• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronum mu sapık yoksa ben mi pimpirikliyim?

Değil 5,6 ay, bir gün bile durmayın artık o iş yerinde. Nabız yokluyor resmen. Pis herif

Adamın niyeti bozuk sende niyetini bozarsın diye seni deniyor
, ama çekiniyor , böyle tipler yavaş,yavaş nasıl olsa istediğini elde edeceğim diye ağızın suyu aka aka , akşam herhalde fantaziler kuruyordur hanımın yanında , pis heris!

Adamın niyeti bozuk sende niyetini bozarsın diye seni deniyor
, ama çekiniyor , böyle tipler yavaş,yavaş nasıl olsa istediğini elde edeceğim diye ağızın suyu aka aka , akşam herhalde fantaziler kuruyordur hanımın yanında , pis heris!

Aslında önemi yok ama evli değil kendisi.

Mideme kramplar giriyor kendimi çok çok kötü hissediyorum. Özellikle bugün heryerini gördüm demesi bana kendimi çok aşağılık hissettirdi. Hiçbir yerimi de görmedi gerçekten. Yüzüm kireç gibi. Aklıma geldikçe midem bulanıyor burdaki yorumları okudukça çok kötü oluyorum

görmemiştir tabii ki. o sadece deneme amaçlı yapıyor.
bakalım rahat bir kız mı değil mi diye. isteklerine cevap verebilir misiniz diye ölçüyor. taktik oluşturmuş kendince. o kötü hissetsin sapık olduğu için siz kötü hissetmeyin. dayanılmaz boyuta vardırırsa gelmiyorum artık dersiniz olur biter.

görmemiştir tabii ki. o sadece deneme amaçlı yapıyor.
bakalım rahat bir kız mı değil mi diye. isteklerine cevap verebilir misiniz diye ölçüyor. taktik oluşturmuş kendince. o kötü hissetsin sapık olduğu için siz kötü hissetmeyin. dayanılmaz boyuta vardırırsa gelmiyorum artık dersiniz olur biter.

Tavsiyelerinizi dinlicem

Ortalama bir kurumsal şirket iyi bir üniversite mezunu yabancı dil bilen ortalama üstü bir profili uzman yardımcısı olarak işe alıyor bu yaşta.O yüzden sordum.

Kurumsal değil küçük bir şirket. Ofisi bile ben açıp kapatıyorum düşünün yani.

Kesin aids hastalığında yakalanmıştır kendisi evli değilmiş erkek cinsellik olmadan yaşamaz ki , kaç kadınla yattı , kim bilir ay midem bulandı !

Arkadasim yanlis anlama egitimin deneyimin ne bilmiyorum ama 24 yasinda disaridan yonetici aliniyorsa o iste bir is vardir. 24 yasinda yonetici olunmaz demiyorum. Ben de 26 yasindayim ama icerden yetistim. Cok kisiyi ise aldilar disaridan yonetici diye. Ya birinin akrabasi ya kiz cok guzel vesaire... hic biri 2 aydan fazla duramadi.

Muhtemelen o ise alinisinizdaki sebep bastan belliydi. Derhal baska bir is bulun o adam sapik degilse bile patavatsiz igrenc bir herif. Sapik olmasi icin illaki fiziksel taciz gerekmiyor. Sen yeni tanidigin bir kizin yaninda nasil kimseye kucagima otur demiyorum falan dersin sen kimsin ya... sinir oldum terbiyesiz adam

Adamin niyeti bozuk.Herseyi beklerim .Korkmalisiniz.Bence yarin isi birakirdim ben olsam.Gencecik kizsin basina bir is gelirse cok uzulursun.

Resmen taciz bu..illa sözle olmasına gerek yok psikolojik taciz yapmış..işi bırakamıyosan da tavrını koy asla muhattap oma ciddi davranırsan vazgeçer diye ümİt ediyorum..

Bir de şimdi aklıma geldi konuda unutmuşum. İlk gün yol üstünde diye beni evime bıraktı ve yemeğe gitmeyi teklif etti. ama o zaman rahatsızlık duymamıştım açıkçası.
Kartlaşmaya yüz tutmuş bir sapık bence.Başka bir iş bak tatlım.

Kesinlikle ayrilin işten!! Bende bircok iste calistim size tavri konustuklari asla normal degil. Baska yerde arayin nasibinizi birakin orayi bence

Hayatımda 24 yaşında yönetici hiç duymadım. Hadi bunu kabul edelim tavrınız da çok garip yani sanki yılların çalışanı gibi böyle devam ederseniz işi bırakırım diyecek olmanız falan.İşsiz dolu ortalık akıl var mantık var kapı orada der adam yani ne diyecek size 3 günlük çalışana yalvaracak değil ya. Masaya otur desem naparsın sorusunu her yerini gördüm demesini masum bulacak tek bir kadın da yoktur türkiye de hepimiz türkiye şartlarında yetişmiş kadınlarız erkeklerin pislikleriyle yüzyüze büyüdük.İnanamadım konuya hiç kusura bakmayın fantezilerinizi de başka siteye saklayın

Mideme kramplar giriyor kendimi çok çok kötü hissediyorum. Özellikle bugün heryerini gördüm demesi bana kendimi çok aşağılık hissettirdi. Hiçbir yerimi de görmedi gerçekten. Yüzüm kireç gibi. Aklıma geldikçe midem bulanıyor burdaki yorumları okudukça çok kötü oluyorum
Canım iş hayatında var böyle tipler, çok göreceksin kendini kötü hissetmene gerek yok

Saçma sapan konuşmuş evet. Sapık olabilitesi yüksek.

Hayatımda 24 yaşında yönetici hiç duymadım. Hadi bunu kabul edelim tavrınız da çok garip yani sanki yılların çalışanı gibi böyle devam ederseniz işi bırakırım diyecek olmanız falan.İşsiz dolu ortalık akıl var mantık var kapı orada der adam yani ne diyecek size 3 günlük çalışana yalvaracak değil ya. Masaya otur desem naparsın sorusunu her yerini gördüm demesini masum bulacak tek bir kadın da yoktur türkiye de hepimiz türkiye şartlarında yetişmiş kadınlarız erkeklerin pislikleriyle yüzyüze büyüdük.İnanamadım konuya hiç kusura bakmayın fantezilerinizi de başka siteye saklayın

Ben 22 yasinda yonetici de gordum. Kiz cok guzeldi. Ise alinmasinin tek sebebi buydu. Tabi ki hemen isten cikti.

24 yasinda yonetici olacak vasfa sahip bir insan bu kadar dusuk seviye bir yerde ne ariyor? Konu fake diyemem. Ama 24 yasinda beni cat diye bir yere yonetici yapsalar bunu once baya bir sorgulardim.

Bana kalirsa isten cikiyorum diye isyerine gitme bile.Sapigin ne yapacagi belli olmaz.
Sapik ruhlu herif.Allah boylelerine firsat vermesin.

Ben 22 yasinda yonetici de gordum. Kiz cok guzeldi. Ise alinmasinin tek sebebi buydu. Tabi ki hemen isten cikti.

24 yasinda yonetici olacak vasfa sahip bir insan bu kadar dusuk seviye bir yerde ne ariyor? Konu fake diyemem. Ama 24 yasinda beni cat diye bir yere yonetici yapsalar bunu once baya bir sorgulardim.
Bilmiyorum kurumsal şirketlerde böyle seyler olmaz genelde gerci konu sahibi kurumsal degil falan demis sonradan ama.Yine de inandırıcı değil benim icin fazla hikayesel bilemiyorum

Back
X