Evet cok seviyorum parayi.? Tatmin oldugun cevabi aldinmi?Sizin her konunuz böyle para -hesap icerikli mi ?
+++++1Kaç yaşındasın? Tavrın çok itici geldi. Bencede görüşme o arkadaşınla incitirsin. 2 sohbet etmek zor değil.
ee gidince yemek yiyemiyorum cunku parasi yok cafeye oturuyoruz cayin bile hesabini yapiyor yaninda kahve falan icemiyorum.
Evetde bir cafeye gittigimizde onunde yiyip icemem ki..
Konu sahibine neden yuklenilmis acaba? Benimde parasi pek olmayan arkadasim vardi ama yüzsüz yüzsüz "hadi alisveris merkezine gidelim" diyip cayinin hesabi bana odetmezdi. Para harcanmayacak biseyler dusunur onu yapalim mi derdi. :))
Ben bilirdim durumu ve cok kez ismarladigim da olmustur sorun etmezdim helal olsun ama yüzsüz olmayacak bir insan. Cebimde para yokken avmde isim ne? Bir de arkadasimi cagiricam????
kız param yok diye kahve bile içmiyormuş. bunlar ilk mesajlar. sonradan hesabı bana kitliyora döndü:)
demek çaya yetiyor parası ve kendi ödüyor.
konu sahibesi de o çay içerken kahve içmeye utanıyormuş. arkadaşına kahve ısmarlamıyor demek ki.
açıkca söyleyin sizde ya canım kusura bakma ama bana böyle boş boş gezmek hitap etmiyor , dışarı çıkacaksam keyfime göre takılmak istiyorum rahatça paramı harcamak istiyorum deyin...Yakin arkadasim var evlerimizde yakin. Maasinin hepsini ailesine veriyor. Bu normal bisey beni ilgilendirmez. Ama ben vermiyorum. Her neyse haliyle param oluyor. Ama bunu ona soylemedim tabiki. Surekli bulusmaya cikalim diyor ee gidince yemek yiyemiyorum cunku parasi yok cafeye oturuyoruz cayin bile hesabini yapiyor yaninda kahve falan icemiyorum. Magazalara bakalim diyorum paramiz yok hic girme diyo. Ee sap gibi neden gezelim. Her bulusmaya cagirdiginda bi bahane uyduruyorum ama yok hala cagriyor. Dun aksam cikalim disari dedi yok kardesimleyim disarda dedim napiyosunuz dedi bende kahve iciyoruz dedim bi baktim 15 dk sonra ariyo hangi cafedesiniz geliyorum diye. Sevdigim bi arkadasim kafacan ama parasi olmayan bi insanin avmlere caddelere gitmek istemesi beni sinir ediyo. Bisey bakinca oo annen parami verdi diyo falan cok sıkıcı..
karşı tarafın durumu yoksa benzer şeyleri yiyip içmek nezakettir. hep tabiki siz ödeyemezsiniz. o zaman da arkadaşlığın şekli değişir. belli ki sizinle vakit geçirmek istiyor.eve çağırın. sizde oturun kahve için yada siz ona gidin. param yoksa bile gezmek isterdim şahsen, mağaza gezseniz ne olacak, almazsınız, bakarsınız.. parka gidilebilir.. yürüyüşe çıkılabilir.. parası olmayan insanın avmlere gitmek istemesi beni sinir ediyor tabiri biraz ağır kaçmış. sorun daha çok siz onunlayken kendinizi kısıtlanmış hissetmenizden, rahatça yiyip içememenizden kaynaklanıyor gibi geldi.Yakin arkadasim var evlerimizde yakin. Maasinin hepsini ailesine veriyor. Bu normal bisey beni ilgilendirmez. Ama ben vermiyorum. Her neyse haliyle param oluyor. Ama bunu ona soylemedim tabiki. Surekli bulusmaya cikalim diyor ee gidince yemek yiyemiyorum cunku parasi yok cafeye oturuyoruz cayin bile hesabini yapiyor yaninda kahve falan icemiyorum. Magazalara bakalim diyorum paramiz yok hic girme diyo. Ee sap gibi neden gezelim. Her bulusmaya cagirdiginda bi bahane uyduruyorum ama yok hala cagriyor. Dun aksam cikalim disari dedi yok kardesimleyim disarda dedim napiyosunuz dedi bende kahve iciyoruz dedim bi baktim 15 dk sonra ariyo hangi cafedesiniz geliyorum diye. Sevdigim bi arkadasim kafacan ama parasi olmayan bi insanin avmlere caddelere gitmek istemesi beni sinir ediyo. Bisey bakinca oo annen parami verdi diyo falan cok sıkıcı..
samimiyet yoksa zaten arayarak gelen kişidir, öncesinde ya akşam yemeği yada börek çörek çay olur ikram edilir, ama samimi arakadaşımsa aç mısın derim şahsen.. o da o samimiyetle evet yada hayır der.. bende samimi arkadaşıma gittiğimde öyle şeylerden çekinmem.Siz evinize davet ettiğiniz misafirinize aç mısın diye sorar mısınız.
samimiyet yoksa zaten arayarak gelen kişidir, öncesinde ya akşam yemeği yada börek çörek çay olur ikram edilir, ama samimi arakadaşımsa aç mısın derim şahsen.. o da o samimiyetle evet yada hayır der.. bende samimi arkadaşıma gittiğimde öyle şeylerden çekinmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?