Patlıcan lar dert oldu

İyi yapmışsınız ama uzak durun artık biraz bence, eşinizede helal olsun
Ben aksam üzüntüden agladım eşim bosver ben senin yanındayım canını sıkma sen yarında gitme izin vermiyorum ailemle de konusurum dedi de ben istemedim konusmasını onlar kendini acı durmayı iyi bilir eşimi de güzel ce doldururlar diye istemedim

Bir Anamnez klasiği, önceki üyelikleri tespit nutellaseverin konusunda başka bir üyelikten de cevap vermisti konu sahibi yanlış hatırlamıyorsam, hepsi aynı kişi mi şimdi?

Niye böyle fantazilere giriyorlar, aynı üyelikten devam etse ne olacak sanki, ne yapacağız biz burada

Adminler nutellasever nickini askıya aldı .Arkadaş üyeliklerini karıştırıp oradan cevap verip karışıklığa yol açamaz artık

Kız ben amma salakmışım desenize daha nişanlıyım ve kaynanamların evinde kaldım bir hafta o süre içinde elimden ne gelirse yaptım ev işlerine yardımcı oldum temizliğe yardım ettim hatta kaynanamla görümcem kızım sen otur dedikleri halde ben siz bana söyleyin ne yapıyım bile dedim umarım gelecekte beni harcamazlar

Sen herşeyden önce net olmalısın. Seni öyle herşeye çağırmayacağını bilmeli. Gelemiycem yorgunum dersin ve daha fazla açıklama yapmana gerek yok.
Benim kv de benden farklı bi şehirde oturuyor onların memklette de patlıcan biber vs kurutuluyor biz tatillerde memleketlerine gittikçe bana da veriyordu salça kurutmalık vs. ama ben hiç istemezdim. Hamile olduğum yaz eşimi arayıp karını gönderde kendi kurutmalığını salçasını yapsın demiş. Bana söyleyemez çünkü ben öyle şeyler istemedim kendisinden ve gitmeyeceğimi bilir her çağırdığında gelemem kocamdan ayrı kalamam özlerim vs diyordum gülerek. Bahane bulmadan gelmek istemediğimi anlıyordu yani.
Ama kaynana bu illa gelin ona yardıma gidecek ya oğlunu dolduruyor kendince. Eşimde sağolsun gelemez o daha kendi evinin işini zor yapıyor hamile halde bide sana mı yardım edecek demiş. Birdaha da çağırmadı. Çok garip insan yani birde orda zaten 2 gelini ve 3 kızı var ben farklı şehirde yaşayan tek geliniyim bi bana ihtiyacı varmış gibi davranıyor çok garip bu kaynana milleti

Sahmerani harcayacaklar matmazel

Şaka bir yana nişanlıyken bu tarzda davranma olayları bana tamamen ters.
Konu sahibi için de söylüyorum evini temizlemiş nişanlıyken
Ne münasebet..
Eli ayağı tutmuyor ise yapabilirim ama onun dışında herkes kendi işini kendisi görsun.

c

"Amaan elime mi yapışır" dediğiniz için bunlar başınıza geliyor. Milletin işini yapmaya neden bu kadar meraklısınız ki zamanınız mı bol?
Benim elime yapışır açıkçası. Sizinkine de yapışsın bence.
4 kişi oturup 4 kişinin kışlığını hazırlayacağınıza, herkes kendi evinde kendine hazırlasın.

55 yaş yaşlı değil zaten. Yaşlı ve hastaysa da halılarını yıkamaya versin, bayram öncesi temizliğe birini tutsun ve erişte yemeyiversin. Hastalığı erişte yemezse ölecek hastalığı değil herhalde.
Eşinizle sorun yaşamamak uğruna elalemin hizmetçisi olmayın.

Ya şimdi şöyle bir şey var evlerinde kalıyordum hani yan gelip yatmakta ne bileyim olmaz diye düşündüm sonuçta arkadaşımızın evine gittiğimizde bile bir şeylere ufak tefek yardım ediyoruz... Amaaa gün gelir beni sırf iş için evine çağırırsa o zaman gitmem

Hem patlıcan hem halı yıkamak hemde aynı gün mantı yazık günah değil mi Allah rızası için bu kadar kendini yıpratma bu yardım etmek değil başka birşey ya hiç mi canının kıymeti yok?

Bulmuşlar seni her işi yaptırıyorlar yazık günah Allah ne der ya buyursun kızları yapsın bakalım. Lütfen ağırlığını koy kendini kullandırma. Benim kaynanam ilk evlendiğimiz sene beni kendi işlerine çağırmaya başladı mutfak dolabı silmek için gittim ve gayet ağırdan aldım istediği gibi yapmadım aşağıda durup bana emir verdi orayı sil tabağı şöyle böyle koy diye astım suratımı biter bitmez gittim birdaha çağıramadı beni eli tutuyo ayağı tutuyo yapsın bana ne.

Sagolun valla 40 yil dusunsem aklima gelmezdi
Türkiye'deyken hiç mi denk gelmedin Milana bacı:))) Yurtdışında bulamazsın belki ama Türkiye'ye geldiğinde kuru patlıcandan yapılan dolmayı dene derim ama şöyle hakkını vererek yapan birinin elinden yemeni tavsiye ederim, yaş patlıcan dolmasından çok daha lezzetlidir.

Yaşı büyük tecrübeli hemcinsleriniz olarak kamu spotu yapalım:) kayınvalidelerinizin evini daha nişanlıyken temizlemeye başlamayın, sizden önce de o evin temizliği zaten yapılıyordu değil mi? Sizden sonra da gayet güzel yapılabilir, ihtiyaç halleri müstesna gidip temizlik yapmaya gerek yok.

Yok kuzu valla denk gelmedim
Bizim evde yapilmaz patlican dolmasi , etrafimda da kimse yapmamis demek ki bilmiyorum
Sadece o patlicanlarin iplere asildigi fotolari biliyorum , hep merak ederdim niye asiyorlar bunlari diye

Gelecekte sizi harcayan yok. Sizin çizdiğimiz mesafe kadar size yaklaşır insanlar.

Sizin gibi kadınlar nisanliyken yapmadıkları fedakarlık kalmıyor.
Iyilik perisi oluyorlar.

Eski iyilik perisi yok olunca doğal olarakta ,aileler şaşkına uğruyor ve tepki veriyorlar.

Tepki verdikleri anda kötü aile ilan edilip , araya mesafe koyma çabasına giriyorlar.

Şimdi size soruyorum ; evlenince evlerine gidip ısrarla temizlik yapacak misiniz ?

Yapmayacaksaniz şimdi neden yapıyorsunuz ?

Görümcemleriniz otursun kendi patlıcanını kendi yapsın, ay ne gıcık bir durum. Halılarını yıkamaya versin kv niz.
Eriştenizi ve bilumum kışlık hazırlığınızı siz kendiniz yapın, maşaallah gayet de hamaratsınız onun kestiği erişteye muhtaç değilsiniz.
Sakın bir daha böyle işlere yardım etmeyin, iyilik kıymet bilene yapılır. Gelsin kendi kızları yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…