- 3 Ekim 2007
- 3.601
- 955
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 yaşında yönetici konumunda çalıştırıyolarsa seni boşuna değildir emin ol. adam sapık kaç.
Şirket çok küçük ofisi ben açıp kapatıyorum işe alım günlük raporlar ofisin genel temizliği bende
Niyeti kötü olsa bunları dile getirmez diye düşünüyorum ama patavatsız biri çok sinir ediyor bu tavrı.
Adamin sorularina bak hele..
Ne kadar mide bulandirici!
Rahatsiz edici bi konusmadi bu!
Yok tunigini tutsam ne dusunursun falan diye soruyor ..
Temizlik mi işe alım mı
Nasıl bir yönetici pozisyonu bu
Yönetici asistanı vs mi desem işe alım olmaz
SApık evetArkadaşlar merhaba.
Kısaca sorunumu anlatacağım. Hafta başında bir şirkette işe başladım,pozisyonum yöneticilik. Küçük ama büyük isler yapan bir şirket. Çalışan sayısı 7 8,ben birde yönetim kurulu başkanı. Ben direk yönetim kuruluna bağlıyım. Neyse konumuz şu,patronum 40 yaşında ben 24. İlk ise girdiğimde ben çalışacak eleman istiyorum uzun ömürlü düzenli vs diye bahsetti. Yok eli elime değdi yok müşteri geldi gözüme baktı yok bu oldu meseleleri istemiyorum dedi okey dedim bende sıkıntı yok.
Ondan sonra adam her muhabbette ben iş istiyorum iş istemesem ofiste yalnızız 3. kişi şeytan neticede muhabbetleri yaptı, yok ben kimseye gel kucağımda otur demiyorum istersem derim ama demiyorum muhabbeti yaptı. Bugün kıyafetime bakıp hep böyle bol mu giyiyorsun dedi ve yine laf arasında çalışan başka bir kadın hakkında konuşurken geçen gün senin her yerini gördüm sen yine bir şey demedin aferin gibisinden konuştu, ilk işe başladığımda bak elim tuniğine değdi eline değdi sorun yapar misin diye sürekli kurcaladı sorguladı tuniğini tuttum ne düşünürsün falan filan dedi.
Bende parladım ne demek her yerini gördüm ne diyorsunuz siz sadece tuniğimi tuttunuz dedim tartıştık, beni yanlış anlıyorsun ben senden çok memnunum sadece her şeyi anlatıyorum ki yarin obur gün elemanları sen alacaksın her şeyi bil açık ol falan filan dedi.
Yani 3.günüm bugün, mideme kramplar giriyor midem bulanıyor moralim çok çok bozuk. Niyeti kötü olsa bunları dile getirmez diye düşünüyorum ama patavatsız biri çok sinir ediyor bu tavrı. Ofise günde 15 20 dakika uğruyor 15 20 dakika muhattabız. Sadece yüz yüze iken ukala oluyor, ben hep x bey diyorum, zarf atıp babam çalıştığım yeri görmek istiyor dedim gelsin tabi tabi kimseden çekincemiz yok dedi. Paraya ihtiyacım var o yüzden bu işteyim, yarin rest çekmeyi düşünüyorum ya bu şekilde konuşmayı kesin yada işi bırakıyorum diye.
Farklı bakış açıları alabilmek için konu açtım.
Unuttuğum daha çok şey var,çok konuştu çok şey söyledi sinirlerimi yıpratacak şekilde ama tacizlik durumu olmadı,bu yaptıkları sözlü patavatsızlıkları saymasak tabi.
Çalışacağım sure 5 -6 ay, bu arada, görüşlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum
Bir de alttan alttan seni hazırlamış, diğer tepki veren kadınları anormal gibi göstermeye çalışmasının sebebi seni alıştırmak ki kafan karışsın.
Ki karışmış işte
Evet özellikle tuniğe olan takıntısı mideme kramplar sokuyor.
Adam takıntılı her şeyin derli toplu ve aynı hizada durmasına önem veriyor. Temizlikten kastım bunlardı yanlış bi ifade oldu galiba. ben de anlamış değilim. aynı zamanda ilk iş tecrübem. Bir de bu hafta banka ve ihaleler için vekalet çıkartacak.
Sende sorun yok canım. Bu herif tam bir pislik. Bir de acemi geri zekalı bir zampara. Konuşmaları cahilce. Aklı sıra sonra yapacağı el peşrevlerine zemin hazırlıyor. Tam sopalık.
Bildiğin açık ve net cinsel tacize maruz kalıyorsun ama öyle rol kesmiş ki adam ben mi abartiyorum yanlış anlıyorum diye düşünüyorsun. Adam çok mide bulandırıcı.
Bence o iş yerine Birgün daha gitmene gerek yok çünkü sert bir dille konusursan terslersen ertesi gün seninle anlaşamadık diye kovar. Hiç ruhuna eziyet etme unut gitsin o 2 günü.
O çıkartmadan vekalet sen çık ordan
Fosforlu sapık hahahahaYarısına kadar okudum. Sapık diyorum.
Fosforlu sapık, uzaktan bile parlar bu tiplerin sapıklığı.