Nikahtan bir gün önce alsa ne olur ki yahu, avukat değilim ama mantıken baktığımda art niyetli kişiler zaten nikahtan bir gün önce ev, araba, tarla, yat kat alsa sonra o kredileri evlenip eşiyle ödeyip hepsi benim mi diyecek çok saçma değil mi?serh koyduramıyormusum onun da imzası gerekmiş ancak dava ile olurmuş araştırdım arabayı nikahtan bi gün önce aldı sanırım onda da hak iddia edemiyorum benim de bilgim yok bu konuda çok bilen varsa cevaplarsa sevinirim
Kendisine faydasi olmadigini iddia ettigi parayla adamin cocugu bakiliyor, bezi mamasi kiyafeti oyuncagi hastaligi ilaci vs karsilaniyor. Ayrica siz kendi ihtiyaclarinizi da aliyorsunuz ama tum bunlari gormeyip bana bir faydasi yok diyorsa, kusura bakmayin ama bu adam ne sizi ne cocugunu dusunuyor ne de seviyor.evet ben de diyorum ben çalışmasam evin bütün yükü sen de olacaktı diyorum .olsaydı keşke diyor bana faydan yoksa çalışma diyor yani ona para göndermezsem ne anlamı varmış çalışmanın zihniyet bu
Arabayı nakitle mi aldı krediyle mi? Kredi çekip aldıysa, kredi borcu evlilik birliği içinde ödendiği için sizin de hakkınız oluyor sanırım.serh koyduramıyormusum onun da imzası gerekmiş ancak dava ile olurmuş araştırdım arabayı nikahtan bi gün önce aldı sanırım onda da hak iddia edemiyorum benim de bilgim yok bu konuda çok bilen varsa cevaplarsa sevinirim
adamın nikahtan 1 gün önce araba almasını normal mi karşıladınız sizde size inanamıyorum ya .. Ciddiyim inanamıyorum yukarda da sormuşlar yani nasıl kpss falan işe girdiniz hayatta hiç mi birşey görmediniz adam boşanma hazırlığı yapıyor olabilir bu arada bir ev araba evlilikten önce gelirler de onda sizde öyle bi köşedesinizserh koyduramıyormusum onun da imzası gerekmiş ancak dava ile olurmuş araştırdım arabayı nikahtan bi gün önce aldı sanırım onda da hak iddia edemiyorum benim de bilgim yok bu konuda çok bilen varsa cevaplarsa sevinirim
Evet biz tanışmadan önce almış annesinin üzerine yapmış o ara il dışında görevde olduğu için. Araba ise nikahtan önce alındı evet bilerek yapmış olabilir bilmiyorum o araba yüksek modelli araba vardı onu satıp bununaldiadamın nikahtan 1 gün önce araba almasını normal mi karşıladınız sizde size inanamıyorum ya .. Ciddiyim inanamıyorum yukarda da sormuşlar yani nasıl kpss falan işe girdiniz hayatta hiç mi birşey görmediniz adam boşanma hazırlığı yapıyor olabilir bu arada bir ev araba evlilikten önce gelirler de onda sizde öyle bi köşedesiniz
Adam tüm bunları niye yapıyor düşünmediniz mi hiç ? Bence yanlış yoldasınız bir bakarsınız ki beş kuruşsuz kızınızla ortada kalmışsınız tek taraflı iş anlaşması gibi evlilik olmazEvet biz tanışmadan önce almış annesinin üzerine yapmış o ara il dışında görevde olduğu için. Araba ise nikahtan önce alındı evet bilerek yapmış olabilir bilmiyorum o araba yüksek modelli araba vardı onu satıp bununaldi
Tehditlerine neden göz yumuyorsunuz. Alma arabana yakıt o zaman sen bilirsin de.evden tüm masraflardan elimi ayağımı çekersem o da ben kirayı ödemem arabaya gaz almam diyecek bununla tehdit edecek beni
Vallahi planli hayat sigortasi yaptırıp para almak icin,bence yine planli evlendigi hamile esini kayaliklardan atan pislikten sonra,hicbir seye yok ya demem.Eşimle 8 yıldır evliyiz. Evlenmeden önce çalışıyordum. Ama evlenince başka şehre taşındık işi bırakmak zorunda kaldım. Bulunduğumuz şehirde küçük bir yer, istediğim kriterlerde is bulamadım. Eşim de hiç baskı yapmadi ister çalış ister çalışma ben sana bakmak zorundayım.m, bu benim görevim dedi. Bugün hesaplar 3 senedir bendedir. Hiçbir şeye karismaz. Ben ne istersem ona, kendime, evimize, kedimize ve bebeğimize alırım. O da al ihtiyaç, ben sadece çalışırım der.
Ha calissaydim, benim param senin paran olmaz muhabbeti de olmuştu aramızda ki evlilik cidden ortak yürütülür.
Bu arada ev ve arabanin yarı hakki sizin. Ayrıca düğünde takılan altınlar kadınindir. Bu kanunlarda açık açık belirtilir.
Avukat ile konuşup, her şeyi anlatin, size bir yol haritası çizsin. Gerçi tapuda her şey çıkar, alındığı tarihten vs.
Kızların da dediği gibi, yarın birgün ayrılırsak diye de aklı sıra yol yapıyor olabilir.
Kusura bakmayın ama ezikliğiniz canımı çok sıktıevden tüm masraflardan elimi ayağımı çekersem o da ben kirayı ödemem arabaya gaz almam diyecek bununla tehdit edecek beni
Yatırım yaptığı hesaplara erişebiliyormusunuz?ona da bir kılıf bulmuş malesef ben kiraları senden ayrı yemiyorum kumarda içkide onlarla geleceğimiz için yatırım yapıyorum diyor
ev işi yapar mı bari?Beni enayi yerine koyuyorsun yok ailene gizli para mı veriyorsun diyor paraya tapıyor resmen ya .arabaya gaz almak için en ucuz benzinlikci arıyor. Evin tencere tava tabak bu ihtiyaçlara hiç karışmaz
boşanmak istiyorum artık.kuru kuruya sevgi karın doyurmuyor.avukat arkadaşımı aradım şerh koyma olmaz onun imzası gerekir falan dedi.ama boyle adama hak donuna kadar almak için uğraşacağımTehditlerine neden göz yumuyorsunuz. Alma arabana yakıt o zaman sen bilirsin de.
Yada at anahtarı yüzüne ver altınlarımı ben kendime araba alacağım de.
Yada her gün beni işe bırak, çocuğu da al kreşinden araba sende kalsın diye ver anahtarı eline.
Konfor alanınızı bozmadan, atara atar yapmadan bu adamı yola getiremezsiniz.
Ömür boyu çeker, yaptıklarını kaldıramayacak kadar dolduğunuzda da kafanızı taşlara vurursunuz.
Bugün boşansan evlilik sonrası alınan evin yarısı senin, üstüne birde çocuğun için nafaka alırsın.
Siz bu adamı seviyor musunuz? Boşanma fikriniz olmadı mı hiç?
ev işi yapar .ha onun için de diyorki hem kocana para koklatma hem ev işi yaptır diyor.bana faydan yok bir de sana niye yardım edeyim diyorev işi yapar mı bari?
çocuğunuza bakar mı? bebekken ilgilenir miydi gece falan
ezdirmeyin kendinizi
çocuğunuzun kreşini ödeyin gerisini kendinize ayırın
ya da işi inada bindirip çocuğunuz ve kendinize kadar alışveriş yapıp yemek yapın
yoksa çok sömürür mal kaçırır bu sizden
bu arada ailene para mı veriyorsun derse SENİN BENİM PARAMDA HAKKIN YOK SENİ HİÇ İLGİLENDİRMEZ diyin
oyuncak küpe vs almıyor hee.. haspam
iyice psikolojik baskı yapıyor yaaa şuna bakev işi yapar .ha onun için de diyorki hem kocana para koklatma hem ev işi yaptır diyor.bana faydan yok bir de sana niye yardım edeyim diyor
İş arkadaşımın eşi boşanma davası açtığı gün evlilik sonrası aldıkları evlerine satılamaz şerhi koydurdu.boşanmak istiyorum artık.kuru kuruya sevgi karın doyurmuyor.avukat arkadaşımı aradım şerh koyma olmaz onun imzası gerekir falan dedi.ama boyle adama hak donuna kadar almak için uğraşacağım
Ya bence zaten başta ikinizin maaşı ortaya konurdu ya da, ikiniz de aynı miktarda bir parayı ortaya koyardınız, onla evin , kızınızın vs ihtiaycını giderirdiniz. Kalan kısmı ise, kişisel ihtiyaçlara gidebilirdi kişinin. Evet eşiniz cimrice davranıyor.Merhaba ben 4 yıllık evliyim. Karı koca memuruz.3 yaşında çocuğumuz var.kreşe gidiyor. Maaşlarım ayrı. Şöyle ben kendi maaşımdan kızımın kreş parası pazar ihtiyacı market kızımın kıyafet ihtiyaçlarımi ve kendi kıyafet ihtiyaçlarimi hallediyorum. Eşim ise faturalar ev kirası arabanın vergisi gazı benzini vs. Hallediyor.bu arada iki tane evimiz var .Birini evli iken aldık. Diğerini eşim bekarken almış.kiralarda esime geliyor .sorun şu ki eşim benden onca ihtiyaçları görmeme ragmen birikim yapıp kendisine para göndermemi istiyor.benim maasim düşük. Kendisi benim 2 katim maaş alıyor ayrıca kira vs .mesela ay sonu para artırdımi gidip altin alıyor. Bana sormuyor.yani evin Bi ihtiyacı var mi bak ben ona göre altin alacağım falan.mesela geçen gün kızımın kulaklarını dedirelim altin kupe alalım dedim sen al onu dedi .sen bana çocuğun ihtiyaçlarını karşılıyorum diye para vermiyorsun onu da kendin al dedi .Ya diyorum benim aldığım maaş belli diyorum. Düşük yani .almadı.yani mutfağa TV alacağız hayır diyor.ne gerek var. O sana gelen kırlarda benim de söz hakkım var diyorum yok senin söz hakkın diyor o ev alınırken ben altınları mi vermiştim. Üstüne kredi çektik krediyi babası ölünce miras kaldı onunla kapattı o ev benim diyor. O altınların senin değil diyor .Ben gidip de karı kıza yedirmiyorum diyor .Ben se ev var araba var birikim yapmak yerine gezelim diyorum hiç sosyal hayat yok.zaten hafta içi çalışıyoruz hayat zaten monoton geçiyor. Bir yere gidelim desem ne gerek var yok lux hayat istiyorsun .Bi hediye almaz .bıktım yani bu huylarından. Soğudum. Bana diyor ki evleri ben aldım araba benim senin söz hakkın yok diyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?