çok ağır olucak ama sen kısaca para için ruhumu satıcam diyorsun yazdıklarına baktımda adamın parasından başka seni çeken bir meziyeti yok 20 yasındasın bide yazık
ben vaktı zamanında hemde sadece 17 yasındayken benden 15 yas buyuk evlenıp bosanmıs bır adama fena halde aşık olmuştum , kendimi kaptırmıştım ve onla evlenecektim ...gözüm hiçbir şey görmüyordu , oda yaşadıklarının tecrübelerinin ,benim zaaflarımın ,küçüklüğümün vs. sayesinde öyyle bir guzel avucunun içine almıştı ki beni sanki benim için dünya'' o'' demekti ... sonra ,bir zaman ki- iyikide ozaman- farkına vardım , resmen adamın uzaktan kumandalı oyuncağı gibi bir şey olmuşum tabi ozaman ilk aşk , yaş çok küçük , adam çok buyuk tecrubeli beni felaket yönetiyor ben farkına bile varamıyorum ... Ama bunu farkettiğim an tek bir saniye bile dusunmeden ondan vazgectım ailemi , herkesi karşıma alarak yaşadığım bu ilişkiye son verdim ... Şuan 21 yaşımdayım geriye dönüp baktığımda nasıl şükürler ediyorum onunla evlenmediğime bilemezsin ... şimdi ise sen sevmediğin ve bu ozellıklerı tasıyan bir adamla evlenmek istiyorsun , sevgin bile yok ortada ... o adamla olacak evliliğin _ ki seni kendime yetiştiriyorum falan demiş _ benim anlattığım tarzda bir şey olup çıkacak peki sen sırf para için nasıl katlanacaksın bu insana ? bütün hayatını mahvetmeye değermi? iki gün sahip olup olamayacağını bile bilemediğin üç kuruş para ile iki yat, kat için bunlara değermi ? mallar mülkler kime kalmış ki ne padişahlar ne krallar kime kalmış? yanına kar anca yaşadıkların mutlulukların kalır ... mutsuz olacağın bir hayatta malın olsa ne olur ki bırakıp gitmeyecekmisin o malı iki gun sonra ... ne demişler BÜLBÜLÜ ALTIN KAFESE KOYMUŞLAR ..................................................
ben vaktı zamanında hemde sadece 17 yasındayken benden 15 yas buyuk evlenıp bosanmıs bır adama fena halde aşık olmuştum , kendimi kaptırmıştım ve onla evlenecektim ...gözüm hiçbir şey görmüyordu , oda yaşadıklarının tecrübelerinin ,benim zaaflarımın ,küçüklüğümün vs. sayesinde öyyle bir guzel avucunun içine almıştı ki beni sanki benim için dünya'' o'' demekti ... sonra ,bir zaman ki- iyikide ozaman- farkına vardım , resmen adamın uzaktan kumandalı oyuncağı gibi bir şey olmuşum tabi ozaman ilk aşk , yaş çok küçük , adam çok buyuk tecrubeli beni felaket yönetiyor ben farkına bile varamıyorum ... Ama bunu farkettiğim an tek bir saniye bile dusunmeden ondan vazgectım ailemi , herkesi karşıma alarak yaşadığım bu ilişkiye son verdim ... Şuan 21 yaşımdayım geriye dönüp baktığımda nasıl şükürler ediyorum onunla evlenmediğime bilemezsin ... şimdi ise sen sevmediğin ve bu ozellıklerı tasıyan bir adamla evlenmek istiyorsun , sevgin bile yok ortada ... o adamla olacak evliliğin _ ki seni kendime yetiştiriyorum falan demiş _ benim anlattığım tarzda bir şey olup çıkacak peki sen sırf para için nasıl katlanacaksın bu insana ? bütün hayatını mahvetmeye değermi? iki gün sahip olup olamayacağını bile bilemediğin üç kuruş para ile iki yat, kat için bunlara değermi ? mallar mülkler kime kalmış ki ne padişahlar ne krallar kime kalmış? yanına kar anca yaşadıkların mutlulukların kalır ... mutsuz olacağın bir hayatta malın olsa ne olur ki bırakıp gitmeyecekmisin o malı iki gun sonra ... ne demişler BÜLBÜLÜ ALTIN KAFESE KOYMUŞLAR ..................................................
İleride azimli olursanız sevdiğiniz insanla "sevginin gücüyle" el ele verip çok güzel bir gelecek kurabilirsiniz."Sevdiğinin gözlerinin içine bakma hazzı, dünyanın en pahalı kıyafetini aldığında yaşadığın hazla kıyaslanamayacak kadar güzeldir..."
Şöyle birşey söylemek istiyorum.. Benim sevdiğim çocukla ilişkime annem karşı çıktı hep karşıma durdu neymiş şunun kızını şöyle durumu iyi birisi istemş yada şöle birisiyle görüşüyor sen hala daha sana gelecek veremeyen çocukla takıl diye sitemler edip duruyordu. Benim aslında hayallerm çok mütavaziydi sevdiğim çocukla evleniyim çalışalışmama müsade etmiyordu gerçi ona bile tamam dedim .. Otururm en azın dan sevdiğim adamı evimde beklerim çocuklarımla olurum diye hayallerim vardı öyle çok zengin olayım rahat ediyim falan bunlar aklımın ucundan geçmiyordu . Ben dışarda okuyorum malum şehir dışında okumak maddi manevi çok zor artık çok bunaldım bide 4 yıllık ilişkimi ihanetle bitirince üstüne annemin ben demiştim lafları beni bunalttı nefes bile almama müsade etmiyorlardı .. En acısıda benimleyken başkasını sevdiğini bilmek bana ölüm acısını ölmeden yaşattılar.. Nereye saldırcağımı şaşırdım .. Karşıma güçlü birisi çıkıncada hırsmı demeliyim artık bilmiyorum inanın bu yaşadıklarımı neden yaşadığımı dahi bilmiyorum... !!
Yanlış anlama ama, sorun annendeymiş canım. Ne yani bir insanın en önemli özelliği zenginliğimidir? Yoksa dürüstlük, güven, sadakat, bunlar mı önce gelir? Bir adam zenginse, ama yalancıysa aldatıyorsa ya da kandırıyorsa ne anladım ben o işten? Önce insan olsun... Ondan sonra kendinizi geçindirebiliyosanız yeter zaten.. Buarada ne yaptın merak ettim. Daha önce yazdın mı bilmiyorum yorumların hepsini okuyamadım ama, bugün işe gittiysen tavırları nasıldı? Ya da ayrılacağını söyledin mi?
Ya da acaba burdaki yazılarımı okudu baya öfkeliydi
Yok artık.. Aptala malum olurmuş, ondandır:)
Yok artık.. Aptala malum olurmuş, ondandır:)
Bugun gittim geç geldi tavırlıydı yüzüme bakmadı bende bişey diyemedim sinirliydi baya işleri yolunda değildi . Akşam az bişey konuşma fırsatım oldu onda da beni konuşturtmadı zaten söliceklerimi yutturdu. Bu zamana kadar hep ben reddettim ilk kez reddediliyorum dedi sonrada işleri soktu araya dosyalarla ilgili sorular sordu. Aslında ben bişey demedim heralde bugun dank etti şaşırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?