Pazar kahvaltisi

İste bu kadar,ve sorun olmayacakti ,ama israrlar israrlar....ben,biz uzgun.ve cocukca hareketler.

+100
Davranış bozuklukları erkeklerde tepki bozuklukları biz kadınlarda
Ya anlamsız abartılı tepkiler veriyoruz
Ya konu dışına çıkıp genelliyoruz
Ya da tepkisiz kalıp dertsiz başımıza dert alıyoruz

Aranız iyiyse, zalim,fitneci bir anne değilse lütfen boşuna huzurunuzu bozmayın.

Bu günler gelip geçer. Dönüp baktığınızda sadece eşinizle aranıza giren soğukluk kalır.

Tatlı dil ile , ofkelenmeden ince ince dokuyun.

Kayınvalidenle seviyeli olmalısın bu kadar zırt pırt kapıya gelinmez
Herseferinde açma vc deydim banyodaydım bahaneler bul ben darlandım burda ya da al karşına konuş bu şekilde baskı altında hissediyorum önceden haberleşelim çağıracağında ya da geleceğinde desen anlamaz mı acaba?

eşine laf geçiremiyosan boşuna uğraşma sen bunalt onları, yemek yapma hep bekle ki o yapsın, gidelim yiyelim annende yemiyo muyuz, ben bişey yapmadım de dur, sonunda onlar bıkar heralde, bıkmazlarsa da uğraşsız yemek boşver ye gitsin

Senin yerinde olsam gitmezdim niye gittin ki

eşiniz kahvaltı hazırladığınızı bilmiyor muydu
annesi geldiğinde bilmese bile eşime bi sorayım demiyo mu
çok ilginç cidden
siz bu adamla başbaşa kahvaltı etme derdindesiniz
adam börek lafını duyar duymaz sizi falan unutmuş
annesi yalnız mı yaşıyo
niye sürekli size geliyo
sürekli size gelmesi iyi bişi değil
ama eşinizin davranışı da hoş değil
ama en kötüsü sizin olaya tepkiniz
madem o kadar sinirlendiniz ben patateslerimi yicem tek basıma kahvaltı edicem git sen deseydiniz eşinize
çöpe atmışşsınız patatesleri bide kaynanaya gitmişsiniz
çok ilginç
göstermelik sinirlenmişsiniz gibi görünüyo burdan

Ben kaç sene kv ile oturdum altlı üstlü.. nerdeyse hiç hazır sofraya çağrılmadım. Daha çok yardıma. . Keşke uzatmasaydınız.. Patatesi alıp inseydiniz kahvaltıya. .

Suç bence eşinizde.. sizde sakin olmaya çalışın mutlu olmak için..

Ne guzel iste sizi dusunmus hazirlik yapmis.Benim kv de surekli cagirir sevinerek giderim hatta bazen kendimizi davet ederiz :)

o kadar laf söyleyip tartıştıktan sonra tıpış tıpış peşinden giderseniz hiçbir şey değişmez
önce bunu değiştirmekle başlayın
patatesleri kızartıp oturup yiyecektiniz eşinize de benim adıma konuşma yetkisini kim verdi bana sordun mu gidebiliriz diye diyecektiniz ben olsam öyle yapardım

Kadın güzellik etmiş art niyet yok ama ne bilim gülüm sende haklısın ya..

Canım benim çok haklısın, ben olsam neyapardım Biliyormu sun kv kolundan tutup mutfağa getirir sofrayı gösterirdim oda anlardı.

Bu kv deler Neden oğulları evlenince pek bir kıymetli olur anlamış degilim hiç sevmem emrivaki leri fakat yapacak birşey yok eşiniz annesine Hayir diyememis ben olsam atmazdım patatesleri oturur yerdim Mecbur değilsin çıkmaya kv deye esinede ders olurdu ama şimdi hem çöpe atıp hem yukarı cikmisin haklıyken haksız olmuşun cnm mesela eşin yokken kv dene şakayla karışık laf sok

Hic hazzetmem boyle emrivakilerden. Eşinde hata canim herseyin ortayolunu bulmak varken emrivaki niye. Bidaha olursa gitme tavrini koy

suç bi tabak börek alıp size verip gitmeyen kv de de , oğlunun reddetmeye ceğini adı gibi bilir bu tipler , ya da böreğini de istemiyoruz bi haftasonu kahvaltısında çalmayın şu kapıyı aramayın sormayın , önceden yapılır bu planlar

Ben olsam patesleride alıp giderdim yanlız olduğum için hep kalabalık sofraları sevmisimdir

evet suç sende.
ailen yakınsa kızartmayı alıp onlara gidecektin.
herkes kendi ailesinde yapsın kahvaltıyı diyecektin.
ailen uzak mı o zaman kendi başına yap kahvaltıyı ve eşinle diyalogunu en aza indir.
kv ile de açık açık konuş.

Emrivakiler bir sure sonra gercekten can sikmaya basliyor.hafta,gun boyu surekli gorusuyoruz,hani ara sira olan bir sey olsa keyif alirsiniz.bir de kurulmus hazir bir sofra var,oradaki diyalog sanki hic birsey yokmus ,sanki haberlesilmiscesine bir vurdumduymazlik olunca gercekten bayiyor.kayinpederim yok.kayinvalidem tek,75 yasinda,tum gun gezecek kendini megale edecek bir sekilde yasar.ama is bize gelince biraz rahat.oyle seyler oluyor ki camasir asmaktan,pazara cikis saatinden,kizimin uykusundan oyyyyy inanin anlkatilmaz yasanir.allah uzxun omurler versin de,bir bucuk ayda boguldummmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…