Paronayakmıyım

Eşimin daha önce iç çamaşırında beyaz leke gördüğüm ile ilgili konu açmıştım. Arada bakıyorum artık görmüyorum ancak iş pantolonun iç kısmında beyaz leke gördüm. Sordum, ayran dökülmüştü dışından silmiştim belki odur dedi

Bazen iç çamaşırında saç görüyorum.mesela bugün gördüm boxerın üst tarfında Bel kısmında. Kızımın saçına benzettim ama bilmiyorum benim değil kesin

Arada saç görüyorum. Birde üstüne pantolonunda beyaz leke gördüm.bilmiyorum. Bunlar herkesin başına gelen şeylermi, yoksa ben gerçekten kafayımı yedim. Paronayakmıyım?
Ne bilim anacım hiç don incelemedim :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:

Kafamda bir sürü şey film şeridi gibi
Üzerini çıkarmadan belki yakınlaştı, pantolonunu çıkarmadan.
Enfeksiyon kapsa evde giydiği kıyafetlerde de olurdu bence
Yaklaşma ile ancak ereksiyon olur ve zevk suyu gelir. Zevk suyu renksizdir, iç çamaşırında ıslaklık olarak leke yapar.
ergen değilse hiçbir erkek bu kadarla yetinmez.

Kafamda bir sürü şey film şeridi gibi
Üzerini çıkarmadan belki yakınlaştı, pantolonunu çıkarmadan.
Enfeksiyon kapsa evde giydiği kıyafetlerde de olurdu beni
Ciddi anlamda yardım almayı düşünmelisiniz.
Yada Yapılıyor mu bilemiyorum ama alın o lekeli kıyafetlerden birini gidin bi özel labaratuarda tahlil ettirin.
Kendinize bu zulmü yapmayın.

Ayrıca erkekler düz mantıktır, ayrıntıya dikkat etmezler ama Erkek olsam karımın benden şüphelendiği bile bile o dediğiniz şekilde davranmam.

Son düzenleme:
Pembegülcüm eşinin donlarina gösterdiğin hassasiyeti işyerindeki "abiye" de gösterseydin keşke.

Günlerce onunla ilgili yazıp, sabah akşam onu düşünmezdin.

Kocanin donları senden daha masum kabul edelim şimdi.
Ooo bir “kişi kendinden bilir işi” vakası daha. :confused:

Eger bir sebep yoksa ve surekli boyle bir inceleme icindeyseniz gercekten psikolojik bir destek almak istemez misiniz? Belki de hic bir sebep bile olmasa eşinizden sogudunuz ve sebep bulmaya çalışıyorsunuz. Psikolog ile görüşüp en kotu bu yaşadıklarıniza ne sebep oluyor bilgi edinebilirsiniz.

Ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum. Eşiniz donunu hatta pantolonunu bile çıkarmadan birileriyle ayak üstü sevişip peçete falan kullanmaya gerek duymadığını falan mı? Dışarda bi halt karıştırsa soyunmaz mı? Aldatıldığını kocasının iç çamaşırından anlayan bi kadın hiç duymadım, herkes telefon karıştırıp öğreniyor.

Niye dalga geçiyim
Bende farkındayım garip bir durum evet ama elimde değil
Eşim artık bu tarz konularda çok sinirleniyor. Saç evet olabilir ancak leke konusu ciddi anlamda beni etkiliyor
Eşin de normal değil bence.
Yerinden olsam kolundan tutup ya adliyeye giderdim ya doktora.
Çekilir dert değil çünkü yaptıkların.

Donlar , kıllar ve lekeler bitmiyor :KK70: Durup durup aynı konu yine gündeme geliyor . Bence siz kirli yıkama torbası alın . Eşinize çamaşırlarını buna doldur ve makineye at deyin . 5 yaşında , daha 3 yıl önce bez bağladığım , oğlumun bile külodunu bu kadar incelemem .
Ne mide varmış arkadaş sizde de:olamaz:

Donu isteyip incelemeye yollamanız gerekirdi
Öyle dilden konuşması kolay hanımefendi
Siz hiç kocanızın donunda beyaz leke gördünüz mü?
Görmedim valla. Benim kocam temiz titiz, don değiştirme sıklığı kk’da viral olmuş adamdır 😂

Bi ara hıfzısıhhaya zeytinyağı göndermiştim de sonuç pamuk yağı olarak gelmişti. Don da gönderilebilinilir bence 😂

Donu konturol ettirecek davranış değişikleri var sanırım eşinizin şüpheleniyorsanız donuna bakarsınız yapacak olan yapar mani olamazsiniz

Back
X