Patlıcan lar dert oldu

İşte tam olarak onlara karsı bu taktiği kullanıyorum, bana laf sokarak bişey ima etse dalgaya vururum, arkasından gülerek lafımı sokarım,
Bencede öyle yap bide eşine şikayet etme savunamaz seni bu kez oğlumu doldurup gönderiyor derler sabret ya zor değil ki bu çok canını sıkan bi durum olurda o zaman senden başka yardım alacak konuşcak kimsem yok diye gir konuya sakince anlat Emin’im icraat göstermeyecek ama destek olacaktır

55 yaş yaşlı değil ki. Öyle bir yazmışsınız ki "55 yaşında yaşlı ayakları tutmuyor"

Valla bugün hüngür hüngür agladım destek oldu üzüldü gitmemi istemedi, ama egerki annesiyle konussaydınz işler karısır dı ihale bana patlardı cok güzel Bi şekilde gazı verirlerdi bilerek konusturmadım

Kendi evime ancak yetiyorum de gitme , herkes kendi evinin işini yapmalı. Orda 40 kilo patlıcanı yapacağına kendi 10 kilo patlıcanını yaparsın . Hem çok yorulmazsın hemde kimseye minnetin olmaz.

Tatili de madem almışlar bilet , git dinlen. Bundan sonra mesafeli durursun, şimdi hem hiç evine gitmeyip hem tatili iptal edip birden ayağını tamamen onlardan kesersen dikkat çekebilir. Yavaş yavaş mesafe koyman iyi olur, göze batmaz.

Valla hiç beceremiyorum direk eşime agzıma geleni annen niye şikayet etti de beni niye savunmadında neler neler diyorum o da hepten sinirlenip bana patlıyor sonra hobbaa kavgaya tutusuyoruz
Öyle yapmamalısın bence, aksine diyelim ki kayınvaliden seni eşine şikayet etti, eşinde gelip sana söyledi, hiiiiç sinirlenme, sinirlensen bile sakinleşecek bir şeyler düşünmelisin, hatta direkt eşine odaklan belki işe yarar:)) aman ne yakışıklı kocam var, iyi ki evlenmişim diye kendini motive edip :)))) hayatım boşver biz kadınız arada böyle şeyler olur sen sıkma canını, arada kalma, bunları konuşunca tartışıyoruz birbirimizi üzüyoruz, biz ana kız aramızdaki sorunları çözeriz deyip konuyu kapatmaya bak, birkaç kere böyle yaparsan bir süre sonra eşin annesinin şikayetini sana anlatmayı bırakır, hem zaten erkekler annesiyle eşi arasında kalmaktan hoşlanmaz, hele de 24 yaşındaki bir delikanlı annesine karşı eşini savunacak ohoooo pek mümkünatı yok, kayınvalide annelik hakkından girer, emzirdiği sütten çıkar :)) Kendi göbeğini kendin keseceksin :)

kayinvalidenin kafasi hic calismiyor bence o 10 kg patlicanin lafini yapmasa beraber bitirecektiniz herseyi
ben de giderim yardima herseyini kayinvalidemin ama gorumcemlerde gelor beraber yapariz o kadar isi niye sadece ikiniz yapiyosunuz

Yaşlı diye üzüldüm haline elime yapışmaz dedim sonuc nankörlük
Valla yaşlı diye üzülmeyin, 40 kilo patlıcan, 10 kilo erişte, halı yıkama ve mantı açma!
Helal olsun, birini yapsam(ki ömrümde yapmadım) elim ayağımın dermanı kesilir, bende bile öyle bir enerji yok.
Ayrıca siz be uşak ne hizmetçisiniz, onun kızlarına gelince her şey mübah da size gelince mi bitiyormuş erişte, uyanıklık da değil bu düpedüz vicdansızlık.

En azindan gozun acilmis esinden arkanda. Hic canini sıkma. Ayrıca herkes kendi isini yapsın. Bahaneler bul gitme. Iyiligini kullanmis kaynanan belli ki. kızları gelsin yapsin

İlk defa bende hayret ettim. Göndermiyorum gidemezsin dedi. Birde bikac gün sonra görümcem ben kv 3müz tatile çıkıyoruz söz verdim bilet alındı gitmek istemiyorum gecerli sebeb bulmam lazım
Hastayım de gitme tatile filanda erişte yaparken oldu heralde azcık naza çek kendini bugünde patlıcanlar bana denk geldi de gücü kuvveti olmayanda erişte yemeyiversin canım bizde kayınvalidemle yaparız erişte yufka domates salçası vs ama o Allah razı olsun herşeyin en iyisini en güzelini en çoğunu bana verir bulmuiken öldürene kadar çalıştırayım kafasında yapmaz bu yeter bana desemde olmaz yoruldun o kadar der gönlümü alır yaptığım işi taktir eder bende seve seve yaparım kendimi enayi gibi hissetmem yani...
Mesefa koymak istiyosan tatile de gitmemelisin bence

Yaşlı diye üzüldüm haline elime yapışmaz dedim sonuc nankörlük

Şunu kabul edin önce
55 yaş yaşlı değil
Annem 55 yaşında fink atıyor
Hastaysa düşünmesi gerekeb kızları
Kızları yardıma gelemiyorsa en azından kışlık bir şey de istemesin.

Saf demeyin demişsiniz ama bayrama temizliğe geleyim diyerek saflık yapmışsınız.

Ohh kaynanaya bak. İnsanda biraz utanma biraz vicdan olur. Kendininkini yaptirirken, arada seninkini yapmak bile zor geliyor hanımefendiye. O kadar iyi yapmışsın ki. Ben olsam iş buralara gelmeden bir şeyler yapardım. Sikardi yani beni çocuk gibi kandırıp, işi bittiğinde sen kendininkini yap demek. Acayip sinir oldum kadına.

Kocaniz da yanınızda işte, koysaniza mesafeyi. Bu kafadakilere sıttın sene yaranamazsiniz. İyi gelin olamazsınız, boşuna gayret etmeyin.

Sen haklısın da tüm işleri neden sıkıştırıyorsunuz

Herkes ömürden yiyor farkında değil

Patlıcan alınmış

Önce o yapılır

Eriştenin acelesi ne o da ertesi güne kalır

Halı yıkanacaksa öbür gün yıkanır

Mantı neden bu araya sıkışıyor

Kızlar başka şehirde mi oraya mı gidecekler de kış hazırlığı bu kadar hızlı

Kızlar aynı şehirde ise kaldırıp gelsinler yapsınlar patlıcanlarını

Valla ben 10 aylik evliligimde sunu ogrendim ki, kayinvalideyle ne kadar icli disli olursan sana is buyurma cesareti de o kadar artiyor. Biz kayinvalidemle uc dort gun ardarda biraz fazla gorustuk, bi baktim ertesi gun su yapilcak hadi bi yardimediver beraber yapalim dedi. Tabiki yardim ederim olay o degil.. neyse o isi bitirdik, sonra baktim bir sonraki gun su da yapilcak onu da bi yapmak lazim artik vs dedi. Baktim ki devam etsem ardi arkasi kesilmeyecek. Ben de gidisimi seyreklestirdim. O dengeyi iyi korumak ve bastan korumak gerekiyor. Siz de gitmeyeceginizi soyleyerek cok iyi yapmissiniz. Bazen kisisel sinirlarinizi belirtmek gerekiyor karsi tarafa. Taviz tavizi doguruyor.

Benim kv . de böyle kışlık yapar. Gel yardımıets s,enin için de hazırlamış oluruz dedi.

Kalabalıklar zaten yardıma ihtiyaçları yok benim de kışlığa ihtiyacım yok.

Olursa kendime yetecek kadar azar azar yaparım evimde.

Yardıma gidilebilir , yanlış yapmamışsınız , ancak bu denli nankörlük ve bencillik yapılmasına karşı yapılmamalı.

Doğrusunu yapmışsınız .

Bugün gitmeyin.
Erişte verirse alın, sonuçta o kadar emeğiniz var.

Ancak bundan sonra ortak işe girmeyin, sadece evinizinkini yapsanız daha az yorulursunuz.

Ama her şeyden önce kayınvalideniz ile aranıza mesafe koyun ki sizi kullanmaya çalışmasın. Aksini söyleseniz de biraz fazla iyiniyetli gördüm sizi.

Abooo nasıl kudurmuştur adam abla

Sizin yerinize olsam patlicanlari istemiyor der eve donerdim.
Kendinizi kullandirtmayin lutfen ...

Siz eşinizi araya katmadan kendiniz söyleyin
Ben kışlık hazırlayacağım evde olacağım orada benimkilere sıra gelmiyor deyip gitmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…