- Konu Sahibi EU1
-
kızlar pekı bısey sorcam patatesı kızartmadan once dondurucuya koyuyolar dograyıp hanı zaman tasarrufu ıcın hazır cıkarp kızartıolar hemen, bu durumda patates sadece dogranıp mı konuyo dondurucuya ya da baska bı yontem mı war
kızlar pekı bısey sorcam patatesı kızartmadan once dondurucuya koyuyolar dograyıp hanı zaman tasarrufu ıcın hazır cıkarp kızartıolar hemen, bu durumda patates sadece dogranıp mı konuyo dondurucuya ya da baska bı yontem mı war
patatesi doğra kaynar suya at 5 dakika dursun rengi hafif değişince çıkar kağıt havlu üzerine sonra kızgın yaga at tuz serp. afiyet olsun
patatesi doğra kaynar suya at 5 dakika dursun rengi hafif değişince çıkar kağıt havlu üzerine sonra kızgın yaga at tuz serp. afiyet olsun
arkadaşlar ben patatesleri doğradıktan sonra ve yıkadıktan sonra hemen tuzluyodum ve tavaya o şekilde koyuyodum..önerileriniz için teşekkürler..bide bunun tavayla alaksı var galibaa..ölemi acaba
Mc patatesi gibi çıtır istiyorsanız bol kızgın yağa patatesi atın üstü azcık kabuklanana kadar bekletin pişmeden rengi değişmeden çıkarın atın buzluğa güzelce soğusun çıkarın buzluktan çok kızgın yağa atın güzelce kızartın deneyinOLMAZSA ne derseniz diyn bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?