkım yüzde otuzmuş kalan krediyi ailesi kapattı diye.verse bile bana belli meblağısını verirmiş.yani ben sadece kıza bir tane küpe alalım dedim 500 kusur tl oda onun için çıktı kavga neden o alıyormuş ben alacakmışım çünkü ben ona hiç para vermiyormuşum o yüzden evin ihtiyaçlarını karşılamam bi hiç kuaförüm kıyafetim evin tabağı çanağı almaz asla .hepsi bende ya çocuk kıyafet alınacak falan ayakkabısı botu

Yani sizde bu saçma evliliği sürdürüp devam edecesiniz heyoo adam evlere arabaya çökmüş çocuğunu siz bakıyorsunuz çatır çatır para biriktirip köyüne ev yapacak altınlara da çökmüş siz burda sömürülen işçisiniz eş değil ayakta dolandırıyor sizi

E siz çalışmazsanız sizin şu an harcadıklarınızı o harcamak zorunda kalacak, bu nasıl zeka yahu?

Ay resmen sinirden geberdik.

Boşannnnnnnnn

Sizin ve kızınızın adınıza çok üzüldüm bütün gün evde yatip koca parasıyla israf eden lüks arabalarla gezen kadınlar da var eşiniz şükretmek yerine birnde üstüne sizden para istiyor. Ama ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum evden tamamen elinizi çekin bir kuruş harcamayın evi geçindirmek onun görevi. Biraz dik durun taviz vermeyin alistirin cimri nadamla baş etmek zordur. Ama eninde sonunda alışır. Sonraki asamaniz da kızınızın tüm masraflarını da babasına yüklemek olmalı bence.Gerekirse harçlığınizi ayırın kuaför kıyafet vs gibi özel ihtiyaçlariniz için,gerisini ortak hesap yaptırın böyle ayrı gayrı olmaz.

Konu sahibi bu adama ne yap biliyor musun, ortak aldığınız eve, arabaya , banka hesabına sessizce serh koydur , aç boşanma davasını bir de cocuk için iyi bir nafaka iste .

aynen ya.
herşeye benim benim demeyi görsün.
birikiminide paylaşsın yarı yarıya görsün senelerdir bık bık konuşmayı.

aynen ya.
herşeye benim benim demeyi görsün.
birikiminide paylaşsın yarı yarıya görsün senelerdir bık bık konuşmayı.
Böyle adamların canı ancak böyle parasını alırsan yanar. Ayıp ya insan evladından da sakınacaksa ne diye birikim yapıyor ki ?

sevgisi var çocuğa ama maddi anlamada hiçbirşey almaz ben ısrar ederim bazen oyle alır onu da laf sokar

Ne sevgisi bee, yedi kat yabanci bile tanimadiği çocuğa bebek almak ister. Bu adam dediğim gibi bariz seni para ve ev düzeni için kullaniyor. Gün sayiyordur boşanmaya. Kendine ve kizina yazik ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…