PATRON DEDİ DİYE

Kadının her hareketi gözünüze batmış. Ama ortada büyük bir sorun yok. Dolu tabak yesinler diye bırakılır. Çay bardağını masaya bıraktığımızda iz bırakır. Çay dökülebilir. İlk görüşmede bazı insanlar soğuk ve ön yargılı olur.(Hele de patrona benzer konumdalarsa veya onların yakınlarıysa)
Hazmedememesi için patronla yakın iş ilişkiniz olması lazım. Kendi halindeki bir kıza niye yerini bil gibi anlamlar içeren hareketler yapsın ki?
Kadına karşı negatif düşüncelerle dolu olduğunuz için bu durum vücut dilinize de yansıyordur. O yüzden kadın baştaki mesafeli tavrını devam ettiriyordur. Bana olay bundan ibaret gibi geldi. Her şeyde bir anlam aramayın bence.

Ablam işe ihtiyacın varsa sesini çıkarma derim. çünkü şu an ülkede iş problemi var. Evet haklısın insanın zoruna gidiyor. Sen hizmetçi misin o bayanın da arkasını toplayacaksın? maaşını sigortanı arkasını toparlamak için mi veriyorlar? Ama bazı insanlar böyle, yapacak bir şey yok ki. Bir de patronun kız arkadaşı normal bir personelin değil. (o zaman kendini daha rahat ifade edersin)
Seni kötü yönlendirmek istemiyorum ama idare ediver derim.

Ben inşaat teknikeriyim. Çizim öğreniyorum. Umursamamaya çalışıyorum ama geleceği zamanlar istemsiz geriliyorum :)
Bir meslektaş olarak söylüyorum işi öğrenmeye yanlış şekilde başlamışsın sanırım. Bende teknikerim senin derdin sanırım AutoCad falan öğrenmek ama keşke bir ofiste temizlik yapmak yerine cüzi bir rakamla bir inşaat firmasında çizim ofisinde yada ne bileyim bir mimar yanında falan başlasaydın. Hem daha faydalı olurdu hem de böyle işlerin muhattabı olmazdın.
Kusura bakma amacım akıl vermek değildi ama sanki öylesi daha iyi olurdu.

Neyse tabağın akıbeti ne oldu ben onu merak ettim

İşten kovuldum patronla kavga ettikten sonra baktım kovulmak üzereyim istifa ettim borcam falan artık yalan oldu yani.

Bence gereksizce kafaya takmışsın. Çatı kendi dökmeyip senden de isteyebilir, ikramları öylece bırakıp yine senin servis etmeni isteyebilirsiniz. İşini seviyor san görme bazı şeyleri. Her çalışma ortamında sıkıntı vardır seninki bu kadar olsun.

Bu sizin işiniz değil. Onu da kendi si yıkasın bir zahmet. Büyük ihtimalle sizi kıskanıyor sürekli berabersiniz diye ve egosunu tatmin etmeye çalışıyor.
Patron bir şey dese bile bunun için sizi işten çıkaracağını sanmıyorum. Bence yapmayın.
Ben işimi düzgün yapıyorum bu konuda kendime laf ettirmem ama x hanımın arkasını toplamaktan kendi işimi yapamıyorum dersin bir şey derse

ssk nı öduyor mu ve ne kadar alıyorsun
bence de kendı meslegınle ılgılı bır ıs arasan daha ıyı

Ssk ödemedi. Asgariden az alıyordum. Dış işlere göndermeye başladığı zaman beni tartıştık ve ayrıldım . böylesi daha hayırlı oldu
İnş mesleğine uygun bır ıs bulursun cnm

Canım temızlemelısın bencekız arkadasıymıs sonuçta.

hiç kusura bakmayin kızın sizi kiskandğı falan yok siz kompleks ve kıskançlık haline getirmişsiniz durumu .sonuçta çay mutfak ve benzeri işleri içinde anlaşmıssınız. çayını kendi koymak zorunda değil isterse siz vericeksiniz .ikramlık getirmiş ne demek borcamını yıkamam.getiren kız arkadaşi değilde patronun annesi olsaydı aynı tavrı sergileyebilecekmiydiniz.bence bu duşuncelerinizi hiç dillendirmeyin sayet çay mutfak ... vs içinde anlastiğim kişi boyle bir saygısızlık yaparsa anında kapının onune koyarım.

Kafana takmamaya çalış, huylanmışsın kadından belli
İşe girerken temizlik ve düzen üzerine anlaştıysan, iş yerinin buzdolabındaki atılacaklar ve yıkanacaklar da senin sorumluluğundadır, böyle düşün ve işini yap. Kızla da muhatap olmamaya çalış, ego tatmini yapıyor aklınca görmezden gel. Hem çalışıp hem de boş zamanlarında kendini geliştirmek için çalışacağın bir yer her zaman denk gelmeyebilir, sabret

Düşünceniz için teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…