İste bu kadar,ve sorun olmayacakti ,ama israrlar israrlar....ben,biz uzgun.ve cocukca hareketler.Kabahat eşinizde annesine saol anne ama deniz hazırladı ama ben gelip sıcak börek alayım deseydi hem börek yerdiniz hem kahvaltınızı yapardınız zaten sık sık birlikteymişsiniz kayınvalideniz de bozulmazdı bu duruma hoş bozulacak birşey de yok ya
+100azcık söylenseydin eşine, "ee şimdi oldu mu ben o kadar hevesle hazırladım, sen annene tamam diyorsun, gidedelim bu seferlik ama Allah aşkına bundan sonra bana sor" diye tatlı bir şekilde sitem etseydiniz, patatesleri de alıp gitseydiniz, maalesef kadınlar kulubü nde gördüğüm olay bu, kızlar haklı ama öyle tepkiler veriyor ki, hem eşleri sinir küpüne dönüyor, hem aileye karşı itici görüntü yaratıyor, hem de eşlerinin ailelerini istemiyor gibi görünüyor.
onların ve eşinin düşüncesizliği bu tepkiler yüzünden göze bile gözükmüyor. şimdi ne oldu biliyor musunuz anne düşünceli börekleri yapıp hazırlamış ama siz sinirden delirmiş, patatesleri çöpe atmış ve annesine gitmek istememişsiniz, eşinizin gördüğü bu. lütfen derdinizi daha sakin anlatın, haklıyken haksız konuma düşmeyin, özellikle aileler söz konusu oldugunda.
benim de bir gün eşim arkadaşları ile sözleşmiş, o gün de annem aramıştı ben de eşime sormadan "tamam anne geliriz dedim" peki bu durumda eşim ne yaptı, "tamam annene söz vermişsin gidelim ama lütfen bir daha bana sor, planım olabilir, canım gitmek istemeyebilir her şey olur" dedi ve ben hem onu anladım hem sorun çıkmadı hem de artık ne zaman annem çağırsa önce eşime sordum.
2 tavır arasındaki farkı görebiliyor musunuz? ya eşim de bana sizin verdiğiniz tepkilerden verseydi? ve ben burada konu açsaydım, o zaman herkes demez miydi eşinin öfke sorunu mu var diye? kızlar gerçekten evet haklısınız ama bunu eşinize anlatma yönteminiz yanlış, sakinleşince güzelce eşinize anlatın, umarım anlayacaktır.
Esimin haberi yoktur diye umit ediyorum.tabiki olurdu ama,daha gun gecmemis beraberdik.hemen sabahina boyle cat kapi emrivaki ,ne bileyim sinir bozucuydu.ve kv bu sabah gayet normal yine geldi ,girmicektim ama geleyim bes dk.oturdu.islerini hslletmis carsida,onlkari anlatti gitti.az once de gezmege gitti.ve bennnn suan sizinle dertlesiyorum.
Kayınvalidenle seviyeli olmalısın bu kadar zırt pırt kapıya gelinmezCok guzel dile getirmissiniz,normal yasantida soylediniz gibi,bir sikintimiz yok.ama anne ve ailesiyle ilgili durumlarda malesef durumumuz bu.istinasiz.
Ve esim ilk defa boyle bir davranista bulundu.bana kizarakmi tezgaha vurdu.yoksa yinemi yinemi....cunku sabah kalktik sakalastik,ben mutfaga ,esim ve kizim odada oyun oynuyorlardi.ben ce yeter artik ti.umuyorum oyledir.yoksa hersey gayet iyiydi.bir de ben mutfaktan seslendim,anne kahvalti hazir oglen geliriz diye.sonra kapiya geldim yine aynisini soyledim.ama israrin siniri yok.size yazarken kv yine kapiya geldi.alisveristen gelmis.ben hala dunu,bugunu,yarini sizinle dertlesiyorum
Senin yerinde olsam gitmezdim niye gittin kiSabah uyandim,bir hevesle basladim kahvati sofrasini hazirlamaya.cayi demledim,sofrayi hazirladim,patatesleri kizartma tenceresine atacakken kapi caldi.esim acti kv ,hadi gelin borek firinda pisiyor ,esim de tamam anne dedi.arkadan sesleniyorum sofra hazir ,oglen yeriz diye.kapiya geldim anne oglen yeriz ,sofra hazir dedim.esim de tamam anne geliriz dedi.gectim mutfaga kizartmayi yapiyorum,bir an ki gerginlikle patatesleri aldim cope attim.nimet biliyorum,yapmamam lazim di ama yaptim iste.esim geldi sen yapiyorsun niye cope atiyorsun diye sinirle tezgaha vurdu.tabi ben sinirden elim ayagim titriyor.vur ,tezgaha niye vuruyorsun dedim.o odaya ben mutfakta birz sakinlestikten sonra ciktik kv yekahvatiya.hergun defalarca gorusuyoruz ki daha az o nce geldi gitti yine kv.cumartesi aksami bizdeydi cayda.bilemiyorum sadece bunaliyorum.ve yine hata bende sanirim.
Malesef bas edemiyoruz.bir yil birlikte oturacagiz.hayirlisiyla bir atlatsak.
Canım benim çok haklısın, ben olsam neyapardım Biliyormu sun kv kolundan tutup mutfağa getirir sofrayı gösterirdim oda anlardı.İyi de önceden konuşulmadan yapılmaz ki böyle plan
Bir gün önceden konuşulup anlaşılsa neyse
Siz çayı demledikten sonra, masayı hazırladıktan, patatesleri yıkayıp, soyup, doğrayıp, kızartmaya başladıktan sonra davet edilseniz memnun olur musunuz gerçekten?
Bu kv deler Neden oğulları evlenince pek bir kıymetli olur anlamış degilim hiç sevmem emrivaki leri fakat yapacak birşey yok eşiniz annesine Hayir diyememis ben olsam atmazdım patatesleri oturur yerdim Mecbur değilsin çıkmaya kv deye esinede ders olurdu ama şimdi hem çöpe atıp hem yukarı cikmisin haklıyken haksız olmuşun cnm mesela eşin yokken kv dene şakayla karışık laf sokSabah uyandim,bir hevesle basladim kahvati sofrasini hazirlamaya.cayi demledim,sofrayi hazirladim,patatesleri kizartma tenceresine atacakken kapi caldi.esim acti kv ,hadi gelin borek firinda pisiyor ,esim de tamam anne dedi.arkadan sesleniyorum sofra hazir ,oglen yeriz diye.kapiya geldim anne oglen yeriz ,sofra hazir dedim.esim de tamam anne geliriz dedi.gectim mutfaga kizartmayi yapiyorum,bir an ki gerginlikle patatesleri aldim cope attim.nimet biliyorum,yapmamam lazim di ama yaptim iste.esim geldi sen yapiyorsun niye cope atiyorsun diye sinirle tezgaha vurdu.tabi ben sinirden elim ayagim titriyor.vur ,tezgaha niye vuruyorsun dedim.o odaya ben mutfakta birz sakinlestikten sonra ciktik kv yekahvatiya.hergun defalarca gorusuyoruz ki daha az o nce geldi gitti yine kv.cumartesi aksami bizdeydi cayda.bilemiyorum sadece bunaliyorum.ve yine hata bende sanirim.
evet suç sende.Sabah uyandim,bir hevesle basladim kahvati sofrasini hazirlamaya.cayi demledim,sofrayi hazirladim,patatesleri kizartma tenceresine atacakken kapi caldi.esim acti kv ,hadi gelin borek firinda pisiyor ,esim de tamam anne dedi.arkadan sesleniyorum sofra hazir ,oglen yeriz diye.kapiya geldim anne oglen yeriz ,sofra hazir dedim.esim de tamam anne geliriz dedi.gectim mutfaga kizartmayi yapiyorum,bir an ki gerginlikle patatesleri aldim cope attim.nimet biliyorum,yapmamam lazim di ama yaptim iste.esim geldi sen yapiyorsun niye cope atiyorsun diye sinirle tezgaha vurdu.tabi ben sinirden elim ayagim titriyor.vur ,tezgaha niye vuruyorsun dedim.o odaya ben mutfakta birz sakinlestikten sonra ciktik kv yekahvatiya.hergun defalarca gorusuyoruz ki daha az o nce geldi gitti yine kv.cumartesi aksami bizdeydi cayda.bilemiyorum sadece bunaliyorum.ve yine hata bende sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?