Patronum .. Hayatım ... Duygularım .. !

bence hemen evlen.onun kızına annelik değil arkadaşlık edersin zaten.erkeğin büyük olması hiçbir zaman kusur değildir.erkekler zaten çocuk gibi bırakta en büyüğünden olsun olmuşken.

Evet evet,erkek dediğin Halis Toprak gibi olmalı...70 yaşındayken 17 lik kız almalı...Hiççç sorun olmaz.....

bence hemen evlen.onun kızına annelik değil arkadaşlık edersin zaten.erkeğin büyük olması hiçbir zaman kusur değildir.erkekler zaten çocuk gibi bırakta en büyüğünden olsun olmuşken.

kinayeli bir konuşmamı yaptınız?
yoksa ciddimisiniz evlen hemen demekte?
sevmiyormuş okudunuz mu?aileside bilmiyormuş zaten adamın bu duygular içinde olduğunu..
sorun yaş farkı değil yani..

dipnot:kırmızıyla gösterdiğim yeri kendim boyamak istedim hiç bir dikkat çekme isteğim bulunmamaktır dikkate almayınız.

Evet evet,erkek dediğin Halis Toprak gibi olmalı...70 yaşındayken 17 lik kız almalı...Hiççç sorun olmaz.....

sonunun nasıl olduğunu gördük ama.alakasız ama almina ve çınar bebeciklerin adı heralde bu arada adlarıyla yaşasınlar,çok tatlı görünüyorsunuz hepiniz.

sonunun nasıl olduğunu gördük ama.alakasız ama almina ve çınar bebeciklerin adı heralde bu arada adlarıyla yaşasınlar,çok tatlı görünüyorsunuz hepiniz.

ironi yaptım canım ;-)

Evet,teşekkür ederim :) Avatarım ben ve 2 yavrukuşum..Allah her isteyene nasib etsin...

Son düzenleme:
arada ki yas farki sorun degil, bence kadinda adamindan buyuk olabilir, adamda hanimindan buyuk olabilir, eger sevgi,ask,saygi anlasma,kaynasma varsa; gerisi de kimseyi baglamaz zaten, esas olan kisinin kimsenin ozgurlugune zarar vermeden mutlu olmasidir!!! ancak isin icine maddi kaygilar girerse sevgi yoksunu, ask fakiri, saygi noksani, ilgi, alaka ve kiymet bilmenin olmadigi bir durum varsa esinle ayni gun ayni ay ayni yil dogmus olsanda o iliskiden iki tarafa da hayir gelmez!!! BIR KADIN ICINE SINMEYEN BIR ELI NASIL TUTAR? SEVMEDIGI BIR DUDAGI NASIL OPER? YA-PA-MAAAAZZZZZZZ!!!!!! lutfen kolay ama yanlıs yolları secme hayatım yasın daha 20 ve basarıya gıden kestırme bır yol yok!! emın ol!! kestırme yollar hep boyle pıslıklerle calı cırpıyla dolu...acı cekersın..asla mutlu olamazsın..!!!

kusura bakma ama senin hayatta hiç bir amacın gayen umudun yok mu da pahalı çanta için ayakkabı bilmemne için 20 yaşında evlenip seni şekillendirmeye niyetlenmiş bi başkası için yaşayacaksın? yok mu yani şunu yapayım bunu edeyim diye bi isteğin? 35 yaşına gelene kadar zaten sen de okur eder para kazanır dünyayı bile gezersin. hiç evlenme demiyorum ama bu kadar düz bi mantıkla insan nasıl olur da kendi hayatını görmezden gelir anlamam. ha çok aşık olursun burnumda tüttü adam kesin evlenicemtutamıyorum kendimi dersin olur da yazlık için ev için araba için değmez, onlar da olur bi gün, olmasalar da olur kimse ölmedi şimdiye kadar 50 milyonluk çanta alıp 2000 dolarlık çanta takamadığı için. kendine bi amaç edin, başarılı ol, birini sev oyle evlen.

patronun inşallah seninle evlenmek istiyordur:26:.başka amaçlarıda olabilir. açıkcası bana mantıksız geldi.iş konusunda tecrübesi olmayan bir kız,ondan neredeyse 2 kat yaş büyük patronu.bence güvenme.her şey para değil.işi öğren çalış çabala ama adamla birlikte olma.adamında amacının gerçekten ciddi olduğunu sanmıyorum,inanmıyorum.çünkü ister çirkin olsun,ister çocuklu olsun adam zengin çevresinde senin gibi parasını düşünerek onunla birlikte olacak bir çok bayan vardır.pek bir türkdizisi gibi...adamla hadi diyelim evlendin.zenginsin,istediklerini alıyorsun ama sevmiyorsun.yarın bir gün başkası çekmeyecek mi dikkatini?çok saçma yazık edersin kendine.çalış işi öğren kendini geliştir.ev-len-me.ha baktın bu süre içinde bir şey oldu sevdin,güvendin,tanıdın gerisi sana kalmış.

katılıyorum.kızımız okumazsa,çalışmazsa ee ne yapmalı zengin bir koca bulmalı...ömrün boyunca o adamdan seni ben adam ettim,ben olmasam hiçbir haltı bilmiyordun,görmemiştin sözünü duyacaksın.çünkü erkekler böbürlenmeyi sever,ben yaptım ettim demeyi sever,kadından üstün olmayı sevdikleri için ufacık bir şeyde ben yaptım demeyi bilirler.unutma

ben vaktı zamanında hemde sadece 17 yasındayken benden 15 yas buyuk evlenıp bosanmıs bır adama fena halde aşık olmuştum , kendimi kaptırmıştım ve onla evlenecektim ...gözüm hiçbir şey görmüyordu , oda yaşadıklarının tecrübelerinin ,benim zaaflarımın ,küçüklüğümün vs. sayesinde öyyle bir guzel avucunun içine almıştı ki beni sanki benim için dünya'' o'' demekti ... sonra ,bir zaman ki- iyikide ozaman- farkına vardım , resmen adamın uzaktan kumandalı oyuncağı gibi bir şey olmuşum tabi ozaman ilk aşk , yaş çok küçük , adam çok buyuk tecrubeli beni felaket yönetiyor ben farkına bile varamıyorum ... Ama bunu farkettiğim an tek bir saniye bile dusunmeden ondan vazgectım ailemi , herkesi karşıma alarak yaşadığım bu ilişkiye son verdim ... Şuan 21 yaşımdayım geriye dönüp baktığımda nasıl şükürler ediyorum onunla evlenmediğime bilemezsin ... şimdi ise sen sevmediğin ve bu ozellıklerı tasıyan bir adamla evlenmek istiyorsun , sevgin bile yok ortada ... o adamla olacak evliliğin _ ki seni kendime yetiştiriyorum falan demiş _ benim anlattığım tarzda bir şey olup çıkacak peki sen sırf para için nasıl katlanacaksın bu insana ? bütün hayatını mahvetmeye değermi? iki gün sahip olup olamayacağını bile bilemediğin üç kuruş para ile iki yat, kat için bunlara değermi ? mallar mülkler kime kalmış ki ne padişahlar ne krallar kime kalmış? yanına kar anca yaşadıkların mutlulukların kalır ... mutsuz olacağın bir hayatta malın olsa ne olur ki bırakıp gitmeyecekmisin o malı iki gun sonra ... ne demişler BÜLBÜLÜ ALTIN KAFESE KOYMUŞLAR ..................................................

Baştan sona bütün yorumları tek tek okudum ki yanlış birşey yazmayayım diye. Adam en baştan falso zaten.adam baştan dertleşme ayagına senin zaafını aradı sevgilini anlattın belki agladın yanında...patron işçi ilişkisini orda aşmış bu!!!olabilir zayıf anını yakalamıştır (ama gün gelir bu anlattıkların yüzüne vurulur çünkü hiçbir erkek bir kadının hayatını masumane dertleşmek amaçlı sorgulamaz!!!... Ben şuna takıldım en çok ''gerektiginde kullanmasını da bilecek'' kendisini olta seni de iş yapacagı insanlara yem olarak görmüş...Allah böyle para,imkan veriyor ama karakterini alıveriyor insanın!!! ayrıca aileni rahat ettirmek istemen çok normal ama bunu koca parasıyla yapamazsın zaten gün gelir yüzüne bir bir vurulur...kendi paranla ailene birşeyler yapabilirsen ancak ozaman vicdanın rahat olur.bu adam annesini getirmiş getirdigi kadın gerçekten annesi mi acaba:44: yoksa o da mı bir yem :26: gerçekten boşanmış mı bu adam :44: 8 yaşında ki kız çocuguna işe aldıgı çok iyi tanımadıgı bir kızı çocuguna anne,abla vs yapmak isteyen adama da iyi gözle bakamam !!! diyelim boşanmış eski,neden boşanmış sorsan ''anlaşamıyorduk,mutlu değildim'' ...belkide her işe aldıgı kızla takılmıştır kadının da canına tak etmiştir !!! bilemeyiz ki böyle adamlar insana,kadına pek fazla değer vermez iki tokat atmak onlar için işten bile değildir... ha böyle biryerlere gelmiş bir adamın az buçuk aklı da vardır elbet ki malını mülkünü senin avucuna koymaz bunu bilesin...bir kızı var avukatına talimatı verir 18 yaşına geldiginde herşeyi kızına geçer..kızıda annesi varken seni düşünecek değil ya... sen yine kalırsın sıfıra sıfır elde var 0 !!! ceketini alır çıkarsın !!! o zaman yaşını yaşayamadıgına mı yanarsın...rahat yaşamak ugruna vazgeçtiklerine mi yanarsın.. bilmem allah hakkında hayırlısını versin..umarım bu yanlışa hiç girmeden dönebilirsin..:26:

talihsiz şeyler yaşamışsın bir ilişkin daha yeni bitmiş acı çektigini söylemişsin boşluktasın şuan doğru düşünebilecek durumda zaten değilsindir ...evlenecegin insanı seçerken rahat yaşamanı da göz önünde bulundurmanı anlarım ama,rahat etmek için evlenmeyi düşünmeni anlamıyorum..kendini hor kullanma,kullandırtma derim.

tebrik ediyorum sizi ve teşekkür ediyorum, çok güzel akıl vermişsiniz, başlığı açan arkadaşa emin olsunki bu kadar güzel bir aklı hemde örnekler vererek hiçkimse vermez...umarım bu sözleri kulak ardı etmez, hiçbirşekilde külkedisi rüyasına dalmaz..ayrıca şunuda eklemek istiyorum karşıdaki insan tam bir kurt!!...ayrıca milyonlarca kariyeri mükemmel, iş zekası dorukta işsiz gençler varken neden hiç tanımadığı bilmediği eğtim olarak çok gelişmemiş(sakın yanlış anlama bunu.dil vs...)birini seçsin bir kişi....o seviyedeki bir kişi güzellikle iyi niyetine kanmış olsaydı o zenginlik makam seviyesine gelmezdi..davul bile dengi dengine, rüyaya güzel dalarsın senden alacağını aldığı zaman sana söz hakkı bile düşmez....seni zorlamadımkendi ayaklarınla geldin der...iş biter..SANA TEK BİR SÖZÜM VAR ZAAFLARINI DEĞİL...AKILLI OL, AKLINI KULLAN....

Adamın amacı seni kullanmak..

Parasıyla senin gözünü boyuyor..

Yaşında küçük olduğu için kandırması daha kolay tabi..

Böyle adamlar özellikle maddi durumu iyi olmayan kızları seçerler ki, kandırması daha kolay olsun...

İleride azimli olursanız sevdiğiniz insanla "sevginin gücüyle" el ele verip çok güzel bir gelecek kurabilirsiniz. "Sevdiğinin gözlerinin içine bakma hazzı, dünyanın en pahalı kıyafetini aldığında yaşadığın hazla kıyaslanamayacak kadar güzeldir..."

hem bi insan , ancak aşık olduğu zaman aşık olduğu kişinin ilk evliliğinden olan çocuklarına bakabilir. ablalık, abilik yapabilir..
ama aşık değilsen, o çocuk sana yük gibi gelir.

Patronun çok zeki ve tuttuğunu koparan birine benziyor.Hoş başka türlü iş hayatında tutunamazdı.

Oltaya doğru yemi koymuş,şimdi senin ağa takılmanı bekliyor sabırla,ürkütmeden...

Umarım aranızdaki masum bir iletişimdir ve umarım annenin gerçekten bu olaydan haberi yoktur!
Bana epey bir yol almışsınız gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…