PATRON DEDİ DİYE

Borcam bos ve kırlı olsa yıkamanı soylerdım ancak o borcamı bosaltıp yıkarsan ısın ıcınden cıkamazsın. Elbette yaptıgın ısten gocunma ama payına dusenı vermezler sen alacaksın

Asgariye çalışıyorum. Hararetle de başka yerlerde iş arıyorum. Özel temizlik konusunda yüz vermek istemediğim için dolu boş ayırmadan bıraktım. Ama mesaj gereken yerlere iletildi mi bunu cumartesi günü anlayacağım

Kamuda çalışmıyorsunuz ki yapmayın diyeyim. Özel yer. Mutfağa bırakılan şey ofis içinde kullanılmış hele ki patronda yemiş. Temizlenmesini beklerler. Karşı dursan haksız çıkarırlar.

Kamuda çalışmıyorsunuz ki yapmayın diyeyim. Özel yer. Mutfağa bırakılan şey ofis içinde kullanılmış hele ki patronda yemiş. Temizlenmesini beklerler. Karşı dursan haksız çıkarırlar.

Ben yine de sesimi çıkartmayacağım özel bulaşıklarını yıkamayacağım. Ofisin kendi tabağını çatalını yıkarım,gerisine karışmayacağım. Sorun olursa da Hanımların önerilerini dikkate alacağım :) Bende karar vermediğim için buraya yazma ihtiyacında bulundum :) Teşekkür ederim :)

Belli ki kıskanmış seni benim dediğim olur demeye getiriyor. Sana karşı yaptıkları hiç etik değil ama bazen ben de kıskançlıktan karşıdaki insana uyuzluk yapabiliyorum

Hiç kolay gelsin vs der mi konuşur mu yoksa laf mı sokar? Sadece kirli kap bırakması ile sana karşı yapıldığını bilemezsin belki evde de olduğu gibi bırakıyor kaplarını bulaşıkları annesi temizliyordur. Yani alışmıştır arkasının toplanmasına.

Mutfak işlerinden sorumlu olduğun için görevinin içinde olduğunu düşünüyor da olabilir. Iyi kötü niyet ayrımı yapamıyorum şu an.

Hakkını yiyemem laf sokmuyor ama kolay gelsin falan da demiyor, Karam tabaklar nerde ben buraya koymuştum.. Orda tabaklar x. Hayır yok falan diye yüksek sesli konuşmaları var sadece

Hakkını yiyemem laf sokmuyor ama kolay gelsin falan da demiyor, Karam tabaklar nerde ben buraya koymuştum.. Orda tabaklar x. Hayır yok falan diye yüksek sesli konuşmaları var sadece

Tavsiyem kıza biraz içten davranman. Ooo hoşgeldin aç bırakmıyorsun hiç gene neler yaptın sevdiceğine vs gibi. Böyle davran ki senin için sorun olmaktan çıksın. O belli ki aynı ortamda çalıştığın için seni kıskanıyor ondan dolayı sık sık gelmeler gitmeler ters davranışlar. Kiskanmasına gerek olmadığını iliskilerini desteklediğini samimiletinle gösterebilirsin. Tecrübeyle sabittir.

Cumartesi günü geldiğinde deneyeceğim :) Zaten bir erkek arkadaşım var uzun zamandır biliyor ofisteki herkes, sürekli akşamları beni almaya gelir, arar. İş görüşmesine geldiğimde de benimleydi. Erkek arkadaşım olduğunu illaki biliyordur. Zaten ben patrona abi diye hitap ediyorum sürekli ki tipim de değil Her köşeden zararsızım aslında

Dene dene zararı gelmez :) Kıskançlık değilse ben de neyim. Bir de hoş bir kızsan kesin kıskançlık yapmıştır ya da seni patronuna sorduysa o da iyi temiz kız akıllı kız çalışıyor vs dediyse o sinir olmuştur sana senin suçun olmadan. :) Sen kaleyi içten fethet , kızın usul usul kanına gir. Benim çalıştığım yerdeki diğer çalışanların sevgilileriyle aram iyiydi hep. İlkten soğuk gitselerde X bir şey yaparsa anında söylerim sana gibi muhabbetler dönünce hal hatır sorunca birden değişiyordu tavırları.

Güzel taktikk :))) Deneyeceğimm Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :)

Güç kavgası değil ki bu çok şükür ekmek paramı kazandığım yerde güç kavgası yapamayacak konumdayım zaten.
Ama girmiş işte ezmeye çalışıyor. Belli ki kıskanıyor sizi. Galiba ben olsam eğer çokta büyük şeyler değilse yıkar temizler koyardım. Eğer o işe şimdilik ihtiyacım varsa. Çünkü patronlar sevgili mevzusu olunca herhangi bi laf dalaşında sevgilisini haklı çıkarır olan benim ekmek parama olur. Heryerde var bu haksızlıklar. Çalıştığımız yerde hangimiz sadece kendi iş tanımımıza dahil olan şeyleri yapıyoruz ki? Geçen gün eşimle komuşuyorduk. Önüne biton iş koymuşlar. Patron yakın arkadaşının karısının işlerinide eşiöe yaptırıypr kadın işe bile gelmiyormuş maaş desen o kadının yarısı kadar bile maaş almıyor kadın eşimin üstü de değil. Yani özel yerler hep böyle maalesef. Ters çıksan işimden ederler.

Haklısınız Allah eşinize sabır versin iyi insanlar çıkarsın karşısına inşallah :)

Arkada kalan dolmali borcami posetleyin eline ver, burda kalmis diye veya patronuna dersin x hanim sunlari unutmus , goruseceksen veririmisin. Getirdikleri de bosaltmadan verirsin.. Sonradan bunlar niye temizlemedin derse, yemekleri atmaya kiyamiyorum dersin.. Benim dusuncelerim budur

Bakın siz orada çalışansınız o patron. Siz patronunuza çay götürmüyor musunuz? patrona yemek hazırlandığı zaman onları yıkamıyor musunuz. Bu kişi de onun kız arkadaşı. Tamam ofiste çalışmıyor ama oraya gelmiş ve çayı da sizden isteyebilirdi ancka kendisi doldurmnuş, getirdiği şeylrin ikramını da kendisi yapmış zaten emretmemiş ki size şunu yap bunu yap diye. Çayı bizde alırken dökebiliyoruz olabilir hemen o an bezle silerseniz zaten çamaşır suyuna gerek kalmaz.

Borcama gelince, bekki dolu olarak tekrar eve götürmek istemedi nasılsa ofiste dolap var diye oraya koymuş yenir diye. Borcamı soracak diyorsunuz günlerdir içi dolu şekilde dolapta mı bekliyor bence bu da fazla. Patronunuza daha borcamda birşeyler olduğunu söyleyip ikram ederdiniz bitince de yıkardınız zor değil ki. Ben patronunun kız arkadaşı olsam bir şey bırakmış olsam ve günlerdir içindeki bitmeyip ve yıkanmamış olsa bozulurdum. Patrona söylese sizi haksız bulacağı kesin. Hani kız size emretse şunu bunu ikram et çay getir dese tamam onu da kendi yapmış. O da şu an patron sayılır ne yazık ki.
Sonuçta size ne yapmanızı istedikleri söylenmiş sizde kabul etmişsiniz.

Neden siz yapacaksınız ki? Senin patronunsa onun da sevgilisi. Neden senin yıkaman gerekiyorda, o bayanın sevgilisi için yapması gerekmiyor? Madem yapmış, yaptığını da temizlesin. Hayır yani bir insanın kendisinin rahatsız olması gerekir o şekilde sana bırakmaktan.

Üniversite mezunu bırının bu ıste ne ısı var allah askına
Maalesef tecrübesiz olunca böyle kullanıyor bazı işverenler. Sırf işi öğrenmek için maassiz çalışan arkadaşım vardı ki uni mezunuyuz yani :)) torpil ve şans olmayınca durum genelde bu oluyor işi öğrenene kadar...

Kendimi patronun sevgilisinin yerine koyuyorum da, eşimin/sevgilimin iş yerine götürdüğüm yemeğin kabını, işyerinin temizliğiyle ilgilenen kişinin yıkamasını beklerim. Sonuçta işinin bir parçası bence.
Ama şu pasaklı halleri rahatsız edici. Sen de sil geç yani çay falan döktüğünde çamaşır suyuyla ovmaya gerek yok, evin değil ya. Nabza göre şerbet. Mesela bıraktığım kabın temizlenmiş olmasını beklerim ama döktüğüm damlattığım çayı da öylece bırakıp gitmem, silerim. Seninle hizmetçilik oynuyorsa yani bunu kasıtlı yaptığını düşünüyorsan dediğim gibi çok titiz davranma, kendini yormadan sil geç. Maksat işini yaptın olsun. Zaten incik cincik bi temizlik görevin de yokmuş. Kendini çok yormadan yapman kafî bence.

ya bu deveyı güdersin ya bu diyardan gidersin.yapacaksın.nasıl patronunu kabul ettıysen kız ark temızlıgını yapacaksın.senın kıskanclıgın hazmedememen bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…