Parayı ben mi yollamalıyım?

Şimdi diğer yorumları okuyunca kızlar haklı ev sahibini bağlamıyor sonuçta evde oturan var mı var.

İyide ev sahibi haklı bence. Depozito kişi sayısına göre alınmaz ki.
Böyle bir durum yaşasam ben ev sahibine yansıtmadan arkadaşıma gönderir, sonra evden çıkarken de ev sahibinden tümünü ben alırdım.

bence arkadaşınız sizin de evden çıkmanızı bekleyip depozitoyu o zaman istemeli.

ama siz evden çıkmayacaksanız işler karışır. siz depozitoyu verseniz belki ev sahibi kesecek bi yerinden ne malum?

Resmi olarak belgelendiği sürece bi sıkıntı yok. Gayet mantıklı.

sen arkadaşına 5i yolla gitsin
ama arkadaşın eve zarar vermediyse
yalnız bu ev sahipleri ciddi ciddi depozitoyu iade etme aşamasına gelince yan çiziyor bilgine
hiçbir kusur bulamayan bile badana yapman gerekiyordu yapmamışsın
içinden badana parası usta parası kesiyorum deyip eksik yolluyor

Siz evden cikacaginiz zaman depozitonun ne kadarini geri alabiliyorsaniz yarisini verirdiniz arkadasiniza, neden simdi problem oldu ki bu, zamani değil yani, ev halâ kullanimda, digerinin cikmasi bir seyi degistirmez.
Ev sahibi de, ne diyor bunlar diye düşünüp boyle bir sey sunmuştur.

Ev sahibi haklı depozito bedeli 10k ise siz arkadaşınıza verirsiniz ev sahibi siz çıkarken size 10k yı geri verir. İki ayrı sözleşme yapılmadı sonuçta ev sahibi vermez

Siz arkadasiniza depozito bedelini gonderin. Cikarken ev sahibi 10 bin TL yi size versin. Sanirim ev sahibinizin yerinde olsam ben de boyle olmasini isterdim

Unutulmadı, bilerek unutmuş gibi davranıyorlar. Neticede ilk girişte verilen rakam 1 veya 2 kira bedeli oluyor.
Evet çünkü kiralar çok arttığı için. Mesela ben iki kira 6 bin verdim. Şu an kiram üzerinden hesap olursa 22 bin vermesi gerekiyor. Gözünde para büyüyor. Halbuki kiracının parası da o dönem çok değerliydi bunun düşünen olmuyor

Çıkmamı bekleseydi iyi olurdu ama o da olası aksiliklere karşı parasını korumak istiyor sanırım. Ben ev sahibine atacağım o arkadaşa yollayacak.

Çıkmamı bekleseydi iyi olurdu ama o da olası aksiliklere karşı parasını korumak istiyor sanırım. Ben ev sahibine atacağım o arkadaşa yollayacak.
Bence acele etmeyin bir kaç ay sonra çıkacaksınız beklesin biraz kendinizi düşünün kesinti olabilir net değil alacağınız para
Hem arkadaşınızla son durum ne? taşınacağı evin kirasını da istiyordu

Bugün bakmaya geldiler eve. Ev sahibi baya gıcık biri maalesef. Boş odaya koyduğum eşyayı bile sordu. Demirbaşlarda hiçbir sıkıntı yok. Yere vileda yapmıştım elli kere burası niye ıslak diyor. Benim bildiğim demirbaşta sıkıntı yoksa odaya ne konduğu ev sahibini ilgilendirmez.

Ev çok sıcak kombiyi kıs falan dediler sanki faturayı onlar ödüyormuş gibi. Cinnet sebebi

Dediğim gibi bencil olun evden çıkınca parayı aldığınızda verrisiniz çünkü parayı kesecek gibi ev sahibi çamur görünüyor

Normal çünkü hala oturuyorsunuz

Kontrat kimim üzerine?bakarlıgimda ben de ev arkadaşlığı yapmıştım..ayrılan arkadaşımızın depozitosunu verip alacak verecek olayı kalmazdı..ama eve göz atin kırık dökük var mı diye,ya da ev sahibi de baksin..Tl olarak verdiyseniz o para çıktığınızda erimiş olacak ama..bizim depozito 100 dolar falandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…