Patronunun yanında ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama öğretmenlik öyle güzel bir meslek ki eğitimini tamamla bir an önce.. karşına sana layık ne beyfendiler çıkar..bende senin gibi tek maaşlı memur ailenin kızıyım..maddi zorlukla ve yoksun yaşadım ee haliyle ister istemez etrafta özendiğim şeyler oldu ama öğretmen olmaktan vazgeçmedim zorluklarla okudum geçen ay atandım..2 yıldır hayatımda mühendis bir aday da var gönlüme göre sözlüm..işin garibi o zengin biri..daha şimdiden yaşamadığım birçok şeyi yaşattı bana..hem böyle içim sızlamadan gurur duya duya kimseden gizlemeden..
Sana da söylüyorum ablan olarak acele etme, içine sinmeyen hiç bişeye devam etme.. inan ki yürekten söylüyorum hayatta hiç birşey huzurundan önemli değil..
eğer ki bu adamla hayatını birleştirirsen,birgün ayrılacağın ihtimali de çok yüksek olucaktır cnm bunuda düşün.
öğretmenler ne kadar alıyorlar? 1buçuk milyardan fazladır. asgari ücretin altında maaş alıp dükkandan bozma ufacık yerlerde yaşamaya çalışanlar var. küçümsediğiniz şeye bakın. diyelim evlendiniz. tartıştınız diyelim. sen fakirdin (fakir olduğunuzu söylemiyorum alınmayın o öyle söyleyebilir) seni ben adam ettim diyecek. sen ne diceksin ona o zaman? aldığı her şeyi yaptığı her şeyi en ufak şeyde kafana kakıcak. o size kız arkadaşıma hediye alamıcak mıyım diyor, sizde ben SENİN kız arkadaşın değilim diyorsunuz. arannızda senli benli bir muhabbet oluşmuşsa diyecek söz bulamıyorum. başka iş bulamamaktan yakınıyorsunuz. lise mezunusuunuz üniversite öğrencisisiniz. ilkokul mezunu kadınlar bile iş bulup çalışıyor da siz nasıl bulamıyorsunuz? üzgünüm ama sizin gözünüz çok yükseklerde.
Bazen kendime soruyorum evlenirsem ne yaparım diye düşüncesi bile kötü ben 25 yasındayken o 40 yasında olacak değmez ne o bana ne ben ona ayak uydurabiliriz :S
Haklısın ama benim bu zamana kadar hiç iş tecrübem olmadı bilgim yok bi daha böyle bi fırsat karşıma çıkmaz diye korkuyorum kim alır ki bilgisi olmayan birisi işe . Alanlarda böyle farklı düşüncelerle çıkıyor
Ailen patronunun sana karşı ilgisinin nedenini anlarsa zatn seni orda tutmazlar.Bence ailene konuyu aç ve bekle.Sonra devamı gelir gibi gözüküyor.Annen işte çalışmasın diye sen hayatından olma...
zaten ailesine soyledikten sonra hala ailesi de olsun kizim git isine patronuna diyorsa ilk basta aileyi biraksin sonra patronu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?