Patronunuzla iş gezisine gitseniz ve ondan hoşlansanız?

Bana aşık olmayan erkekten ne etkileneceğim, riski sevmem. Patron falan çok yaş iş bir de yakınlaşıp ne yapacaksınız? 🤣🤣 elini bacağa atma sahnesi canlandı gözümde filmlerde bpyle olur ya. Ne çabuk etkileniyorsunuz bu erkeklerden anlamadım,sonuçta erkek işte ))

Neden çıkışı hemen elime veriyorlar? Adama tecavüz mü ettik? Kimse şirketten ilişki yaşamıyor mu? Ya çok etkilendik diyelim.

10 Mayıs 2025 Cumartesi Yeni iş, yeni şehir, yeni düzen konunuzdan :
İş bulup bir düzen kurmuştum. Sonra işten çıkarıldım. Uzun zamandır da işsizim. İşsizlik kanser gibi, maddi zorluğunu geçtim. İnsanı mental olarak tüketen bir şey. Şimdi az maaşa da olsa, başka şehire taşınacağım ve bir evi başkalarıyla paylaşacağım. Şu an tek kalıyordum. Evimi, mahallemi, arkadaşlarımı seviyordum ama lanet olsun ki özel sektör mutlu olmamıza izin vermiyor. Burada kalıp işsiz bekleyemem, neredeyse 1 yıl oldu. Siz olsanız ne yapardınız?

Yakınlaşır mıydınız? Sadece ikiniz gitmişsiniz. Evli değil. Oldu mu hiç öyle etkilenen?
10 Mayıs geçen cumartesi açtığınız konunuzda neredeyse 1 yıldır işsiz olduğunuzu yazmıştınız.

Hangi ara iş buldunuz, iş için vazgeçilmez hale geldiniz de patronla iş gezisine gideceksiniz ?

Konularınızın gerçek hayat, olay, kişi ve kurumlarla ilişkisi var mı yoksa hepsi varsayımsal mı ?

Neden çıkışı hemen elime veriyorlar? Adama tecavüz mü ettik? Kimse şirketten ilişki yaşamıyor mu? Ya çok etkilendik diyelim.
Yavas yavas gelisen duygusal bir iliskiden degil, is seyahatinde iki yatip kalkmaktan bahsediyorsunuz. Oyle bir fark var arada.

Cok etkilendiyseniz is seyahatinde sevismeyin. Dönünce yemege cikin bakalim patron hala cok etkilenmis mi.

10 Mayıs 2025 Cumartesi Yeni iş, yeni şehir, yeni düzen konunuzdan :

10 Mayıs geçen cumartesi açtığınız konunuzda neredeyse 1 yıldır işsiz olduğunuzu yazmıştınız.

Hangi ara iş buldunuz, iş için vazgeçilmez hale geldiniz de patronla iş gezisine gideceksiniz ?

Konularınızın gerçek hayat, olay, kişi ve kurumlarla ilişkisi var mı yoksa hepsi varsayımsal mı ?
Yeni işe başladım dedim zaten. İş gezisine gitmek için vazgeçilmek olmak mı gerekiyor? Bana sen gideceksin dediler.

İşe giriş, çıkış, uçak biletleri bunları mı yüklemem gerekiyor? Ben cevabınızı, tepkinizi, tavsiyenizi soruyorum.

Back
X