Parasal konularda anlaşmazlık

Konu sahibi bu adama ne yap biliyor musun, ortak aldığınız eve, arabaya , banka hesabına sessizce serh koydur , aç boşanma davasını bir de cocuk için iyi bir nafaka iste .
Konu sahibinde o yürek var mı sizce?
Adamın yeni evler alıp kiralarını biriktirmesine yardımcı olmak için bu düzeni ömür boyu devam ettirir . Yapacağı tek şey bu.

En sinir oldugum insan modeli..
Ben calisiyorum ben kazanıyorum ben aldim..
Bence oturup guzelce konusmaniz lazim.. boyle söylediğin zaman cok üzülüyorum kırılıyorum deyin..
Sizin maasiz surekli tuketenen seylere harcanıyor elde birsey olmuyor.. onun maasi ile tasinmaz mallar aliniyor oda zannediyor ki kendi aliyor..
Siz evin eksiklerini gidermesiniz nasil alacak pardon..
Valla ne diyeyim asiri antipatik geldi esiniz..
Kendine ceki düzen vermesi gerekiyor..

Nereden buluyorsunuz böyle adamları. Aile olamamışsınız ki siz. Ayrıca mahkeme kararıdır, evlenirken takılan altınlar geline aittir. Ben olsam ömrümü böyle bir adamla heba etmezdim. O evde de, o evden kirada da çatır çatır hakkınız var. Madem kızınızın ihtiyaçlarını zaten siz karşılaşıyorsunuz. Açın davanızı. Alın evin yarısını ve o güne kadar alınan altınlarin yarısını. Üstüne de nafakayı... görsün eşten, evlattan para kaçırmayı.

okurken aşırı daraldım bu ne bencillik,kendini bilmezlik,yazık ölümlü dünya bu kadar kıyımsızlık ne götüreceğiz ahirete insan evliyse ailesine,çocuğuna değer vermeli //“Her kim nefsinin cimriliğinden korunursa, işte o kimseler kurtuluşa erenlerdir.” Haşr Sûresi, âyet 9// ayetlerde de belirtilmiş daha ne diyim.

Mide kaldırmaz bir tip.
Kredi çekin 1+1 de olsa ev alın kendinize.

Konu sahibi bu adama ne yap biliyor musun, ortak aldığınız eve, arabaya , banka hesabına sessizce serh koydur , aç boşanma davasını bir de cocuk içim iyi bir nafaka iste .

ona da bir kılıf bulmuş malesef ben kiraları senden ayrı yemiyorum kumarda içkide onlarla geleceğimiz için yatırım yapıyorum diyor

evden tüm masraflardan elimi ayağımı çekersem o da ben kirayı ödemem arabaya gaz almam diyecek bununla tehdit edecek beni

ona da bir kılıf bulmuş malesef ben kiraları senden ayrı yemiyorum kumarda içkide onlarla geleceğimiz için yatırım yapıyorum diyor
Köye ev yapacağına sizin hakkınız olan altınlarınızı yapsın bir tek bu adamın mı hayalleri var?Altınlar sizin hukuken ve dinen niye bu kadar pasifsiiniz adam sizin elinizden alıp duruyor senin hakkın yok diyor boşansanız neler olabilir hiç düşündünüz mü? Ya cidden bazen anlayamıyorum şu adam ne diye evde tutulur kapıya paspas olmaz insan evladını sevse biraz olsa para harcamaz mı mutlu etmek için ?

E siz çalışmazsanız sizin şu an harcadıklarınızı o harcamak zorunda kalacak, bu nasıl zeka yahu?

Ay resmen sinirden geberdik.

Boşannnnnnnnn
evet ben de diyorum ben çalışmasam evin bütün yükü sen de olacaktı diyorum .olsaydı keşke diyor bana faydan yoksa çalışma diyor yani ona para göndermezsem ne anlamı varmış çalışmanın zihniyet bu

evden tüm masraflardan elimi ayağımı çekersem o da ben kirayı ödemem arabaya gaz almam diyecek bununla tehdit edecek beni
Anladık siz de düzeninizden olmak istemiyorsunuz. Hiç olmazsa kira vermiyorum diyorsunuz belli ki. Ev arkadaşınızla mutluluklar.

Sizden daha çok sinir olduk.

Adamın hayali için mi çalışıyorsunuz siz de? Sizin hiç hayaliniz yok mu? Ne demek evler benim, senin hakkın yok. Asla asla para vermeyin. Zaten bir çok ihtiyacı siz karşılıyormuşsunuz. Adamın 3 geliri var daha bir de para mı istiyor? Bu erkeklerin memleket sevdası da beni deli ediyor. Gaza getirmek istemem de tam boşayıp evlerin yarısını almalıkmış kocanız.

Anladık siz de düzeninizden olmak istemiyorsunuz. Hiç olmazsa kira vermiyorum diyorsunuz belli ki. Ev arkadaşınızla mutluluklar.

Sizden daha çok sinir olduk.
boşanmak istiyorum ben artık kızıma olan tavrı bana olan tavrı hadi ben el kızı belki onun gözünde ama çocuğuna da bu kadar kısması zoruma gidiyor artık.alt tarafı altın küpe ya

serh koyduramıyormusum onun da imzası gerekmiş ancak dava ile olurmuş araştırdım arabayı nikahtan bi gün önce aldı sanırım onda da hak iddia edemiyorum benim de bilgim yok bu konuda çok bilen varsa cevaplarsa sevinirim

okumak kpps ye çalışmak iyi bir puan alıp bu devirde yerleşmek kolay olan şeyler değil. belli bir zeka ya da akıla ihtiyaç var ama verdiğiniz cevaplar koyunden dışarı çıkmamış ,yer yurt bilmeyen, okuma yazması olmayan(caresizlikten ya da olmayan imkanlardan bahsediyorum asla bir aşağılama söz konusu olamaz) girdiğin evden kefenle çıkarsın mantığıyla büyüyen , kocaya hizmet hakka hizmet mantığındaki insanlar var ya onlar gibi.
niyetiniz ne ne yapmak istiyorsunuz diye defalarca soruldu es geçiyorsunuz. Memurken bu kadar korkmayın hayattan. Ama yok ben bi asalak beslemezsem yaşayamam diyorsanız buyrun devam edin. Bzen hakkaten kadınlarımız hakediyor haa

Ayy para da para para da para adamın ağzından başka laf çıkıyor mu? Başka sohbetiniz var mı? İçim sıkıldı valla, şener şen gibi çatıdan para atasım geldi.

Etsin tehdit sıkıysa ödemesin bakalım siz hiç üzerinize almayın. Bu zamana kadar sizi bu tarz söylemlerle çok rahat yönetmiş sizden para isteyecek duruma gelmiş bakın bu adamda cimrilik var sizin çalışmanız bunu tetiklemiş hesabı ortak yapıp sözünüzü geçirin bu adama çocuğun evin gazın benzinin kiranın ödemesi hep ortak hesaptan olsun. Sen ben diye ayrım yapılmasi işine gelmiş adamin.Bir de çalışanla evlenmeseydim diyormuş madem öyle beni çalışmıyor say evi tamamen sen geçindir diyeceksin aslında böylesine.

Valla sırf para kaçırmak için ailesinin adına da yapmış olabilir. O ihtimal aklıma geldi.
Kıtıpiyozların cebinde akrep olduğundan ailesi adına da bir şey yapmaz tek garantör kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…