Parasal konularda anlaşmazlık

Nikahtan bir gün önce alsa ne olur ki yahu, avukat değilim ama mantıken baktığımda art niyetli kişiler zaten nikahtan bir gün önce ev, araba, tarla, yat kat alsa sonra o kredileri evlenip eşiyle ödeyip hepsi benim mi diyecek çok saçma değil mi?

Niyetiniz olsa avukata danışırsınız buradan ne kadar doğru bilgi alabilirsiniz ki, ya da aldığınız derme çatma bilgilerle eyleme geçmeye cesaret mi edeceksiniz sanki?

Kendisine faydasi olmadigini iddia ettigi parayla adamin cocugu bakiliyor, bezi mamasi kiyafeti oyuncagi hastaligi ilaci vs karsilaniyor. Ayrica siz kendi ihtiyaclarinizi da aliyorsunuz ama tum bunlari gormeyip bana bir faydasi yok diyorsa, kusura bakmayin ama bu adam ne sizi ne cocugunu dusunuyor ne de seviyor.

Sevmeyi birakin, ikinizi de bosa para gotüren gereksiz varliklar olarak goruyor. Bunun baska bir aciklamasi yok ve boyle bir adamla asla evli kalmazdim, bu şam babasini da cocugumun yaninda baba diye tutmazdim..

Arabayı nakitle mi aldı krediyle mi? Kredi çekip aldıysa, kredi borcu evlilik birliği içinde ödendiği için sizin de hakkınız oluyor sanırım.

Düzenden memnun değilseniz değiştireceksiniz başka yolu yok.
Maaşınız yattığı gibi ufak büyük demeden kenara bir şeyler atın.
Market ihtiyaçlarını kısın, almayın pişirmeyin.
Çocuğun ihtiyaçlarını ona havale edin, param yok ben alamıyorum deyin.
Nereye ne harcadın diye sorarsa, sen dök herşeyi ortaya bende dökerim deyin, hesap vermeyin.
Madem altınlardan dolayı evin % 30 u benim, ama tüm geliri senin. O zaman altınların parasını öde bana. Bende kendim için birikim yapıp gelir oluşturacağım" deyin.

adamın nikahtan 1 gün önce araba almasını normal mi karşıladınız sizde size inanamıyorum ya .. Ciddiyim inanamıyorum yukarda da sormuşlar yani nasıl kpss falan işe girdiniz hayatta hiç mi birşey görmediniz adam boşanma hazırlığı yapıyor olabilir bu arada bir ev araba evlilikten önce gelirler de onda sizde öyle bi köşedesiniz

Evet biz tanışmadan önce almış annesinin üzerine yapmış o ara il dışında görevde olduğu için. Araba ise nikahtan önce alındı evet bilerek yapmış olabilir bilmiyorum o araba yüksek modelli araba vardı onu satıp bununaldi

Adam tüm bunları niye yapıyor düşünmediniz mi hiç ? Bence yanlış yoldasınız bir bakarsınız ki beş kuruşsuz kızınızla ortada kalmışsınız tek taraflı iş anlaşması gibi evlilik olmaz

Adam resmen mal kaçırıyor, ivit ivit sormanizin vakti gelmiş de geçiyor, neden mal kaçırıyor kime kaçırıyor, ortada boşanma yok bı şey yok desem ki ondan yapiyor, kafasında boşanma düşüncesi mi var? Bı müddet evli kalırım para biriktiririm sonra bosaniriz diye mi düşünmüş acaba. Avukata gidip danışmanız lazim

Bahsettiğiniz evlilik değil de sanki ortaklık sözleşmesi yok kiranın yüzde 30 u size aitmiş falan.
Hiç hoş olmayan konuşmalar, maaşınızın yetmediğini söyleyin mesela marketi eksik yapın bi aç kalsın da görsün biryerlerden kısın, kendi ihtiyaçlarınızı karşılayın rahatlıkla.. Azıcık pamuk eller cebe olsun beyefendide

evden tüm masraflardan elimi ayağımı çekersem o da ben kirayı ödemem arabaya gaz almam diyecek bununla tehdit edecek beni
Tehditlerine neden göz yumuyorsunuz. Alma arabana yakıt o zaman sen bilirsin de.
Yada at anahtarı yüzüne ver altınlarımı ben kendime araba alacağım de.
Yada her gün beni işe bırak, çocuğu da al kreşinden araba sende kalsın diye ver anahtarı eline.
Konfor alanınızı bozmadan, atara atar yapmadan bu adamı yola getiremezsiniz.
Ömür boyu çeker, yaptıklarını kaldıramayacak kadar dolduğunuzda da kafanızı taşlara vurursunuz.

Bugün boşansan evlilik sonrası alınan evin yarısı senin, üstüne birde çocuğun için nafaka alırsın.
Siz bu adamı seviyor musunuz? Boşanma fikriniz olmadı mı hiç?

Vallahi planli hayat sigortasi yaptırıp para almak icin,bence yine planli evlendigi hamile esini kayaliklardan atan pislikten sonra,hicbir seye yok ya demem.
Bu adam da kendi dunyaligini yapiyor,evlilik degil bu,baska bir sey var...

evden tüm masraflardan elimi ayağımı çekersem o da ben kirayı ödemem arabaya gaz almam diyecek bununla tehdit edecek beni
Kusura bakmayın ama ezikliğiniz canımı çok sıktı
Kız evlat yetiştiriyorsunuz
Çok kötü rol modelsiniz
35 liralik bebeği çocuğuma çok görecek insanı kocam diye yanımda gezdirmem
Günlük 50 liraya çalışan insanlar bile 2-3 kez bişeylerden kısıp o bebeği evladına alırdı.
Sizin maşallah evler arabalar ama cebinde akrep koca
Halen napim, ne edim
Hiç bişey yapma aynen devam böyle
Adam bigün kapı orda sapıda üstünde der gene gelir napim ne edim dersiniz

Beni enayi yerine koyuyorsun yok ailene gizli para mı veriyorsun diyor paraya tapıyor resmen ya .arabaya gaz almak için en ucuz benzinlikci arıyor. Evin tencere tava tabak bu ihtiyaçlara hiç karışmaz
ev işi yapar mı bari?
çocuğunuza bakar mı? bebekken ilgilenir miydi gece falan

ezdirmeyin kendinizi
çocuğunuzun kreşini ödeyin gerisini kendinize ayırın

ya da işi inada bindirip çocuğunuz ve kendinize kadar alışveriş yapıp yemek yapın
yoksa çok sömürür mal kaçırır bu sizden

bu arada ailene para mı veriyorsun derse SENİN BENİM PARAMDA HAKKIN YOK SENİ HİÇ İLGİLENDİRMEZ diyin
oyuncak küpe vs almıyor hee.. haspam

boşanmak istiyorum artık.kuru kuruya sevgi karın doyurmuyor.avukat arkadaşımı aradım şerh koyma olmaz onun imzası gerekir falan dedi.ama boyle adama hak donuna kadar almak için uğraşacağım

ev işi yapar .ha onun için de diyorki hem kocana para koklatma hem ev işi yaptır diyor.bana faydan yok bir de sana niye yardım edeyim diyor

ev işi yapar .ha onun için de diyorki hem kocana para koklatma hem ev işi yaptır diyor.bana faydan yok bir de sana niye yardım edeyim diyor
iyice psikolojik baskı yapıyor yaaa şuna bak
sana faydam yok öyle mi
pazarı marketi ben karşılamıyorum
bu çocuğa bakmakla sen yükümlüsün oyuncaklarını herşeyini sen alacaksın bundan sonra
v.s. v.s. yılmayın
sinir oldum

boşanmak istiyorum artık.kuru kuruya sevgi karın doyurmuyor.avukat arkadaşımı aradım şerh koyma olmaz onun imzası gerekir falan dedi.ama boyle adama hak donuna kadar almak için uğraşacağım
İş arkadaşımın eşi boşanma davası açtığı gün evlilik sonrası aldıkları evlerine satılamaz şerhi koydurdu.
Eş imzası falan gerek olmadı, ama eşine mesaj geldi.
İsminize olan gayirmenkule satılamaz şerhi konmuştur diye.
Onlarda da krediyi erkek çektiği için ev arkadaşımın üzerindeydi.
Bence iyice araştırın siz bu konuyu.
Avukatınızın söylediği doğru diyelim, boşanma aşamasında olan kaç adam satılmaz şerhi için imza verir ki?

Ya bence zaten başta ikinizin maaşı ortaya konurdu ya da, ikiniz de aynı miktarda bir parayı ortaya koyardınız, onla evin , kızınızın vs ihtiaycını giderirdiniz. Kalan kısmı ise, kişisel ihtiyaçlara gidebilirdi kişinin. Evet eşiniz cimrice davranıyor.
Bekarken aldığı eve bence bir şey deme hakkınız yok.
Yani işin başından biraz tuhaf olmuş durum. Kim daha çok ahrcıyor kim daha az harcıyor mevzusu evlilikte kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…