park ve çocuklarım

okyanusunkalbiben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
1.220
954
323
konuya hemen gireyim çocuklarımı annem gün içerisinde parka götürüyor dün benim çocukları sevmiş bi adam o sevip ilgi gösterince benim küçükte yanına gidip gidip geliyormuş kucağına almış adam size yarın çikolata alacağım demiş bu arada annem yanına çağırdıkça bizim çocuklar gidip gidip geliyorlarmış dikkat eder yani çok şükür neyse akşam evde bana söyledi çocuklar güzel bi dille sinirlenmeden ve çok fazla tepki göstermeden bi daha gitmeyin iyi niyetli olmayabilir dedim fazla tepki göstermedim ki böyle şeyleri anlatabilsinler bana anneme de yarın gelirse adam gerekirse söyle çikolata falan alma sevmeni istemiyor annesi falan de dedim o da söylemiş adama adam da yok teyze o ne demek seviyorum ben benim de kızlarım var demiş ama koca adam tek başına ne gezer ki parkta ( genelde her gün gelip oturuyormuş ) iyi ki söyledin dedim anne öyle diyince parktan çıkıp gitmiş sen de haklısın teyze demiş sonra şimdi de acaba demesemiydi adamı mahçup mu ettik falan diyorum da sonra iyi ki dedi neler duyuyoruz neler diyom kendi kendime iyi etmiş demi söylemekle

çok meraklı ise evde kendi çocuklarını sevsin, neden elalemin çocuklarını seviyor ki? mahçup olacak bişey yok. adamın alnında yazmıyor ki bu iyi bu sapık diye.

yani inanın ben sabaha kadar doğru dürüst uyuyamadım bir sürü kötü rüya gördüm sabahta dedim ki söyle ya napayım anne dedim eşim bile parka gitmeyin bugün dedi çalışan biriyim aklım hep çocuklarda oluyor Rabbim korusun herkesin evladını

Siz haklısınız.

Topraktan sapık fışkırıyor.

Küçük çocuğu olanlar için çok zor.İnsan akıl sağlığını kaybeder.Paranoyak olmamak elde değil.

Benim çocuklarım küçükken bu kadar değildi.Şimdi iyi ki büyyükler yoksa sinir hastası

olabilirdim.

Hiç mahçup etmek diye düşünmeyin hele bu zamanda. Kimsenin çocuğunu kucağına oturtmaya hakkı yok adamın. En fazla Gülümser, sohbet eder kısa süreli. Dikkatli olmakta fayda var.

yani ben bayan olduğum halde başlarını okşamaya çekiniyorum bi başkasının çocuğunu ne hakla kucaklarına alırlar bilmem çocuklar çok masum ne kadar tembihlesen de çabuk kanıyorlar

Artık kim iyi kim kötü bilemiyoruz
Belki cok iyi bi insandı belkide sapık bilemeyeceksiniz
Temkin her zaman iyidir oda az cok ortamı biliyor iyi bi insansa da anlayısla karsılamıstır emin olun

yani giderken sen de haklısın teyze demiş ama bu onu haklı kılmaz bi daha da başka çocukları kucağına almaz umarım...

Siz haklısınız.

Topraktan sapık fışkırıyor.

Küçük çocuğu olanlar için çok zor.İnsan akıl sağlığını kaybeder.Paranoyak olmamak elde değil.

Benim çocuklarım küçükken bu kadar değildi.Şimdi iyi ki büyyükler yoksa sinir hastası

olabilirdim.

valla fışkırıyo ki nasıl ne yeyip ne içiyorsa bu millet sabaha aç uyanıyorlar Rabbim korusun gerçekten çok zor bu zamanda çocuk yetiştirmek

Yabanci birinin cocugumu sevmeye calismasina deli oluyorum hele bazilari egilip opmeye calisiyor kadinlar ozellikle ne alaka ya..benim yolda durdurup birini opmemden farki var mi bu davranisin?Asla izin vermeyin dokundurtmayin bile pis ellerini kimsenin.

yani nasıl o hakkı kendilerinde buluyorlar anlamış değilim içim şimdi çok daha rahat oldu iyi ki dedirtmişim

Çok da iyi etmişsiniz .
Elini kolunu kırarım öyle adamın ben.
Çocuğunun olması falan bahane değil, ne sapiklar var bilmem kaç çocuklu.

Arkadas su kalin kafali milletimiz anlayamadi bir türlü kimse kimsenin cocuguna do-kun-ma-sın !

Yanagindan makas almasin,elini tutmasın ,kucagina asla oturtmasin,öpmeye kalkmasin.

Cocuk belki küçükken yabani olur ama ileride dogrusuni anlatiriz.
Nefret ediyorum parkta avmde vs gözümün icine baka baka ama asla izin istemeden çocuğa sarilip mıncıklayan tiplerden.

konuya hemen gireyim çocuklarımı annem gün içerisinde parka götürüyor dün benim çocukları sevmiş bi adam o sevip ilgi gösterince benim küçükte yanına gidip gidip geliyormuş kucağına almış adam size yarın çikolata alacağım demiş bu arada annem yanına çağırdıkça bizim çocuklar gidip gidip geliyorlarmış dikkat eder yani çok şükür neyse akşam evde bana söyledi çocuklar güzel bi dille sinirlenmeden ve çok fazla tepki göstermeden bi daha gitmeyin iyi niyetli olmayabilir dedim fazla tepki göstermedim ki böyle şeyleri anlatabilsinler bana anneme de yarın gelirse adam gerekirse söyle çikolata falan alma sevmeni istemiyor annesi falan de dedim o da söylemiş adama adam da yok teyze o ne demek seviyorum ben benim de kızlarım var demiş ama koca adam tek başına ne gezer ki parkta ( genelde her gün gelip oturuyormuş ) iyi ki söyledin dedim anne öyle diyince parktan çıkıp gitmiş sen de haklısın teyze demiş sonra şimdi de acaba demesemiydi adamı mahçup mu ettik falan diyorum da sonra iyi ki dedi neler duyuyoruz neler diyom kendi kendime iyi etmiş demi söylemekle
Çok iyi yapmışsınız, mahçup olması da lazımmış. Biraz daha sağduyulu olsun.
Bas bas bağırıyoruz, değmeyin dokunmayın sevmeyin birşey vermeyin başka çocuklara diye. İnsanlar tedirgin artık ne gereği var. Uzaktan sevsin.
Anneniz dikkat etsin aman.

yani giderken sen de haklısın teyze demiş ama bu onu haklı kılmaz bi daha da başka çocukları kucağına almaz umarım...
Haklı haksız meselesi değil aslında
Arttık kimin ne niyetle bişey yaptıgını bilemiyoruz dediğim gibi belkide gercekten cocukları çok seven biriydi ama işte ortam kötü iyiyle kötüyü ayırt edemiyoruz bu yüzdende her zaman en kötüyü düşünüyoruz mecburen

Çok da iyi etmişsiniz .
Elini kolunu kırarım öyle adamın ben.
Çocuğunun olması falan bahane değil, ne sapiklar var bilmem kaç çocuklu.

Arkadas su kalin kafali milletimiz anlayamadi bir türlü kimse kimsenin cocuguna do-kun-ma-sın !

Yanagindan makas almasin,elini tutmasın ,kucagina asla oturtmasin,öpmeye kalkmasin.

Cocuk belki küçükken yabani olur ama ileride dogrusuni anlatiriz.
Nefret ediyorum parkta avmde vs gözümün icine baka baka ama asla izin istemeden çocuğa sarilip mıncıklayan tiplerden.

her gün her gün bi adamın tek başına parkta ne işi olabilir ki inşallah ders olmuştur adama

Ortalık kötü boşyere vicdan yapmayın .Siz doğru olanı yapmışsınız :KK66: hergün gelip çocukları izleyip sevmek, birde size çikolata getirecem ne demek :KK20: böyle yakınlaşıp ,güvenlerini kazanıp ,kandırıyorlar çocukları :sinirli:

ya çok fazla da tembihliyorum yerden falan dahi bişe alamayın yerlere şeker gibi bişeyler bırakıp çocukları uyutup götürüyorlamış ama çocuk 3.5 yaşında ki çocuk anladığı kadar anlıyo işte

Hiç vicdan yapma iyi yapmışsın. Belki adam iyiydi , belki kötü değildi , belki çocuklarından uzak ya da çocuklarını kaybetti falan filan ne olursa olsun peki ya kötüyse , sapıksa , sen üzüleceğine o düşünsün hatasını....

Back
X