evet suç sende.
ailen yakınsa kızartmayı alıp onlara gidecektin.
herkes kendi ailesinde yapsın kahvaltıyı diyecektin.
ailen uzak mı o zaman kendi başına yap kahvaltıyı ve eşinle diyalogunu en aza indir.
kv ile de açık açık konuş.
Ailem yakin degil malesef,bu tur davranislar da direk kusme sebebi olur,dort yasinda bir kizim var,bu yuzden sesimizi yukselterek tartisamiyoruz,tek istedigim eyfimiz fazlaca kacmadan,bunalmadan bir yili gecirmek.
Ailem yakin degil malesef,bu tur davranislar da direk kusme sebebi olur,dort yasinda bir kizim var,bu yuzden sesimizi yukselterek tartisamiyoruz,tek istedigim eyfimiz fazlaca kacmadan,bunalmadan bir yili gecirmek.
o zaman takmayacaksın 1 sene.
yoksa huzursuz ortam oluşur ve en ufak şeylerde bile durduk yerde gerilirsin eşinle.
bir de kendini mecbur hissetme. gitmek istemiyorsan her fırsatta eşine "ana oğlu başbaşa vakit geçir. biz zaten seninle aynı evdeyiz" de. bırak seni evini özlesin kocan.
Allah im keşke benide kv elti gorumce birgün hazir sofraya çağirsa ne olur du sanki
Siz kendinizi böyle naza çektikçe üstünüze düşüyorlar ya kendimi 5. Kattan atasim geliyo
Hazir kurulmuş sofra ne güzel ailecek yeyin için sohbet edin beraberce toplayın tertemiz evinize gelin oh mis
Böyle kapısına kadar davet eden kaynivalideleri kutluyorum
İyi de kadın zaten hazırlamış kahvaltıyı.. Herşey tamam yanii Patatesler kızaracak masaya oturulacak.. Son anda gelip davet ediliyor, yaptığı bütün hazırlık "eş" tarafından görmezden gelinip daveti kabul ediyor. Bu resmen "sen aslında yoksun" davranışıdır.
Kayınvalide iyi niyetli olsa böreği koymadan önce arar " kızım-oğlum kahvaltı yapmadıysanız bana gelin börek koyuyorum fırına" derdi.
@deniz_74 Kaynanan görgüsüz, kocan anacı, sen hatalısın. Patatesleri de kızartacaktın oturup yiyecektin. İkisi konuşmuş anlaşmış kafa kafaya verip zıkkımlanacaklardı.
o zaman takmayacaksın 1 sene.
yoksa huzursuz ortam oluşur ve en ufak şeylerde bile durduk yerde gerilirsin eşinle.
bir de kendini mecbur hissetme. gitmek istemiyorsan her fırsatta eşine "ana oğlu başbaşa vakit geçir. biz zaten seninle aynı evdeyiz" de. bırak seni evini özlesin kocan.
Aynen,o mecburriyet,zorunluluk duygusunu bir atabilsek,daha rahat gececek gunler ama,olmuyor suan.evdeyim,calismiyorum biraz da ordan geliyor bu yuz gozluk.
şimdi aklıma geliyor.
bu kv elti koca mevzularını okuyunca eşim ve ailesi evliliğimizin ilk ayına yapılmaması gereken her şeyi sığdırmış. o yüzden boşanmak istemişim. neyse ki eşim bir daha tekrarlamadı hatalarını.
konuya gelince elti ile aynı sokakta otururken kv eşimi eltilere yemeğe çağırırdı sık sık. 1-2 kez gittim. baktım olmuyor gitmedim. eşim kendi gitti geldi. ben evde tek başına takıldım.
Aynen,o mecburriyet,zorunluluk duygusunu bir atabilsek,daha rahat gececek gunler ama,olmuyor suan.evdeyim,calismiyorum biraz da ordan geliyor bu yuz gozluk.
İyi de kadın zaten hazırlamış kahvaltıyı.. Herşey tamam yanii Patatesler kızaracak masaya oturulacak.. Son anda gelip davet ediliyor, yaptığı bütün hazırlık "eş" tarafından görmezden gelinip daveti kabul ediyor. Bu resmen "sen aslında yoksun" davranışıdır.
Kayınvalide iyi niyetli olsa böreği koymadan önce arar " kızım-oğlum kahvaltı yapmadıysanız bana gelin börek koyuyorum fırına" derdi.
@deniz_74 Kaynanan görgüsüz, kocan anacı, sen hatalısın. Patatesleri de kızartacaktın oturup yiyecektin. İkisi konuşmuş anlaşmış kafa kafaya verip zıkkımlanacaklardı.
Aramamis gelmiş işte uygun bi dille anne bugün kahvaltı sofram hazır başka gün yiyelim
Yada sen gel buyur sofraya diyebilirdi
Belkide kadın yanlız kahvaltı etmek istemedi davet bekledi ne var bunda bu kadar sinirlenip patatesleri çöpe atacak
Hic hazır sofra görmedim hep kendim hazırladım
Senelerdir ne kv ne elti bi kere bile hadi kahvaltı şu yemek hazır gel demedi insan ister istemez imreniyo ama gel gör ki bundan rahatsiz olup konu açanlar bile var
Aramamis gelmiş işte uygun bi dille anne bugün kahvaltı sofram hazır başka gün yiyelim
Yada sen gel buyur sofraya diyebilirdi
Belkide kadın yanlız kahvaltı etmek istemedi davet bekledi ne var bunda bu kadar sinirlenip patatesleri çöpe atacak
Hic hazır sofra görmedim hep kendim hazırladım
Senelerdir ne kv ne elti bi kere bile hadi kahvaltı şu yemek hazır gel demedi insan ister istemez imreniyo ama gel gör ki bundan rahatsiz olup konu açanlar bile var
Kadın zaten kahvaltı hazırlanıyor diye kızmıyor ki kv oğluna gelin diyor o da tamam geliyoruz diyor. Kadın yok sayılmasına kızıyor. Yoksa eminim hiç hazırlığı olmadan kendisine sorulsa o da ya sen gel ya biz gelelim anne der. Hem eşi hem de kayınvalidesi inanılmaz düşüncesiz umarsız insanlar. Sizin savunduğunuz taraf tabii ki bence de doğru ama; yazılan şey o değil.
Esine hafta sonu 1 gun evvelden soyle
Yarin basbasa yapalım zaten hep onlarlayiz yalniz kalmak keyifli muhabbetli kahvaltilar yapmakistiyorum diye.
Isteklerini dile getirmezsen nasil ne istediğini bilip davranacak ki.malesef 1 cok erkek ince ayarı yapamiyor söylemeden
Suç eşinde
Biz çaya gelırız dıyebılırdı
Sofradaydık bızde dıyebılırdı
Orta noktayı erkek bulmalı
Çöpe atacagına oturup yeseydın ya
Ben olsam oturur yer kayınvalıdemede sofradaydım cagırdıgınızda tokum derdım hoş eşle o kavgadan sonra gıtmesenız daha ıyı olurdu sankı bılemedım
2 bucuk senelıj evlıyım kayınvalıdem 1 kere bıle ne kahvaltıya ne yemege cagırmadı hangısı daha ıyı bılmıyorum
Bence suç eşinizde. Kv ye söylemesi lazımdı. "Anne bizimde sofra hazırdı. İstersen börekleri getirin burda birlikte yeriz.Yukarıya çıkmayalım şimdi." kv den ona göre ya gelirlerdi ya da börekten bir tabak verirdi.