- 5 Ağustos 2017
- 225
- 116
- 18
- 41
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Ev bitti ama benim borclarim bitmedi evi oderken ayri borclandimIide bu kdr kredi odeme cok fazla.. ya daha ucuz bi ev alcaksin ya da kiraya cikacaksin
Valla derdine imrenecek tonla insan var.Derdim coğu insanin derdi aslinda ama isin icinden cikamiyorum artik..
Evlendim evlenirken a dan z ye herseyimi ailem aldi.bosandim.yeni ev kirdum jer seyimi ailem aldi.sonra arac alacaktim ev al dediler.1700 maasim vardi ev taksiti 1200 du.pesinatimi veridler kredimi cektiler.ev bitti.simdi aileme yardim etmeloyim ama o kadar cok borclandim ki..maasim tamamen borca hidiyor.annem calisiyor kadin 57 yasina geldi ve oyle boyle is degil.bu sicakta 15 saat ayakta..bitti artik.saglii bozuluyor.kardesim okulu bitirdi muhendislik.is yok.bulamiyor.bulsa annem cikardi isten.benim elimden nisi gelmiyor.bi yandan benim isim degisti isime gidebilmek icin bi araca ihtiycim var.ya da ev degistirmeye.hersey masraf.inanir misiniz surekli borc oduyoruz.annemler de bir ev aldi.rahat etsinler dedik bwter oldu.en azindan kardesim is bulaydi.hep tanidik aliyor insanlar.torpilin yoksa is yok resmen.bulamiyor da..bittik resmen.isin icinden cikamiyorum
Amin..her yer is tecrubesi istiyor yeni mezun nasil olacak koBenim kardeşimde mühendis, ve 6 aydır bostaydi şimdi bir yere başlayacak çok komik bir ücrete ama yinede şükür diyoruz
Sen işini değiştirmeye calissan ,ailen sana sahip çıkmış ne güzel el ele verince herşey düzene girer ,bu bir süreç inşallah tez zamanda maddi manevi rahatlarsiniz
Arac alamiyorum alamam zaten onu isime gidebilmem.icin almam gerek diye yazdim.annem calisiyor 58 yasinda yardim edemiyorum ona canim sikiliyor.ayrica isim de garanti degil ki neticedeValla derdine imrenecek tonla insan var.
Boşandın ama ayrı evin var.
Evini satın aldın.
Çalışıyorsun.
Annenler ev aldı.
Şimdi araç almak istiyorsun ama kardesine iş yok.
"parasızlık"tan ölmüyorsunuz yani.
Biraz şükretmeyi deneyebilirsin.
Başlığı görünce evde ekmek yok sandım.
Amin..her yer is tecrubesi istiyor yeni mezun nasil olacak ko
Aynen oyle..yasayamadim ne yencligimi ne hayatimi yas oldu 35 neredeyse.hala iki yakam.bir araya gelmedi bi turliYani kim ne derse desin 5 sene 10 sene borclanarak ev almak bana cok tuhaf geliyor...Yarin zaten belli degil. Yarin icin hazirlik yapmayalim demiyorum ama yarin icin bugunu tuketiyoruz sanki...
Bulabilse keske yok bulamiyorYok senin için dedim başka iş baksan diye,kardeşine gelince az çok demeden bir yere baslasin piyasayı öğrenir deneyim kazanır ne yazık ki tecrübe istiyorlar
Nereye borclandin ev kredisi odemiyosan?Ev bitti ama benim borclarim bitmedi evi oderken ayri borclandim
Sen parayi odede istersen tum ay ac gez bankayi hic ilgilendirmiyorKişinin ödeyeceği kredi miktarı maaşının 3'te 1'ini aşmamalı. Türkiye'de nerdeyse maaşların tamamı krediye bağlanıyor. Bankalar bunu nasıl gözardı ediyor anlamıyorum. Sonra gelsin kredi batakları.
Gerçi banka hiçbir şekilde zarar etmiyor. Olan giden senelere oluyor.
Kişinin ödeyeceği kredi miktarı maaşının 3'te 1'ini aşmamalı. Türkiye'de nerdeyse maaşların tamamı krediye bağlanıyor. Bankalar bunu nasıl gözardı ediyor anlamıyorum. Sonra gelsin kredi batakları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?