Pazar kahvaltisi

Kesinlikle esimin yapmasi gereken buydu,ama yapmaz(yapamaz)

Kizimiz var canim,bu yuzden bir sure ayri odalara gectik.
Eskiden olsa bu kadarla kalmaz,dile vururdum.gerci yine uzulen biz olurduk.karsi tarafincok ta umrunda olmazdi.

Malesef oyle oldu,olmak zorunda kaldi.eskiden dile vuruyordum ama simdi evladimiz var.cok konusurdum,herkesin evi barki ayri,herseyin bir yolu yordami var diye ama nafile.

Aynen soylediklerini beynim dunden beri soyluyor ,ama benim elimden birsey gelmiyor.
Neden gelmesin ? Herşey sende bitiyor .tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler . Bir şekilde (gece de olabilir, erkekler bundan çok iyi anlar .iyyy düşüncemden midem bulandı) ikna et. .tatlı dille yaparsan basarirsin, kavga edersen inada biner .

Aynen yazdiginiz gibi yasananlar.ama bu sadece bir ornek.ne ilk ve ne de son olacak.esimin ailesiyle gecici sure ayni binada,surekli ayni sehirde yasiyoruz.

Esinde kv de kotu niyetli ,
Kv boregi bir tabaga koyup getirebilirdi illa amac sizin yemenizse ,dusuncesiz amaci hukum surmek ,
Esinde belli annesinin sdozunden cikmaz cinsinden ,
Burada is size dusuyor ,
Ben gelmiyorum ,hergun aileni gormerkten sikildim ,boyke bir ortama alisik degilim ,evlilik seninle benim aramda ,sabah aksam aileninde dahil olmasi gerekmiyor diyin ,
O gitmek istiyorsa gitsin ,Geldiginde de yumusak davranmayin ,
Siz kimsenin odaligi degilsiniz ,eviniz koyunuz ayri bunu anlasin

Esimle benim genel anlamda problemimiz yok cok sukur,ama is anne ve ailesine gelince cok lackalasiyoruz ben buna uzuluyorum.biz her zaman onlarin gozunde hazir askeriz.gel gel git git.bu zamandan sonra da mumkunu yok degismez.is bu durumda esim de bitiyor.hayir demeyi bilmesi lazim.

Hatanin sende oldugunu dusunmuyorum. Kahvalti hazirligina girismissin zaten esinin de sana sormadan tamam demesi hos olmamis kv kapiya gelmeden seni arasin borek yaptim yemek isterseniz kahvaltiya gelin diye aramak kapiya kadar gelmekten daha rahat bence.
Benim de kv arardi pazar gunleri kahvaltiya gelin diye kotu niyetli olmaya bilir ztn bir gun tatilimiz var bir lokma yiyip bir makine bulasik topluyodum ee ne anladim ben bundan bir,iki aradi gitmedik daha da aramiyo :)

Kv uc erkek annesi canim.en kucugude benim esim

Bunlari bizde cooookkk yasadik canim,gencken.ama simdi birbucuk ay oldu ayni binadayiz ,artik bunye kaldirmiyor.dun esim ilk defa bu sekilde bir tepki verince ,sok ! Oldum.oda durumdan hosnut degil,dile de getirdigi oluyor,ama anne ve kardes baskisini bir turlu kiramiyor.sonuc biz uzuluyor ve yipraniyoruz.

Malesef bas edemiyoruz.bir yil birlikte oturacagiz.hayirlisiyla bir atlatsak.

Eşinizin "annemin, kardeşimin baskısını kıramıyorum" diye üzüldüğünü hiç sanmıyorum.

Konuda tek üzülen var, o da sizsiniz.

Esimin haberi yoktur diye umit ediyorum.tabiki olurdu ama,daha gun gecmemis beraberdik.hemen sabahina boyle cat kapi emrivaki ,ne bileyim sinir bozucuydu.ve kv bu sabah gayet normal yine geldi ,girmicektim ama geleyim bes dk.oturdu.islerini hslletmis carsida,onlkari anlatti gitti.az once de gezmege gitti.ve bennnn suan sizinle dertlesiyorum.

Kesinlikle tek bir hatalı var o da kocan olcak musvett. Kadıncağız hazırlamış hadi gelin diyor kötü niyet görmedim. Sende başbaşa olmak istemişsin çok normal. Kapıya gelip sofra hazır dediğin halde kocan tamam.anne geliriz diyorsa aptal olan senin kocan.

ben olsam patatesleri kızartır bi güzel yerdim. canım börek istemiyor madem senin istiyor git ye diye eşi yollardım. bu kadar basit. her çağrılan yere gitmek zorunda değilsiniz

Şu haftasonları nasıl hevesle kahvaltı hazırlıyorsunuz ya. Ben eşime diyorum dur az daha bekleyelim belki biri çağırır kahvaltıya bizi

azcık söylenseydin eşine, "ee şimdi oldu mu ben o kadar hevesle hazırladım, sen annene tamam diyorsun, gidedelim bu seferlik ama Allah aşkına bundan sonra bana sor" diye tatlı bir şekilde sitem etseydiniz, patatesleri de alıp gitseydiniz, maalesef kadınlar kulubü nde gördüğüm olay bu, kızlar haklı ama öyle tepkiler veriyor ki, hem eşleri sinir küpüne dönüyor, hem aileye karşı itici görüntü yaratıyor, hem de eşlerinin ailelerini istemiyor gibi görünüyor.

onların ve eşinin düşüncesizliği bu tepkiler yüzünden göze bile gözükmüyor. şimdi ne oldu biliyor musunuz anne düşünceli börekleri yapıp hazırlamış ama siz sinirden delirmiş, patatesleri çöpe atmış ve annesine gitmek istememişsiniz, eşinizin gördüğü bu. lütfen derdinizi daha sakin anlatın, haklıyken haksız konuma düşmeyin, özellikle aileler söz konusu oldugunda.

benim de bir gün eşim arkadaşları ile sözleşmiş, o gün de annem aramıştı ben de eşime sormadan "tamam anne geliriz dedim" peki bu durumda eşim ne yaptı, "tamam annene söz vermişsin gidelim ama lütfen bir daha bana sor, planım olabilir, canım gitmek istemeyebilir her şey olur" dedi ve ben hem onu anladım hem sorun çıkmadı hem de artık ne zaman annem çağırsa önce eşime sordum.

2 tavır arasındaki farkı görebiliyor musunuz? ya eşim de bana sizin verdiğiniz tepkilerden verseydi? ve ben burada konu açsaydım, o zaman herkes demez miydi eşinin öfke sorunu mu var diye? kızlar gerçekten evet haklısınız ama bunu eşinize anlatma yönteminiz yanlış, sakinleşince güzelce eşinize anlatın, umarım anlayacaktır.

Kabahat eşinizde annesine saol anne ama deniz hazırladı ama ben gelip sıcak börek alayım deseydi hem börek yerdiniz hem kahvaltınızı yapardınız zaten sık sık birlikteymişsiniz kayınvalideniz de bozulmazdı bu duruma hoş bozulacak birşey de yok ya

Cok guzel dile getirmissiniz,normal yasantida soylediniz gibi,bir sikintimiz yok.ama anne ve ailesiyle ilgili durumlarda malesef durumumuz bu.istinasiz.
Ve esim ilk defa boyle bir davranista bulundu.bana kizarakmi tezgaha vurdu.yoksa yinemi yinemi....cunku sabah kalktik sakalastik,ben mutfaga ,esim ve kizim odada oyun oynuyorlardi.ben ce yeter artik ti.umuyorum oyledir.yoksa hersey gayet iyiydi.bir de ben mutfaktan seslendim,anne kahvalti hazir oglen geliriz diye.sonra kapiya geldim yine aynisini soyledim.ama israrin siniri yok.size yazarken kv yine kapiya geldi.alisveristen gelmis.ben hala dunu,bugunu,yarini sizinle dertlesiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…