Pazar günleri napıyoruz

pamukcuq

Hayallerime Kavuştum
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
654
0
46
Samsun
kızlar eşlerimizle pazar günleri neler yapıyoruz zamanımızı nasıl geçiriyoruz, yoksa bu pazar yalnızmıyız paylaşalım birbirimizden güzel fikirler alalım bizde yapalım eğlenelim

Biz pazar günleri tam teşekküllü kahvaltı keyfimizden asla ödün vermiyoruzda verdirmiyoruzda:))) eşimin bir pazarı var ve o günü tadını çıkara çıkara geçiriyoruz..öğlen 11-12 gibi kahvaltımıza oturup 1 e kadar felan kalkmıyoruz..makara kahkaha sohbet felan derken zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan..sonra birlikte kahvaltı masamızı toparlayıp bulaşıkları makineye ve balkonda kahve keyfi yapıyoruz..
1 saatte o sürüyor hemen hemen..çünkü evimin balkon manzarası çokkk güzel ve çokk keyif alıyoruz..
sonrasında eşim pc başına geçiyor çünkü sürekli oynadığı bir online oyun var..bende onun yanına gidiyorum asla ayrı olmayız evde biz..akşamüzerine kadar colaydı çaydı kekti kurabiyeydi felan sonra çıkıp yürüyoruz..saat 7 felan eve geliyoruz..birlikte akşam yemeği için bişiler hazırlıyoruz..pişmesi yemesi derken saat 9 oluyor..sonra eğer o gün sinemaya gitmemişsek evde dvd keyfi yapıyoruz..zaten gece 12 felan oluyor..bir pazarımız böyle geçiyor..
eşim dışarı hiç çıkmaz bensiz..neredeyse 3 senedir bu böyle..zaten bizde yeni evli sayılırız ağustosta 3.senemize giricez nasipse..

Cumartesiden temizliğimi yaparım. Pazara sadece ütüyü ve yemeği bırakırım( Hafta içine en az 3 ana yemek yapıyorum)

11 gibi kalkarız. Güzel bi kahvaltı hazırlarım. Sohbet ederek yer, üstüne birer kahve içeriz.

Eşim evdeyse; hava güzelse bir program yaparız, değilse ya playstation oynarız ya da film izleriz. Temizliği ctesiden yapamadıysam ben evi süpürürüm o siler. Onsuz yapamadığım ağır işleri yapar vs vs.

Evde değilse; beni annemlere ya da amcamlara bırakır. canım oraya da gitmek istemiyorsa, alırım pc mi yaparım kahve ayaklarımı uzatır keyfime bakarım :)

Bu aralar hiçbir şey yapmıyorum pinekliyorum çünkü o kadar dolu ki zamanım konserler oluyor birde genelde hafta sonları. Boş buluncada gezecek halim olmuyor evimde kahvemi yapıp oturuyorum gitar çalıyorum bol bol tv ye bakıyorum bu hafta da yine konserle geçecek.

pazara asla iş bırakmam ütü dahil herseyi cumartesi bitiririm her pazar dısarda kahvaltı ederiz sonra alısverise gideriz sahilde spor yaparız aksamda mutlaka balık yerizz bi pazarımızzz varrrrrr beraber gecirdigimiz

hafta sonu kesinlikle iş yapmam ..eşimin evde oldugu günler cumartesi pazar çünkü:)11 gibi uyanır güzel kahvaltı yaparıs aheste aheste saat 1 e kdr:)sonrasında dışarı çıkarız arkadaşlarıyla buluşuruz..yada akşammm arkadaşlar bize gelir..ev işimi ütümü falan hafta içi yaparım:)

anneler günü olması dolayısı ile ne yapacaksınız dedi sanırım arkadaş?

kocamla eger küs kırgın degilsek öglen 11de kalkarız sonrasında kahvaltı pazar alışverişi market alışverişi birazda gezeriz oglum ayagım agrıdı der sonra dışarda yemek yersek yeriz yemezsek eve geliriz sonrada böyle geçer işteeeeee

anneciiim zorla 9 da kaldırır kahvaltı hemen ardından temizlik....uffff beni bu rutin hayat bitirdi bi evde gezmeyi dolaşmayı herkes mi sevmez yaaa

eğer sevgilimin yaşadığı şehre gidersem;öğlen başlarız gezmeye avm ler, işlek caddeler, alışveriş, yeme-içme,sohbet, eğlence derken zaman geçer. zaten zamanın nasıl geçtiğini %99 anlayamıyoruz
fakat işe gitmişse görüşemeyeceksek, alıyorum annemi çarşı pazar yorana kadar gezdiriyorumönceden almayı kafama koydugum şeyler varsa anneme yeni görmüş gibi yapıp aldırtmak için çaktırmadan yağ çekiyorum

Genelde evdeyim. Zaten çok evcilim ben.
En fazla 2 saat çıkar,bir arkadaşımı görürüm o da benim için çok çok çok kıymetli biriyse...
Cumartesileri dışarı çıktığım için pazarları evde yaymayı çok seviyorum.
Bir arkadaş herkes evde demiş.. Nete girerim,film izlerim,uyurum,cilt,saç bakımı yaparım,ev gibisi var mı ayol?

bizde eskiden pazarları eşimle güzel kahvaltı yapıp süslenip püslenip dışarı çıkardk avm lerde gezer sahilde yürür güzel bi yemek yer eve gelir odamıza çekilirdik:92: tabi bu son zamanlarda hep evdeyiz ailesyle

cumartesi gecesi genelde dışarda olduğumuzdan pazar uyumakla geçiyor
daha doğrusu eşim uyuyor ben erken uyanıyorum kitap tv vs geçiyor öyle özel bişey yok

Pazar kahvaltımız bizim için çok önemlidir..Yeriz içeriz sonra dışarı çıkarız,gezip gelmek zaten akşam yada akşam üstünü buluyor.Daha sonra evde keyif yaparız,derken gün biter,bir sonrakini bekleriz.:86:

bu pazar yakın ark ta kalcam film izlicez finallere çalışcaz ödev yapcaz :) ama kendi memleketimde olsam ya sevgilimle buluşurdum ya da ailemle vakit geçirirdim. genelde burda pazar günleri evden çıkasım glmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…