- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Hay ağzına sağlık... gelirine göre hareket etseler bu kadar sıkıntıya dusmezler amaValla derdine imrenecek tonla insan var.
Boşandın ama ayrı evin var.
Evini satın aldın.
Çalışıyorsun.
Annenler ev aldı.
Şimdi araç almak istiyorsun ama kardesine iş yok.
"parasızlık"tan ölmüyorsunuz yani.
Biraz şükretmeyi deneyebilirsin.
Başlığı görünce evde ekmek yok sandım.
Isimi degistirmem gerekir burada is bulam kiAnnenizi bu kadar dusunuyorsaniz ev aldirtmayip yanlarina yerlesip kazandiginiz parayi paylasabilirdiniz aslinda en azindan bir arada yasamak daha tasarruflu olurdu..
Allah yardimcimiz olsun istiyorsaniz tez vakitte size de nasip etsin insallahValla bende boşandım bende tek yasıyorum ama istanbuldayım tek başıma kiradayım.senin çektiğin zorlugu bizde çekiyoruz en azından sen arkana dönüp bakınca ömür boyu bi hayat garantin var kendi evin var.o yüzden şükret bence bundan sonrada ayagını yorganına göre uzatırsan o maaşla Gül gibi geçinirsin
Kusura bakmayın da gücünüzün çok üstüne çıkmışsınız maddi anlamda. Bu kadar sıkışık yaşamayı göze alıp bu kadar büyük borçlara bile bile girilmesini anlayamıyorum. Üzüldüm Allah ödeme kolaylığı versin.Derdim coğu insanin derdi aslinda ama isin icinden cikamiyorum artik..
Evlendim evlenirken a dan z ye herseyimi ailem aldi.bosandim.yeni ev kirdum jer seyimi ailem aldi.sonra arac alacaktim ev al dediler.1700 maasim vardi ev taksiti 1200 du.pesinatimi veridler kredimi cektiler.ev bitti.simdi aileme yardim etmeloyim ama o kadar cok borclandim ki..maasim tamamen borca hidiyor.annem calisiyor kadin 57 yasina geldi ve oyle boyle is degil.bu sicakta 15 saat ayakta..bitti artik.saglii bozuluyor.kardesim okulu bitirdi muhendislik.is yok.bulamiyor.bulsa annem cikardi isten.benim elimden nisi gelmiyor.bi yandan benim isim degisti isime gidebilmek icin bi araca ihtiycim var.ya da ev degistirmeye.hersey masraf.inanir misiniz surekli borc oduyoruz.annemler de bir ev aldi.rahat etsinler dedik bwter oldu.en azindan kardesim is bulaydi.hep tanidik aliyor insanlar.torpilin yoksa is yok resmen.bulamiyor da..bittik resmen.isin icinden cikamiyorum
Neden? Hayır işten çıkınca gidip kendinize ayakkabı alamıyor musunuz? Garajdan arabayı çıkartamıyor musunuz? İşe gidiyorsunuz paranızı da babanız mı çekiyor? Böyle bir saçmalık hayatımda görmedim. Yok artık. 39 liraya ayakkabı ne demek?Zor parasizlik bide varlik icinde yokluk cekmek var canim skkin o yuzden canim surekli yazmak istiyor ailem okadar karistiki hayatima sonunda evliligimde bitti az parada kazanmiyorum 4500 civari kisin 3000tl yazin maasim var(ailemim durumu iyi bana muhtac degil 5kurusumu almazlar) kimseye begendiremedim araba aldim kullanamzsin diye babamin garajda kendi arabasi var biriktir laizm olur diye inan harcatmiyorlar okadar maas aliyorum ikinci bir ayakkabim yok yazbasi 39tlye aldim onu giyiyorum hergun parasizlik heleki varlik icinde yokluk cok zor
Neden? Hayır işten çıkınca gidip kendinize ayakkabı alamıyor musunuz? Garajdan arabayı çıkartamıyor musunuz? İşe gidiyorsunuz paranızı da babanız mı çekiyor? Böyle bir saçmalık hayatımda görmedim. Yok artık. 39 liraya ayakkabı ne demek?
Ya hasta olsan da param olmasa boşanıp ailesi sahip çıkmayan mor çatıda kalmak zorunda olan oda 6 ay olan insanlar var şükür işin var katdeşinde bulur inş KPSS ye hazırlansın benim kardeşim 2006 mezunu 2012 de atandı işsizdi yıllarca şimdide ben bnm KPSS şansım Yok malesefDerdim coğu insanin derdi aslinda ama isin icinden cikamiyorum artik..
Evlendim evlenirken a dan z ye herseyimi ailem aldi.bosandim.yeni ev kirdum jer seyimi ailem aldi.sonra arac alacaktim ev al dediler.1700 maasim vardi ev taksiti 1200 du.pesinatimi veridler kredimi cektiler.ev bitti.simdi aileme yardim etmeloyim ama o kadar cok borclandim ki..maasim tamamen borca hidiyor.annem calisiyor kadin 57 yasina geldi ve oyle boyle is degil.bu sicakta 15 saat ayakta..bitti artik.saglii bozuluyor.kardesim okulu bitirdi muhendislik.is yok.bulamiyor.bulsa annem cikardi isten.benim elimden nisi gelmiyor.bi yandan benim isim degisti isime gidebilmek icin bi araca ihtiycim var.ya da ev degistirmeye.hersey masraf.inanir misiniz surekli borc oduyoruz.annemler de bir ev aldi.rahat etsinler dedik bwter oldu.en azindan kardesim is bulaydi.hep tanidik aliyor insanlar.torpilin yoksa is yok resmen.bulamiyor da..bittik resmen.isin icinden cikamiyorum
Evini sat ailende sende rahatla bir araba al ailene taşın annende bıraksın artık işi yazık kadına o yaşta çalışıyorAynen oyle..yasayamadim ne yencligimi ne hayatimi yas oldu 35 neredeyse.hala iki yakam.bir araya gelmedi bi turli
Aynen sende de suç var. Bir sinir krizi geçir ortalığı yık git kendine ev tut bakalım bir daha böyle davranıyorlar mı? Koca kadın esir hayatına düşmüşsün böyle saçmalık olmaz.Yanimdan ayrilsalar yaparim ama inanin ayrilmiyorlar bekar evi tuttum benle yasadilar araba aldim babam kaza yaparsin diye anahtarimi bana vermiyor bide muhtac olsalar anlicam ama ciddi anlamda maddi durumlari cok iyi herseye ne gerek var diyip gecerler lafta beni dusunuyorlar ama ben biktim ise giderken giydigim kiyafete kadar annem karar verdi 31 yasindayim babam sabah kalkarim bi bakarim arabada seni birakcam aksam alirim der amac ne cozemedim tamamen beni yonetme egiliminde cevremdeki tum insanlar bendede suc var ses etmiyorum
Dunden beri arkadasa soruyorum.. kredi borcun yoksa nereye borc yaptin diye.. ama yanit yok.. gelmis burda aglayarak konu aciyor..ama cevap dahi vermiyorPardon da ne borcunuz var?
Ben diyeyim. Lükse giren borclariniz vardir. Cunki iki evi olan insan bir eve cikmayip borc diye aglasiyorsa önceliklerini karistiriyordur bazi yerlerde.
Ailenizin yanina tasinin veya onlar sizin yaniniza gelsin. Oteki evi ya kiraya verin yada satin veya daha kucuk bir ev alin ailenize. Borca da girmeyin ..oncelikleriniz olan ve gercekten ihtiyaciniz olan seylere harcayin maasinizi. Kardesinizde is begenmemezlik yapmasin girsin bir fabrikaya calissin. Yasli basli kadini calistirmayin bu saatten sonra.
Cözum odakli olun, basit yasayin. Suanki durumunuzu degistirme sansiniz var. Üzülecek birsey yok o yuzden. Ha degistirmek yerine uzulebilirsiniz tabi secim sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?