- 14 Eylül 2014
- 21.074
- 101.258
- 798
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Ben ona fotograf falan göstermedim, o acti bana gösterdi degisik degisik bebekler. O an tek dedigim ay sence bizimkilerde böyle tatli olur mu laaaa? aynen bu sekilde konustum, evet cok kabayim tü kaka. Bukadar yani ne daha önce ne daha sonra bebek muhabbeti gecti. Ben hicbir zaman nispet yapmadim kendisine.
Yakin arkadaşlık mi kalmis ya :)siz de haklısınız :)
ben konuyu okuyan kişi olarak elbette arkadaşı haksız buldum.
ama konu sahibini de sütten çıkmış ak kaşık bulmadım.
bunu belirttim.
konu sahibi yorumları okuyup kendi durumuna göre benim yorumumu gözardı edebilir de, bir geriye dönüp bakabilir de.
bilemiyorum ki.
sanırım "en yakın arkadaş" dedikten sonrası bana ağır geliyor. en yakın arkadaşım için o bana ne derse desin sanırım ben aynı cümleleri sarf edemezdim, o yüzden de olabilir benim düşüncemin böyle olması.
Ammada buyuttunuz yani. Madem o kadar samimisiniz çirkin demesine niye aliniyorsunuz ? Ayy sizin çocuğunuz bunlardan daha tatlı olur dese hoşunuza mi gidecek yani ? Bi de kiskaniyo filan demissiniz... Rahat olun,kendinizide baskalarinida onemsemeyin bu kadar.
Kiza olan butun kininizi kustunuz, en yakin arkadaslar birbirinin kusurunu orter. Siz dost diye bahsettiginiz insanla dost oldugunuza emin misiniz?Kendisinin yakisikli erkek takintisi var. Daha karsisindaki insani tanimadan iyyy miyyyy cok cirkin diyerek disliyor. Bende bunlarin cok önemli olmadigini söylüyorum ona. Bu kafayla gidersen daha cok yalniz kalirsin sen...Kendisi benden 2 yas büyük ama bazen gercekten hic olgun davranmiyor. Bende kendimce tecrübelerime dayanarak ona destek olmaya calisiyorum akil veriyorum cünkü onun da mutlu olmasini istiyorum. Ama söyledikleri laflar gercekten cok üzdü beni. Icimde firtinalar koptu resmen yardiracaktim laflari ard arda ama büyüklük bende kalsin dedim ve cevap vermedim.
Kiza olan butun kininizi kustunuz, en yakin arkadaslar birbirinin kusurunu orter. Siz dost diye bahsettiginiz insanla dost oldugunuza emin misiniz?
Desin ne olacak incileri mi döküldü nişanlınızın.
Hem ne alaka yani benim nişanlımın dış görünüşünden kime ne?
Değil yakın arkadaşım akrabalarımı bile laf söyletmem.
Ama burada sorun arkadaşınızın dürüst olması.
Hem anladığım kadarıyla aranızda sınır kalmadığı için saygı da yavaş yavaş gidiyor.
Dikkat edin.
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.
Ona karsi dile getirmemissiniz, burada neredeyse nefretle bahsediyorsunuz.Bebek olayi gecen seneydi. Sizin dediginiz gibi kusurunu örttüm ve hic dile getirmedim. Ama sonradan tekrar tekrar benzer yüz ifadeleriyle nisanlim hakkinda böyle yorum yapiyorsa sorgularim tabiki de
Yok yakisikli oofff deseydi de kiskancliktan konu acacaktiniz yuksek ihtimal.Siz arkadasiniza "esin cok cirkin iyyy böööögh" diyebilir misiniz? Bu dürüstlük mü incitmek mi?
Hımm bütün bunlara rağmen nişanlina çirkin dedi diye ilişkinizi sorguluyorsan zaten diyecek söz yok. Nisanlinizla aranızi açmaya çalışmış veya ona göz koymuş gibi davranıyorsunuz. Evet haklısınız ama bu kadar büyütmenin alemi yok. Bir daha diyecek olursa ben çirkin seviyorum tatlım sen kendi yalnizligina bak de geç.Ben ondan öyle bir cevap beklemedim ki, bilmem kismet hayirlisi der gecersin degilmi? Yüzü gözü oynatarak hayir demesine gerek varmiydi? Evet samimiyiz dedim, cünkü onu ailem onu kizlai olarak görüyor, bütün sülalemi taniyor, cünkü samimiyetin anlamini bilecek kapasitedeyim. Ben 16 ay istanbulda tek basima kaldigimda kac defa Almanyadan geldi ziyaretime, evimde kaldi, nisanlimla bulustuk gezdik eglendik, cok güzel vakit gecirdik. Gecen haftaki görüsmeden sonra kendi kafamda sorgulamaya basladim.
Yok yakisikli oofff deseydi de kiskancliktan konu acacaktiniz yuksek ihtimal.
Ben bu yuzden su"yakin arkadaslik" olayini bi gozden gecirin derim.
Ya yine ban yiycem de allah aşkına konu sahibinin ne patavatsizligi var bana açıklar misin. Salağın teki senin nisanlin tipsiz öyle sevgilim olacağına hic olmasın demiş açık açık. Boyle şeyler insanin psikolojisini bozar. Napsin kız sussun mu ? Ki susmuş bile sayılır yani içine atmış. Allah askina sırf kusur bulmak için hata aramayin. Boyle laflar ettikçe konu sahibi kendini suçlu hissedip o patavatsiza daha fazla prim vericek.
kıskançlıktan saçmalamıs iyice.. bence mesafeli davran dost dediğin kıskanmaz... nişanlına kur yapıo ama sana onu kötülüo.. bence sert bi uyarıyı haketmiş haddini bilmesi gerek.. bukadar şımarıklık olmaz, dengesiz hareketlerCok yakin bir arkadasimin bazi tavirlarindan ve konusma tarzindan cok rahatsiz oluyorum. Birgün aramzida bir muhabbet gecti. Arkadasima sordum "acaba bizim cocuklarimiz'da tatli olurlar mi" diye (nisanliyim ve bu sene dügünüm olacak). Direk kafa salladi kesinlikle hayir der gibi. Bende saskin bir sekilde sordum "neden? nisanlim cok mu cirkin?" diye. "Yorum yok" dedi. Bunun üzerine baya sinirlendim ve dedim ki "en azindan benim bir sevgilim var". Biliyorum pek dogru degildi dedigim ama bir anlik sinirle cikti agzimdan. Verdigi cevap ne oldu? "ÖYLE BIR SEVGILIM OLACAGINA HIC OLMASIN DAHA IYI"böyle kalakaldim resmen. Girtlagina cökesim geldi o an. Ama konuyu oracikta kapattim ve birdaha da acmadim. Taa ki gecen haftaya kadar. Yine ayni arkadasla biryerde oturup kahve icip muhabbet ediyoruz. Kendisi sürekli aglayip sizliyor neden benim sevgilim yok, ben niye bulamiyorum diye. Bende dedim ki "dis görünüse fazlasiyla önem veriyorsun, karsindaki insani sevdikten sonra o senin gözünde dünyanin en güzeli en yakisiklisi zaten" dedim. Benim nisanlim da asiri yakisikli degil ama gözüm ondan baskasini görmüyor dedim. Benimki de yakisikli degil dedigimde ardindan direk "yani evet haklisin orasi öyle" gibi laflar etti yine.
Nisanlimin yüzüne karsi "naber kankaaaaa" demeler, haha hihi gülmeler etmeler. Arkasindan böyle seyler düsünmeler. Düsünmekle kalmiyor en yakin arkadasina bunlari direk söylemeler?
Tek bir yanlis laf daha bekliyorum ondan, ozaman duyacaklarina hazirlikli olsun. Kimse benim nisanlim hakkinda BENIMLE böyle konusamaz. Ha düsünebilir tabiki, begenmek zorunda degil. Ama düsüncelerini kendine saklasin bir zahmet. Nedense kiskanclik seziyorum ama bilemedim. Kac senelik dostum, arkadasim, sirdasim. Söyledikleri gercekten kalbimi kirki. Cok cok cok affiniza siginarak söylüyorum ama bana kalsa direk agzina s.....m geliyor.Birdaha böyle konusursa sizce nasil tepki vermeliyim?
Siz fikir almaya degil hakliliginizi kanitlamaya gelmissiniz.Cok yakisikli demesini beklemiyorum elbet, ama cirkin demesine de gerek yok. Allahim ya nerden nereye geldiniz
Siz arkadasiniza "esin cok cirkin iyyy böööögh" diyebilir misiniz? Bu dürüstlük mü incitmek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?