- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
konuya hemen gireyim çocuklarımı annem gün içerisinde parka götürüyor dün benim çocukları sevmiş bi adam o sevip ilgi gösterince benim küçükte yanına gidip gidip geliyormuş kucağına almış adam size yarın çikolata alacağım demiş bu arada annem yanına çağırdıkça bizim çocuklar gidip gidip geliyorlarmış dikkat eder yani çok şükür neyse akşam evde bana söyledi çocuklar güzel bi dille sinirlenmeden ve çok fazla tepki göstermeden bi daha gitmeyin iyi niyetli olmayabilir dedim fazla tepki göstermedim ki böyle şeyleri anlatabilsinler bana anneme de yarın gelirse adam gerekirse söyle çikolata falan alma sevmeni istemiyor annesi falan de dedim o da söylemiş adama adam da yok teyze o ne demek seviyorum ben benim de kızlarım var demiş ama koca adam tek başına ne gezer ki parkta ( genelde her gün gelip oturuyormuş ) iyi ki söyledin dedim anne öyle diyince parktan çıkıp gitmiş sen de haklısın teyze demiş sonra şimdi de acaba demesemiydi adamı mahçup mu ettik falan diyorum da sonra iyi ki dedi neler duyuyoruz neler diyom kendi kendime iyi etmiş demi söylemekle