Parayı ben mi yollamalıyım?

Sozlezme kimin uzerine ? Ortaksa ev sahibi gondermeli niye siz veriyorsunuz sizde cikarken 5 bininizi alirsiniz sacmalik.

Sozlezme kimin uzerine ? Ortaksa ev sahibi gondermeli niye siz veriyorsunuz sizde cikarken 5 bininizi alirsiniz sacmalik.

ev sahibi depozitoyu borç para olarak almıyor. evden kiracı çıktığında yani ev boşaltıldığında eksik hasar olması durumunda depozitodan karşılamak üzere alıyor.

ev boşaltılmamış, konu sahibi evde halen oturuyor, depozitonun yarısını neden iade etsin ev sahibi ne alaka? mesela diğer ev arkadaşı çıktı diye kiranın yarısını mı ödeyecek artık konu sahibi, tamamını ödeyecek.

O Konuda sıkıntı yok netleştirmek için sormuştum. Zaten ödemeyecek büyük ihtimalle

Sizde haklisiniz .ev sahibi evde oturuldugu muddetce depozitonun tamamini elinde bulundurmalı boyle dusunmemistim .eger ev sahibi cikan kisiye depozitonun yarisini iade ederse evde kalan kisi depozitonun kalan kismini tamamlamali. Yani yine ayni kapiya çıkar .haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…