Parasızlık..

Valla bende boşandım bende tek yasıyorum ama istanbuldayım tek başıma kiradayım.senin çektiğin zorlugu bizde çekiyoruz en azından sen arkana dönüp bakınca ömür boyu bi hayat garantin var kendi evin var.o yüzden şükret bence bundan sonrada ayagını yorganına göre uzatırsan o maaşla Gül gibi geçinirsin

Hay ağzına sağlık... gelirine göre hareket etseler bu kadar sıkıntıya dusmezler ama

Allah yardimcimiz olsun istiyorsaniz tez vakitte size de nasip etsin insallah

Zor parasizlik bide varlik icinde yokluk cekmek var canim skkin o yuzden canim surekli yazmak istiyor ailem okadar karistiki hayatima sonunda evliligimde bitti az parada kazanmiyorum 4500 civari kisin 3000tl yazin maasim var(ailemim durumu iyi bana muhtac degil 5kurusumu almazlar) kimseye begendiremedim araba aldim kullanamzsin diye babamin garajda kendi arabasi var biriktir laizm olur diye inan harcatmiyorlar okadar maas aliyorum ikinci bir ayakkabim yok yazbasi 39tlye aldim onu giyiyorum hergun parasizlik heleki varlik icinde yokluk cok zor

Kusura bakmayın da gücünüzün çok üstüne çıkmışsınız maddi anlamda. Bu kadar sıkışık yaşamayı göze alıp bu kadar büyük borçlara bile bile girilmesini anlayamıyorum. Üzüldüm Allah ödeme kolaylığı versin.

Neden? Hayır işten çıkınca gidip kendinize ayakkabı alamıyor musunuz? Garajdan arabayı çıkartamıyor musunuz? İşe gidiyorsunuz paranızı da babanız mı çekiyor? Böyle bir saçmalık hayatımda görmedim. Yok artık. 39 liraya ayakkabı ne demek?

Yanimdan ayrilsalar yaparim ama inanin ayrilmiyorlar bekar evi tuttum benle yasadilar araba aldim babam kaza yaparsin diye anahtarimi bana vermiyor bide muhtac olsalar anlicam ama ciddi anlamda maddi durumlari cok iyi herseye ne gerek var diyip gecerler lafta beni dusunuyorlar ama ben biktim ise giderken giydigim kiyafete kadar annem karar verdi 31 yasindayim babam sabah kalkarim bi bakarim arabada seni birakcam aksam alirim der amac ne cozemedim tamamen beni yonetme egiliminde cevremdeki tum insanlar bendede suc var ses etmiyorum

Neyse ki bitmiş evinizin borcu. Yapacak bişey Yok anneniz için , sizin borcunuz bitene kadar devam edecek çalışmaya. Olmayınca olmuyor. Elinizden geleni yapıyorsunuz zaten , inşallah kardeşiniz de en kısa sürede bir işe başlar biraz olsun rahatlarsınız.

Ya hasta olsan da param olmasa boşanıp ailesi sahip çıkmayan mor çatıda kalmak zorunda olan oda 6 ay olan insanlar var şükür işin var katdeşinde bulur inş KPSS ye hazırlansın benim kardeşim 2006 mezunu 2012 de atandı işsizdi yıllarca şimdide ben bnm KPSS şansım Yok malesef

Evi satin ailenizin yanina yerlesin ev parasinin bi kismiyla ailenizn evini odeyin bi kismiyla arac alin ise oyle gidp gelin borclari kapatin artarsa altin hesabiba ytirin iyi buyume yapiyor.Kardesiniz de az cok demesin girsin bi yerden baslamak lazim hem tecrube hem de kendi masrfini karsilar yarin bigun de cv sinde referans olur.Anneniz de ciksin isten tzminatiyla tatil yapsin turlara gonderin hem eglenir hem terapi olur iste boyleee hayat guzel ama cok kisa takilmayin fazla.

Pardon da ne borcunuz var?
Ben diyeyim. Lükse giren borclariniz vardir. Cunki iki evi olan insan bir eve cikmayip borc diye aglasiyorsa önceliklerini karistiriyordur bazi yerlerde.

Ailenizin yanina tasinin veya onlar sizin yaniniza gelsin. Oteki evi ya kiraya verin yada satin veya daha kucuk bir ev alin ailenize. Borca da girmeyin ..oncelikleriniz olan ve gercekten ihtiyaciniz olan seylere harcayin maasinizi. Kardesinizde is begenmemezlik yapmasin girsin bir fabrikaya calissin. Yasli basli kadini calistirmayin bu saatten sonra.
Cözum odakli olun, basit yasayin. Suanki durumunuzu degistirme sansiniz var. Üzülecek birsey yok o yuzden. Ha degistirmek yerine uzulebilirsiniz tabi secim sizin.

Ev al ama ömrün, en güzel yılların borçla geçsin. Sıcak para kazanmasam ev almazdım, yatırım yapmam çünkü borça harçla geçen ömrü istemem. Aylık 5000 üzeri gelirin vardır verirsin hadi, ama ucu ucuna yetince saçma geliyor. Evim var, ee, ama hep darda kaldım.

Aynen sende de suç var. Bir sinir krizi geçir ortalığı yık git kendine ev tut bakalım bir daha böyle davranıyorlar mı? Koca kadın esir hayatına düşmüşsün böyle saçmalık olmaz.

Dunden beri arkadasa soruyorum.. kredi borcun yoksa nereye borc yaptin diye.. ama yanit yok.. gelmis burda aglayarak konu aciyor..ama cevap dahi vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…