çocuğa takılan altınları bile bozdurduk ev alırken kulağına bir tane küpe alalım dedim babası olarak al demişim suçum ne ki anlamadımsiz sistemde boşanmışsınız sadece kendinizle birlikte evde bir asalak daha besliyorsunuz haberiniz yok. adamı hem besliyor hem de özel ihtiyaclarını karşılıyorsunuz. ben hayret ediyorum yaa oku deliler gibi çalış memur ol sonra bir asalağın parmağında dön dur. kızmayın ama çok sinirlendim eşinize. 2 seceneğiniz var ya o tek hücreli kocanızdan kurtulup masrafınızı bir kişi daha azaltıp hali hazırdaki hayatınıza devam edeceksiniz ya da sadece kızınızın ve kendi masrafınızı karşılayacaksınız. yemek aş temizlik malzemesi hiçbirşeye elinizi sürmeyeceksiniz. Gerekirse kızını bi tas çorba yap sen her gün dışarıda ye ama Allah aşkına şöylelerini koca yapma. Mal varlığınıza şerh koydurun satamasın. 3.bir canlıya alışığız evde illa besleyeceğim dersen de evcil al besle ama kocanı besleme allah aşkına arkadaşım.
onun adına kredi çekti çünkü o
evet maddi şiddet evliliğin ilk zamanlarından beri görmeye başladım ben bunu.ben uyanıkmışım eve ait büyük şeyleri ona aldırıp kendim paramı gönlümce harcıyormuşum.ona koklatmıyormuşum.kiralarda benim de hakkım var dediğimde sen mi kazanıp aldın diyor.eğerki kiralardan bana gelecekse ben de evin tüm ihtiyaçlarına ortak olacakmışım kira faturalar arabanın vergisi gazı....arabaya ben biniyormuşum ona rağmen gazını o alıyormuş araba bende kalıyor çünkü benim iş yerim sanayiye yakın yürünecek durumda değil sabahları onu da bırakıyorum çıkışta onu da alıyorum işten çocuğu kreşten alıyorum biraz erken çıkıp işten yani mecburen bende kalıyor araba ben de araba meraklısı değilim
Kanundan iyi mi biliyormus? Dediğim gibi, kanun düğünde takılanlar kadınindir der. Siz bir sorusturun tapular kimin adına? Açıkçası ben iskillendim.altınlar senin değil senin değerin şu gram mı diyor bana.altınları babası takmış onlarınmış
Valla mal paylaşımında öyle bir alırsınız ki, öyle eşinizin ev senin değil demesiyle olmuyor. Söylediniz mi hiç mesela hukuksal olarak hakkınız olduğunu ne tepki verdi?Iste ev alalım diye ben baskı yaptım ah salak kafam şimdi benim sayemde de ev sahibi olduk ben altiarimi vermese idim ev alabilcekmiydik acaba. Onlarla peşinat ödedi de kredi çekti. Ama o altınlar senin değil nerden senin oluyor diyor işte senin değerin su kadar bilezik mi diyor
Eşiniz ne evle, ne çocukla da ilgileniyordur.onun adına kredi çekti çünkü o
evet maddi şiddet evliliğin ilk zamanlarından beri görmeye başladım ben bunu.ben uyanıkmışım eve ait büyük şeyleri ona aldırıp kendim paramı gönlümce harcıyormuşum.ona koklatmıyormuşum.kiralarda benim de hakkım var dediğimde sen mi kazanıp aldın diyor.eğerki kiralardan bana gelecekse ben de evin tüm ihtiyaçlarına ortak olacakmışım kira faturalar arabanın vergisi gazı....arabaya ben biniyormuşum ona rağmen gazını o alıyormuş araba bende kalıyor çünkü benim iş yerim sanayiye yakın yürünecek durumda değil sabahları onu da bırakıyorum çıkışta onu da alıyorum işten çocuğu kreşten alıyorum biraz erken çıkıp işten yani mecburen bende kalıyor araba ben de araba meraklısı değilim
sevgisi var çocuğa ama maddi anlamada hiçbirşey almaz ben ısrar ederim bazen oyle alır onu da laf sokarEşiniz ne evle, ne çocukla da ilgileniyordur.
Sadece iş gidip para biriktirmenine derdinde.
Eş diyorum ama eş de evlilikte yok ortada.
Siz neden devam ediyorsunuz bu evliliğe?
Onu anlamadım.
Sizin de çocuğunuzu zerre kadar değer görmediği bir evliliği devam ettirmek için nasıl bir motivasyona sahipsiniz?
Yapmayın kuru kuruya çocuk sevmeyi babalık mi zannediyorsunuz sizde?sevgisi var çocuğa ama maddi anlamada hiçbirşey almaz ben ısrar ederim bazen oyle alır onu da laf sokar
sinirlenmez olur muyum hiç.dün iş çıkışı ağzını yaya yaya e bu ay kaç para göndereceksin bana dedi.ben de ne parası bekliyorsun dedim evin her ihtiyacını ben karşılıyorum dedim.benim harcamalarımı görmezden geliyor.dalga geçti benimle.ben de kiralar sana geliyor ya sen yap birikim dedim .tabi bana gelecek senmi aldın dedi ben de evet birini bekarken kendin almışsın ama diğerini ben bilezikleri verdim dedim.hakkım var dedim hakkım yüzde otuzmuş kalan krediyi ailesi kapattı diye.verse bile bana belli meblağısını verirmiş.yani ben sadece kıza bir tane küpe alalım dedim 500 kusur tl oda onun için çıktı kavga neden o alıyormuş ben alacakmışım çünkü ben ona hiç para vermiyormuşum o yüzden evin ihtiyaçlarını karşılamam bi hiç kuaförüm kıyafetim evin tabağı çanağı almaz asla .hepsi bende ya çocuk kıyafet alınacak falan ayakkabısı botuBen böyle bir erkeği döverim. gerçekten döverim yani çıkarırım apartmanın önüne veririm sopayı. Bazı kadınlar nasıl böyle yumuşakbaşlı, adamın en saçma isteğine bile evet diyor anlayamıyorum. Vallahi okurken bile cinlendim siz hiç sinirlenmediniz mi bu adama?
Yani sizde bu saçma evliliği sürdürüp devam edecesiniz heyoo adam evlere arabaya çökmüş çocuğunu siz bakıyorsunuz çatır çatır para biriktirip köyüne ev yapacak altınlara da çökmüş siz burda sömürülen işçisiniz eş değil ayakta dolandırıyor sizisinirlenmez olur muyum hiç.dün iş çıkışı ağzını yaya yaya e bu ay kaç para göndereceksin bana dedi.ben de ne parası bekliyorsun dedim evin her ihtiyacını ben karşılıyorum dedim.benim harcamalarımı görmezden geliyor.dalga geçti benimle.ben de kiralar sana geliyor ya sen yap birikim dedim .tabi bana gelecek senmi aldın dedi ben de evet birini bekarken kendin almışsın ama diğerini ben bilezikleri verdim dedim.hakkım var dedim hakkım yüzde otuzmuş kalan krediyi ailesi kapattı diye.verse bile bana belli meblağısını verirmiş.yani ben sadece kıza bir tane küpe alalım dedim 500 kusur tl oda onun için çıktı kavga neden o alıyormuş ben alacakmışım çünkü ben ona hiç para vermiyormuşum o yüzden evin ihtiyaçlarını karşılamam bi hiç kuaförüm kıyafetim evin tabağı çanağı almaz asla .hepsi bende ya çocuk kıyafet alınacak falan ayakkabısı botu
E siz çalışmazsanız sizin şu an harcadıklarınızı o harcamak zorunda kalacak, bu nasıl zeka yahu?işte ben de diyorum yani ben çalışmasan üzerinden yükü almasam acaba böyle rahat para biriktirebilir miydin acaba çalıştığım için gördüğüm muameleye bak .yani faydam yokmuş ona çalışmasam daha iyiymiş bana ne faydan var ki diyor
Konu sahibi bu adama ne yap biliyor musun, ortak aldığınız eve, arabaya , banka hesabına sessizce serh koydur , aç boşanma davasını bir de cocuk için iyi bir nafaka iste .
Böyle adamların canı ancak böyle parasını alırsan yanar. Ayıp ya insan evladından da sakınacaksa ne diye birikim yapıyor ki ?aynen ya.
herşeye benim benim demeyi görsün.
birikiminide paylaşsın yarı yarıya görsün senelerdir bık bık konuşmayı.
sevgisi var çocuğa ama maddi anlamada hiçbirşey almaz ben ısrar ederim bazen oyle alır onu da laf sokar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?