+1Sizin her konunuz böyle para -hesap icerikli mi ?
kız param yok diye kahve bile içmiyormuş. bunlar ilk mesajlar. sonradan hesabı bana kitliyora döndü:)
demek çaya yetiyor parası ve kendi ödüyor.
konu sahibesi de o çay içerken kahve içmeye utanıyormuş. arkadaşına kahve ısmarlamıyor demek ki.
Arkadaşınızın amacı sizle vakit geçirmek olsa evde oturmaya itiraz etmezdi, hesabı da çoğunlukla siz ödediğinize göre demek ki sizin üzerinizden geçinmeye çalışıyor ben olsam görüşmeye devam etmezdim.10 kere gittiysek 2 kere o odemistir
Ben tüm parasını ailesine verdiğine inanmıyorum yani verse bile illa ki bir çay bir poğaçacı parası oluyodur ama konu sahibine sırtını dayamak hesapları hep ona ödetmek için kendince iyi bahane bulmuş @tirsi28Aslında acıdım arkadaşınıza hiçbir harçlıksız sadece çalışsın ailesine versin tüm maaşını arkadaşıyla
Özendiği gibi güzelce alış-veriş vs yapamadan tekrar iş iş iş o kadar mı Arkadaşının aile maddi durumları vahim ?
Kızcağız herşeyden mahdum ediliyor ?
Arkadaşı evde oturmak istemiyormuş, konu sahibi fazla iyi niyetli arkadaşı da bu iyi niyeti kullanıyorNeden illa Cafe de oturuyorsunuz evleriniz yakın değil mi olursa bigun parası olunca beraber alışverişe cikarsiniz
Aynı fikirdeyim, evine gittiğim kişi de aç mısın derse aç bile olsam söyleyemem, davet edildiysem özellikle bu soru çok abes.Can ciğer kuzu sarması arkadaşım da olsa evime oturmaya davet ettiysem aç mısın diye sormam. Davet ettiysem zaten bi şeyler hazırlamışımdır.
Öyle yapıyorsa aslında düzmece yaptığını hiç düşünemiyorum kendi kaybederBen tüm parasını ailesine verdiğine inanmıyorum yani verse bile illa ki bir çay bir poğaçacı parası oluyodur ama konu sahibine sırtını dayamak hesapları hep ona ödetmek için kendince iyi bahane bulmuş @tirsi28
çekirdek parasını da konu sahibine kitler amaaaparkta buluşup çekirdek çitlemeyi teklif edin
avm candır gıder ıstedığın mönüyü alır kendı hesabını oder masaya gecersın.ama restaurant olunca sıkıntılı.ben ısteyemem arkadaşımın yedığı parayı oyuzden de çoğunlukla tercıh etmem orda buluşmayı.ha kahve ısmarlarım 3 kuruşluk bır şey sevdığım arkadaşıma feda olsunHesap gelince ayrı ödeyeceğiz dersin
Biz arkadaşlarla hep öyle yapıyoruz
arkadaşları sınıflandıralım en ıyısi evde kahve çay içmelıkler .AVM restaurant cafe gıdılebılırleri.akşam dışarı çıkmalıklar.şaka değil cidden ıstemesekte sonuçta böyle sınıflandırılıyor mecbur.avm alışveriş amaçlıdır benım için mutlaka bır ıkı bır sey alırım bır yemek yerım gıttığımde .ee parası olmayan arkadaşla rahatsız olurum denesem rahatsız olur onun butcesını aşan urun alsam uzulur ya da hava atıyorum sanır.Kusura bakma ama sülük gibi bir arkadaşın var. Ben param yoksa dışarıya çıkmam. Beş kuruşsuz vitrin de gezmem. Bu insanlar bana itici geliyor.
Gerçekten parası olmasa ve konu sahibine hesap ödetmekten çekinse avm de buluşmak istemezÖyle yapıyorsa aslında düzmece yaptığını hiç düşünemiyorum kendi kaybeder
Biz grup olarak gittiğimiz yerlerde hesabı ayrı ödüyoruz valla. 3-4 kişinin hesabını ödeyemem ucuz değil ki. Herkes kişi başı 30-35 tl bişey siparpiş ediyor ortalama. İki kişi de gidersek birbirimize birer kere ısmarlıyoruz sonraki buluşmalarda yine ayrı ödüyoruzavm candır gıder ıstedığın mönüyü alır kendı hesabını oder masaya gecersın.ama restaurant olunca sıkıntılı.ben ısteyemem arkadaşımın yedığı parayı oyuzden de çoğunlukla tercıh etmem orda buluşmayı.ha kahve ısmarlarım 3 kuruşluk bır şey sevdığım arkadaşıma feda olsun
Oda doğru Param olmayacak ve ben Avm lerde öyle gezecem ben parasız gezmem ancak piknik park olur vs insanın içinde kalır ya paran yok okadar güzel şeylere bak bak git akla mantığa ters hemde niye kalabalık yapayım etrafa değilmi herkes böyle yapsa ?Gerçekten parası olmasa ve konu sahibine hesap ödetmekten çekinse avm de buluşmak istemez
İşte kalabalık yapmak insanda bu insan kalabalığında ruhu bunalıyor madem hiç birşey almaya niyetleri yok niye dolanırlar öyle boş boş ? Anlam veremiyorum başka türlüde etkinliklerde bulunulabilir parasız yürümek mesela doğada bir arkadaşla değilse yalnız vsInsanlara etiket vurarak sınıflandırmak ne kadar doğru ki? Parasız da olsa avm gezmek günümüz Türkiye sinde önemli bir etkinlik haline geldi. Bazı insanlar için toplumda yer edinmeyi hedefleyen bu etkinlik de, her şey de olduğu gibi yine parası olanlara hak görülmüş.
Bu yorumumu okumuş olduğum yorumlar üzerine yazmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?