Parası olmayan arkadasimin surekli bulusmaya cagirmasi??

valla sevdiğim güvendiğim bir arkadaşımsa hele sohbetinide seviyorsam asla parayı dert etmem... sonuçta biliyorum ki parası yok ... ha yok zaten pek sevmiyorsam buluşmam bile surekli bi bahane bulurum o da zamanla aramaz... ama inanın bu zamanda güvenilir, hoş sohpet dost kolay bulunmaz öyle bir dost sa iki kuruş için kaybetmeyin

Öğrenciliğimi hatırladım.
Aman aman bayılmadığım insanlarla param yoksa yiyip içemiyeceksem çıkmazdım, tat da alamazdım.
Ama sohbeti baldan tatlı çok sevdiğim insanlarla bir çayla 3-4 saat oturup o bol para harcanan cins buluşmaların 10 katı keyif alırdım.
Bence bu arkadaş olsa da olur olmasa da olur biri sizin için, düşünecek bir şey de yok bu durumda.

Cayın bile hesabini yapan insanla rahat rahat oturamaz ki insan. Benim bir arkadaş vardı çıkmazdı dışarı, param yok param yok. Yemek yicez param yok , e ben açım, üzülüyordum yarısını onunla bölüşüyordum. Bi gün bi markete gittik aman Allahım abur cuburlar abisine hediyeler vs ben sok. Parasının olmaması sadece banaymış. Bu öyle aman sohbet yeter ne önemi var vs durumu değil, insan kendini değersiz hissediyor ,arkadaşının parası yok değil ki hepsini aileye veriyormuş, e birazda seninle kahve içmeye ayırsın o paradan sürekli sana odetecegine

Konu sahibine neden yuklenilmis acaba? Benimde parasi pek olmayan arkadasim vardi ama yüzsüz yüzsüz "hadi alisveris merkezine gidelim" diyip cayinin hesabi bana odetmezdi. Para harcanmayacak biseyler dusunur onu yapalim mi derdi. :))

Ben bilirdim durumu ve cok kez ismarladigim da olmustur sorun etmezdim helal olsun ama yüzsüz olmayacak bir insan. Cebimde para yokken avmde isim ne? Bir de arkadasimi cagiricam????

Bence konu sahibi yan çiziyor, parasız takıldığı için istemiyor kızı baktı millet yüklenecek bana ödetiyora bağladı

ee gidince yemek yiyemiyorum cunku parasi yok cafeye oturuyoruz cayin bile hesabini yapiyor yaninda kahve falan icemiyorum.

Evetde bir cafeye gittigimizde onunde yiyip icemem ki..

kız param yok diye kahve bile içmiyormuş. bunlar ilk mesajlar. sonradan hesabı bana kitliyora döndü:)
demek çaya yetiyor parası ve kendi ödüyor.
konu sahibesi de o çay içerken kahve içmeye utanıyormuş. arkadaşına kahve ısmarlamıyor demek ki.

Kizin cay bile olsa hesabini ödettigini yazmis bir yorumda.

Parasi yoksa niye sizle bulusmak istiyor anlamadim.hesabi size mi kitliyor? O zaman devamli bir durumsa rahatsiz olmak da haklisiniz.
Parasi olmayan birinin surekli surda burda oturalim demesi bana mantiksuz geldi.dusari cikinca illa para harcaniyor cunku .
Az para harcayabileceginiz aktiviteler onerebilir size mesela evde kahvr icer film izlersiniz ne bileyim.
Yada siz ona bunu teklif edin.
Cok tutarli gelmediniz bana ama .Parasi yoksa niye cikiyor sizle? Aksine siz cagirdiginizda bahaneler uyduruyor olmasi gerekir .Surekli hesabi size kitliyorsa ,yada para skntisi yuzunden istediginiz seyleri onu incitmemek icin yapamiyorsaniz mesela rahstca kahve icemiyorsaniz,elbise vs.bakamiyorsaniz haklisiniz.

Demin bir bayan konu açmış esinin cimriliginden bunaldigjni yazmis
Iste bu kizda onun turunden cimri insan uc kurusta kendine ayırır
Yani olsun benismarliyim demenimi bekliyor

Ya para yoksa ne işim olur Avm lerde insanın içi gider başkaları alırke ben görüpte alamadıkdan sonra nüne yapamyım öyle gezmenin

Kusura bakma ama sülük gibi bir arkadaşın var. Ben param yoksa dışarıya çıkmam. Beş kuruşsuz vitrin de gezmem. Bu insanlar bana itici geliyor.

açıkca söyleyin sizde ya canım kusura bakma ama bana böyle boş boş gezmek hitap etmiyor , dışarı çıkacaksam keyfime göre takılmak istiyorum rahatça paramı harcamak istiyorum deyin...

karşı tarafın durumu yoksa benzer şeyleri yiyip içmek nezakettir. hep tabiki siz ödeyemezsiniz. o zaman da arkadaşlığın şekli değişir. belli ki sizinle vakit geçirmek istiyor.eve çağırın. sizde oturun kahve için yada siz ona gidin. param yoksa bile gezmek isterdim şahsen, mağaza gezseniz ne olacak, almazsınız, bakarsınız.. parka gidilebilir.. yürüyüşe çıkılabilir.. parası olmayan insanın avmlere gitmek istemesi beni sinir ediyor tabiri biraz ağır kaçmış. sorun daha çok siz onunlayken kendinizi kısıtlanmış hissetmenizden, rahatça yiyip içememenizden kaynaklanıyor gibi geldi.

Siz evinize davet ettiğiniz misafirinize aç mısın diye sorar mısınız.
samimiyet yoksa zaten arayarak gelen kişidir, öncesinde ya akşam yemeği yada börek çörek çay olur ikram edilir, ama samimi arakadaşımsa aç mısın derim şahsen.. o da o samimiyetle evet yada hayır der.. bende samimi arkadaşıma gittiğimde öyle şeylerden çekinmem.

Can ciğer kuzu sarması arkadaşım da olsa evime oturmaya davet ettiysem aç mısın diye sormam. Davet ettiysem zaten bi şeyler hazırlamışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…