Parası olmayan arkadasimin surekli bulusmaya cagirmasi??

Birde bunun dışarıda bulusunca yemek yiyelim diye tutturup yedikten sonra "aaa yanıma para almayı unutmusum" diyerek her seferinde hesabi arkadasina kitleyen cinsi var ki o daha beter.

Kendisi tokmuş ben açım deseydim önüme yemek koyacaktı. Kaç sene üstüne ilk defa evine davet etmiş. Biz ona hiç sormadık böyle bir şey sofrayı kurduk beraber yedik hep.
Tabi siz daha farkli olunca bu durum gario gelmis size ama bence normal. Belki siz onun evine ilk kez gittiginiz icin tam bir misafir gibi agirlanmak istediniz ama o sizi oyle gormemis bence. Yani dusundum de bende 20 li yaslarda sorardim ac misin bak bisiler hazirlim diye. Ben toktum , suan kendimi kotu hissettim oyle dusunen olmamistir heralde. Ama olmadi ya. Hazirlar yerdik. Hatta bi tanesi ac degilim diyip. So ra zeyti yagina ekmek banmisti. Kizmistim kizim ne yalan soyluyosun diye onune bisiler cikarmistim yine de yok demisti israrla. Meger zEytinyagini severlermis :))

Arkadaşım ol :)

Beni evine misafir olarak çağırmıştı ve ilk defa. zaten bir daha çağırmadı ama o bize gelmeye devam etti. Evlerimiz yakın değildi. Geçerken ona uğramadım yani. Ya da ben size geleyim demedim. O zamanlar bu tür davranışlarına kırılsam da sorun etmedim çünkü biz iyi arkadaştık. Sonradan anladım ki sadece ben onun arkadaşıymışım o benim değil.

Olur gelirim ama benim param kalmadı bu ay fazla giderim oldu diyin bakalım gidelim diyecek mi gene de ben öderim diyecek mi

Hmmm anladim. Gecmis olsun

Yorumları okudum ....
Sizi kullanıyor net ve nerden biliyorsun tüm parasını ailesine verdiğini sana öyle söyleyip kenara birikim yapıyor da olabilir

Ben sorunu tam anlayamadım. Sorun sizi yemek ya da kahveye çağırıp hesabı size ödetmesi mi? Yoksa para gerektirmeyen aktiviteler yapmak istemesi ama sizin istememeniz mi?

İlki ise yaptığı çok ayıp. Tabi ki ya birlikte çıkmayın ya da sadece kendi hesabınızı ödeyin.

İkincisi ise size hak veremedim. Maddi koşulları el vermeyebilir. Ve arkadaşlarla vakit geçirmek para harcamalı faaliyetlerden ibaret değil ki. Bir parkta da oturabilirsiniz, vitrinlere de bakabilirsiniz, sohbet de edebilirsiniz. Parası olmayanların evden çıkmaya hakkı yok mu yani? Siz de öyle bir aileye sahip olabilirdiniz, ya da uzun uzun süreler işsiz kalabilirdiniz.

Bence en güzeli evlerde buluşun. Yapın mis gibi türk kahvenizi oturun mutfak sohbeti yaparak çekirdek çitleyin. En sevdiğim.

Sorunu anlamadim
Kiz senle bulusup yeyip icip hesabi sana odetmiyor ki?

Niye taktin kafaya?
Bulusursunuz herkes yedigi oder

Gezersiniz alisveris yapacak olan yapar yapmayan yapmaz

Bence siz ondan sikiliyorsunuz .onunla vakit gecirmekten hoslansaniz sadece cay icseniz de beraber olmak istersiniz.bir de paraniz oldugunu gizlemeniz gerekmiyor ki.belli edebilirsiniz.hadi onun yanindw yiyip icmezsiniz de magazaya girip birseyler alabilirsiniz mesela.ya da oo annen para mi verdi d3yince hayir benim param bende duruyor zat3n deyin

Beleşçi desen değil dğişik :) Bi şekilde hesabı onun ödemesi gerektiğini söyle bidaha ki buluşmada buluşalım da demez haliyle benimde param yok olmadığında dışarı çıkmıyorum sen çağırdın de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…