Patavatsız arkadaş

Tercih meselesi diyelim kabalık değil de...
Bana bebek fotosu gösterdiklerin de hiç öyle ayyy benimki de öyle olur mu falan demiyorum.
Bu sohbetler eşle sevgiliyle anlamlı.
Kız size ay evet en güzel bebek sizinki olur mu demeliydi?
O cümleye karşılık sevgilin bile yok bana çok ağır geldi. Asla kimseye bunu demem diyemem yani.

Yakin arkadaşlık mi kalmis ya :)

Ay yok çok farklı bir yerden bakıyoruz dünyaya.
Diğer yazdığınızda da sevgilinizi arkadaşınızla yakıştırmışsınız. Ölsem demem. Ne alaka benim sevgilimle evleniyor, etik değil. O cümleyi bana biri dese ben de ıyy derim ama tipine değil arkadaşımın eski sevgilisine yada sevgilisine yakıştırıldığım için derim.
Kız iyi demiş orada ıy diye ne alaka o yakıştırma.
Çok tuhaf.
Bence takılmanız gereken en son şeye takılıyorsunuz.
O cümleyi söylediğiniz de inşallah canım ya dese daha mı iyiydi? Tuhaf yani.
Sanki siz kendiniz de beğenmiyorsunuz da sürekli kıza yem atıp sinirleniyor gibisiniz.
Ben hiç sevgilim yakışıklı mı diye sorgulamadım, ne bir arkadaşıma sordum ne de yakıştırdım. Bana yakışıklı geliyor bitti gitti kimse beğenmesin isterse.. Siz de sorgulamadan sevdik ki nişanlandık beğeniyoruz işte diyin geçin. Kimse beğenmese ne olacak

Ben ondan öyle bir cevap beklemedim ki, bilmem kismet hayirlisi der gecersin degilmi? Yüzü gözü oynatarak hayir demesine gerek varmiydi? Evet samimiyiz dedim, cünkü onu ailem onu kizlai olarak görüyor, bütün sülalemi taniyor, cünkü samimiyetin anlamini bilecek kapasitedeyim. Ben 16 ay istanbulda tek basima kaldigimda kac defa Almanyadan geldi ziyaretime, evimde kaldi, nisanlimla bulustuk gezdik eglendik, cok güzel vakit gecirdik. Gecen haftaki görüsmeden sonra kendi kafamda sorgulamaya basladim.

Kiza olan butun kininizi kustunuz, en yakin arkadaslar birbirinin kusurunu orter. Siz dost diye bahsettiginiz insanla dost oldugunuza emin misiniz?

Bana da kriterlerine uygun biri sana bakmaz diyorlar.

Gereksiz elestiri kiskancligin ifadesidir.

Kiza olan butun kininizi kustunuz, en yakin arkadaslar birbirinin kusurunu orter. Siz dost diye bahsettiginiz insanla dost oldugunuza emin misiniz?

Bebek olayi gecen seneydi. Sizin dediginiz gibi kusurunu örttüm ve hic dile getirmedim. Ama sonradan tekrar tekrar benzer yüz ifadeleriyle nisanlim hakkinda böyle yorum yapiyorsa sorgularim tabiki de

Desin ne olacak incileri mi döküldü nişanlınızın.
Hem ne alaka yani benim nişanlımın dış görünüşünden kime ne?
Değil yakın arkadaşım akrabalarımı bile laf söyletmem.
Ama burada sorun arkadaşınızın dürüst olması.
Hem anladığım kadarıyla aranızda sınır kalmadığı için saygı da yavaş yavaş gidiyor.
Dikkat edin.
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.

Siz arkadasiniza "esin cok cirkin iyyy böööögh" diyebilir misiniz? Bu dürüstlük mü incitmek mi?

Bebek olayi gecen seneydi. Sizin dediginiz gibi kusurunu örttüm ve hic dile getirmedim. Ama sonradan tekrar tekrar benzer yüz ifadeleriyle nisanlim hakkinda böyle yorum yapiyorsa sorgularim tabiki de
Ona karsi dile getirmemissiniz, burada neredeyse nefretle bahsediyorsunuz.
Bu kusur ortmek degil ki.
Sorgulamak da degil.
Gercekten yakin arkadas olsaniz boyle seyler soylemek, biriktirip kinlenmek yerine alir karsiniza konusurdunuz.

Asıl komık olan ne bılıyomusun. Arkadaşına nişanlım nasıl demen falan.
Çok yakışıklı dese ne olucak ben şahsen o zaman gebertirimmm .

Hımm bütün bunlara rağmen nişanlina çirkin dedi diye ilişkinizi sorguluyorsan zaten diyecek söz yok. Nisanlinizla aranızi açmaya çalışmış veya ona göz koymuş gibi davranıyorsunuz. Evet haklısınız ama bu kadar büyütmenin alemi yok. Bir daha diyecek olursa ben çirkin seviyorum tatlım sen kendi yalnizligina bak de geç.

Yok yakisikli oofff deseydi de kiskancliktan konu acacaktiniz yuksek ihtimal.
Ben bu yuzden su"yakin arkadaslik" olayini bi gozden gecirin derim.

Cok yakisikli demesini beklemiyorum elbet, ama cirkin demesine de gerek yok. Allahim ya nerden nereye geldiniz

bende konu sahibini patavatsız bulmadım sadece hak ettiği cevabı vermiş hepsi bu :)

kıskançlıktan saçmalamıs iyice.. bence mesafeli davran dost dediğin kıskanmaz... nişanlına kur yapıo ama sana onu kötülüo.. bence sert bi uyarıyı haketmiş haddini bilmesi gerek.. bukadar şımarıklık olmaz, dengesiz hareketler

Siz arkadasiniza "esin cok cirkin iyyy böööögh" diyebilir misiniz? Bu dürüstlük mü incitmek mi?

Valla ben hiç bir arkadaşıma o hadsizliği yapacak kadar ihtimam göstermem
Siz kendiniz için sordunuz ben de fikrimi söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…