Parasızlık..

Duzelmiyor

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
225
116
18
41
Derdim coğu insanin derdi aslinda ama isin icinden cikamiyorum artik..
Evlendim evlenirken a dan z ye herseyimi ailem aldi.bosandim.yeni ev kirdum jer seyimi ailem aldi.sonra arac alacaktim ev al dediler.1700 maasim vardi ev taksiti 1200 du.pesinatimi veridler kredimi cektiler.ev bitti.simdi aileme yardim etmeloyim ama o kadar cok borclandim ki..maasim tamamen borca hidiyor.annem calisiyor kadin 57 yasina geldi ve oyle boyle is degil.bu sicakta 15 saat ayakta..bitti artik.saglii bozuluyor.kardesim okulu bitirdi muhendislik.is yok.bulamiyor.bulsa annem cikardi isten.benim elimden nisi gelmiyor.bi yandan benim isim degisti isime gidebilmek icin bi araca ihtiycim var.ya da ev degistirmeye.hersey masraf.inanir misiniz surekli borc oduyoruz.annemler de bir ev aldi.rahat etsinler dedik bwter oldu.en azindan kardesim is bulaydi.hep tanidik aliyor insanlar.torpilin yoksa is yok resmen.bulamiyor da..bittik resmen.isin icinden cikamiyorum

Iide bu kdr kredi odeme cok fazla.. ya daha ucuz bi ev alcaksin ya da kiraya cikacaksin

Benim kardeşimde mühendis, ve 6 aydır bostaydi şimdi bir yere başlayacak çok komik bir ücrete ama yinede şükür diyoruz

Sen işini değiştirmeye calissan ,ailen sana sahip çıkmış ne güzel el ele verince herşey düzene girer ,bu bir süreç inşallah tez zamanda maddi manevi rahatlarsiniz

Valla derdine imrenecek tonla insan var.
Boşandın ama ayrı evin var.
Evini satın aldın.
Çalışıyorsun.
Annenler ev aldı.
Şimdi araç almak istiyorsun ama kardesine iş yok.
"parasızlık"tan ölmüyorsunuz yani.
Biraz şükretmeyi deneyebilirsin.

Başlığı görünce evde ekmek yok sandım.

Amin..her yer is tecrubesi istiyor yeni mezun nasil olacak ko

Arac alamiyorum alamam zaten onu isime gidebilmem.icin almam gerek diye yazdim.annem calisiyor 58 yasinda yardim edemiyorum ona canim sikiliyor.ayrica isim de garanti degil ki neticede

Yani kim ne derse desin 5 sene 10 sene borclanarak ev almak bana cok tuhaf geliyor...Yarin zaten belli degil. Yarin icin hazirlik yapmayalim demiyorum ama yarin icin bugunu tuketiyoruz sanki...
Aynen oyle..yasayamadim ne yencligimi ne hayatimi yas oldu 35 neredeyse.hala iki yakam.bir araya gelmedi bi turli

Kişinin ödeyeceği kredi miktarı maaşının 3'te 1'ini aşmamalı. Türkiye'de nerdeyse maaşların tamamı krediye bağlanıyor. Bankalar bunu nasıl gözardı ediyor anlamıyorum. Sonra gelsin kredi batakları.

Gerçi banka hiçbir şekilde zarar etmiyor. Olan giden senelere oluyor.

Sen parayi odede istersen tum ay ac gez bankayi hic ilgilendirmiyor

Bankalar için bulunmaz nimet zaten bu durum ,böyle müşterileri pek severler her an muhtaçlar çünkü

İşte hesabını bilmeden habire borç yapmak insanı ömür boyu rahatsız eder. Neden illa ev aldınız 1700 maaş ne alaka? Nasıl ev alınıyor o parayla? Aileniz kendi eliyle uçuruma atmış kendini.
Ayrıca aç değilsiniz gören de diyecek ekmek yemiyorsunuz! Sanırım kartlara yüklendikçe yüklenmişsiniz yazık.

Nereye borclandin ev kredisi bittiyse onu merak ediyorum dogrusu ve bir aciklama bekliyorum

50-60 yaşındaki insanların 10 yıl borçlanarak ev alması bir tek bana mı saçma geliyor acaba? Türkiye'de max yaşam süresi 65 -70 ztn eski evlerinde oturmaya devam edebilirlerDi ....gereksiz borca girmişsiniz onun dışında başka bir yorum da yapamadım. ...

Bu kadar borca girmeden önce, ayağınızı yorganınıza göre uzatsaydınız keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…