Parfum secimi

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Kizlar ben bi parfume baslayip bir daha degistirmemek istiyorum. Ama her defasinda farkli farkli kokular deniyorum. Sevdigim bir koku bulamadim henuz. Birde parfum alacagim zaman kokular oyle karisiyor ki o yuzden net karar veremiyorum. Bana parfum oneriniz varmi ? Hos ferah bir koku istiyorum. Sexy ve cok agir olmasin. Yardimlarini bekliyormmmm

DKNY Be Delicious Yeşil Elma diyorum sadece. O kadar fresh bir meyve kokusu ki. Gittiğim her yerde tanıyabiliyorum. Lise yıllarımdan beri değiştirmediğim parfümüm :)

param olsa hypnotic poison kullanırım devamlı yada bulgarinin mavi renkli bi parfümü var o

valla benim öyle imza bir kokum yok sigara kokmak dışındatam hah buldum parfümümü diyorum sonra başka parfüm beğenip alıyorum

Parfüm kokusu ve kalıcılığı kişiden kişiye ve tenden tene değişir. Bu sebeple bizim yorum yapmamızdansa sizin deneyerek kendinize yakışan parfümü bulmanız.

Bende istediğim parfümü bulamıyanlardanım.
Girdiğim parfümcüde deneme amaçlı sıktığım kokular birbirine karışıyor
Ozamanda oram,buram parfüm kokuyor

Artık pudralı parfümlere yöneleceğim

escada magnetism.... eğer beyaz tenlıysen tavsıye ederım..

yolda yuruken cevrılıp magazada bakınırken durdurulup sorulmuslugu vardr bu kokunun:)

Burası BDV...
Kadın parfümleri bölümüne konu açınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…