Seviyorum tabiki. Yalniz o avm avm diyor zaten biz avmde calisiyoduk. Bikmisim hergun avmden..Burda benim için önemli olan. Sen bu kızı seviyor musun? Sohbeti hoşuna gidiyor mu? Onunla vakit geçirmekten keyif alıyor musun?
Eğer bunlar olumluya bir çay içilir saatlerce sohbet edilir. Yürüyüş yapilir. Avm leree hiç alışveriş yapmadan da gezilir
Yok zaten sevmiyirsanz görüşme telefoariba cevap vermeyin. O da vazgececekyir.
Açık açık söyleyebilirsin o zaman. ' ben sıkıldım AVM dolasmaktan.gel biraz yürüyelim vb... Eğer inatla hoşlanmadığını şeyleri yapmak istiyorsa kafa yapılarının uymuyor 'bosanjn ' derim :)Seviyorum tabiki. Yalniz o avm avm diyor zaten biz avmde calisiyoduk. Bikmisim hergun avmden..
O zaman sizinle buluşmak istemesinin sebebi belli oldu.10 kere gittiysek 2 kere o odemistir
Hayret ilk buluşmada hesabı ödeyince baya laf etmiştiniz arkadaşınıza sesiniz çıkmıyor herhalde :)10 kere gittiysek 2 kere o odemistir
Ben de öderim takmam ama bazısı enayi durumuna sokuyor param varken arkadaşlık yapıyor10 kere gittiysek 2 kere o odemistir
O flort yalniz... ve beni evine cagirdi sonradan.. cinsellik anlaminda brn oyle adamami hesap odeyeyim?Hayret ilk buluşmada hesabı ödeyince baya laf etmiştiniz arkadaşınıza sesiniz çıkmıyor herhalde :)
Tamam o flört ama burda da beleşçi arkadaşınız var. Birine ödemek istemiyorsanız birine de ödemeyeceksiniz flört neyse ama arkadaşınız sizi kullanıyor benden söylemesiO flort yalniz... ve beni evine cagirdi sonradan.. cinsellik anlaminda brn oyle adamami hesap odeyeyim?
O ne demek anlamadim ac misin derken kotu bisey mi sormus ?Evde buluşun. Bir sizde bir onlarda. Benim de vardı böyle bir arkadaşım. Helal olsun benden aldıkları ama zihniyet çirkin. Bizde yatıya kalan bir insandı. Ben evine sadece 1 kere gittim bana aç mısın diye sordu.
Evde buluşun. Bir sizde bir onlarda. Benim de vardı böyle bir arkadaşım. Helal olsun benden aldıkları ama zihniyet çirkin. Bizde yatıya kalan bir insandı. Ben evine sadece 1 kere gittim bana aç mısın diye sordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?