- 29 Haziran 2017
- 392
- 1.094
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamın niyeti bozuk sende niyetini bozarsın diye seni deniyor
, ama çekiniyor , böyle tipler yavaş,yavaş nasıl olsa istediğini elde edeceğim diye ağızın suyu aka aka , akşam herhalde fantaziler kuruyordur hanımın yanında , pis heris!
Mideme kramplar giriyor kendimi çok çok kötü hissediyorum. Özellikle bugün heryerini gördüm demesi bana kendimi çok aşağılık hissettirdi. Hiçbir yerimi de görmedi gerçekten. Yüzüm kireç gibi. Aklıma geldikçe midem bulanıyor burdaki yorumları okudukça çok kötü oluyorum
Okuduğum üniversite, yabancı dil, ifade ediş şekli, diksiyon ve dış görünüş.
görmemiştir tabii ki. o sadece deneme amaçlı yapıyor.
bakalım rahat bir kız mı değil mi diye. isteklerine cevap verebilir misiniz diye ölçüyor. taktik oluşturmuş kendince. o kötü hissetsin sapık olduğu için siz kötü hissetmeyin. dayanılmaz boyuta vardırırsa gelmiyorum artık dersiniz olur biter.
Ortalama bir kurumsal şirket iyi bir üniversite mezunu yabancı dil bilen ortalama üstü bir profili uzman yardımcısı olarak işe alıyor bu yaşta.O yüzden sordum.
Kartlaşmaya yüz tutmuş bir sapık bence.Başka bir iş bak tatlım.Bir de şimdi aklıma geldi konuda unutmuşum. İlk gün yol üstünde diye beni evime bıraktı ve yemeğe gitmeyi teklif etti. ama o zaman rahatsızlık duymamıştım açıkçası.
Canım iş hayatında var böyle tipler, çok göreceksin kendini kötü hissetmene gerek yokMideme kramplar giriyor kendimi çok çok kötü hissediyorum. Özellikle bugün heryerini gördüm demesi bana kendimi çok aşağılık hissettirdi. Hiçbir yerimi de görmedi gerçekten. Yüzüm kireç gibi. Aklıma geldikçe midem bulanıyor burdaki yorumları okudukça çok kötü oluyorum
Hayatımda 24 yaşında yönetici hiç duymadım. Hadi bunu kabul edelim tavrınız da çok garip yani sanki yılların çalışanı gibi böyle devam ederseniz işi bırakırım diyecek olmanız falan.İşsiz dolu ortalık akıl var mantık var kapı orada der adam yani ne diyecek size 3 günlük çalışana yalvaracak değil ya. Masaya otur desem naparsın sorusunu her yerini gördüm demesini masum bulacak tek bir kadın da yoktur türkiye de hepimiz türkiye şartlarında yetişmiş kadınlarız erkeklerin pislikleriyle yüzyüze büyüdük.İnanamadım konuya hiç kusura bakmayın fantezilerinizi de başka siteye saklayın
Bilmiyorum kurumsal şirketlerde böyle seyler olmaz genelde gerci konu sahibi kurumsal degil falan demis sonradan ama.Yine de inandırıcı değil benim icin fazla hikayesel bilemiyorumBen 22 yasinda yonetici de gordum. Kiz cok guzeldi. Ise alinmasinin tek sebebi buydu. Tabi ki hemen isten cikti.
24 yasinda yonetici olacak vasfa sahip bir insan bu kadar dusuk seviye bir yerde ne ariyor? Konu fake diyemem. Ama 24 yasinda beni cat diye bir yere yonetici yapsalar bunu once baya bir sorgulardim.